IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Начало » Технологии

Размер на шрифта:

Най-мощното слънчево изригване от 2005 г. достига Земята

23 януари 2012 23:15 / обновена в 09:41 | 0 Коментирай Препоръчай (2)
    Най-мощното слънчево изригване от 2005 г. достига Земята

Силно слънчево изригване ще причини електромагнитни смущения на земята
    Голямо слънчево изригване може да парализира Земята през 2013

Най-мощното слънчево изригване от 2005 г. насам вече започна да достига Земята, бомбардирайки планетата ни с магнитни частици, които могат да нарушат телекомуникационните връзки, съобщиха американските власти, цитирани от АФП.

Изригването, което е започнало в неделя, ще изхвърля поток от протони към нашата планета до сряда, предупреди Националното управление на океанските и атмосферни изследвания (National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA)).

Изригването само по себе си не е нещо тревожно, но то изхвърля в пространството коронарна маса /плазмен облак със силно магнитно поле/ с феноменалната скорост от 6.4 милиона км/ч, обясни физикът от Центъра за космически метеорологични прогнози на NОAA Дъг Байсикър, цитиран от БГНЕС.

Геомагнитната буря, предизвикана от слънчевата активност, е най-силната от 2005 г., но тя все пак остава в категория 3 от 5-степенната скала, уточни физикът.

Според интернет сайта на NOAA явление от категория 3 може да предизвика смущения в спътниковите комуникации, но според него не се очаква да са прекалено силни.

Коментар

• Едно следобедно десертче от мен!

Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• За 4 седмици новият посланик на Великобритания вече слуша чалга, пие ракия и наддаде 5 кг

Казвах аз,че над страната ни тегне магия,ама кой да вярва.Човека за 4 седмици е у нас,а ние дето живеем тук
        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение

...А това,че някой женки не се развличат си е техен проблем .Просто такива са им вижданията .

...
          Въпрос на мироглед ...
          и виждания съответно ...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=F67ZD...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=THdJZ2VXUm0

http://www.youtube.com/watch?v=JbwPxEe4Xzk

Коментар

• чичо-Една англичанка с две вагини раздава интервюта наляво и на дясно....
              Мутацията била - 1 на млн ,май...Напълно е възможно и ти да си в това дивно творение на природата.....Блазе ти..
              Ако тая имаш предвид http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1196328
              сори но природата ме е дарила да съм нормална жена,която не е фригидна и не и липсва G точката

Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
              Па ако титуляра се справя, резервата за чий ти е ?
              Ще ти отговоря за разнообразие .А това,че някой женки не се развличат си е техен проблем .Просто такива са им вижданията .
              Бате Пешо-Не мое разбера що ни баламосваш?
              Пешо мисля,че след като не познаваш отсрешната страна, не е редно да се изказваш така.

batko-Космо, продължавай така още 3-4 дни и ще свикнеш.. ..и аз съм бил подобно положение! Просто се научих да спирам на 500 гр концентрат и само да ми е високо кръвното около 160-110! Като не пия си е 125-140 на 95-85! Просто малко промени начина на живот! Понякога като ти се пие пий бира 1-2 литра! Иначе и аз съм в клуба над 1л водка и над 100 кг за съжаление ....! После след 5-7 относително въздържание си направи едни изследвания за успокоение!
              Космо в подчертаното е лечението .

Коментар

• http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Космо, продължавай така още 3-4 дни и ще свикнеш....и аз съм бил подобно положение! Просто се научих да спирам на 500 гр концентрат и само да ми е високо кръвното около 160-110! Като не пия си е 125-140 на 95-85! Просто малко промени начина на живот! Понякога като ти се пие пий бира 1-2 литра! Иначе и аз съм в клуба над 1л водка и над 100 кг за съжаление ....! После след 5-7 относително въздържание си направи едни изследвания за успокоение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                    С извинения за включването в спора, но в "защита" на дамата: склонен съм да допусна, че не влагаме необходимото въображение при тълкуването на нейните думи, а именно - тя казва - "щото и двамата от към нея страна се справят"...

Така че - има вариант, при който двамата, за да се справят "откъм нея страна", би трябвало да присъстват в конфигурацията "тройка" - именно с нея... Иначе - тя никъде не казва, че "двамата поотделно се справят (от към нея страна)"...

Мисля, че трябва да включваме повече въображение. Поздрави!
                    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Ами то е така- Вдигаш едно- сваляш друго

Коментар

Младока кой имаш в предвид?Мъжо или заместителя?Питам те щото и двамата от към нея страна се справят .
                        Не мое разбера що ни баламосваш?

Коментар

Младока кой имаш в предвид?Мъжо или заместителя?Питам те щото и двамата от към нея страна се справят .
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Коки....има нещо патологично .....Ако мъжа се справя и резервата тоже...?
                            Как да го напиша..? незнам....
                            Една англичанка с две вагини раздава интервюта наляво и на дясно....
                            Мутацията била - 1 на млн ,май...Напълно е възможно и ти да си в това дивно творение на природата.....Блазе ти.....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              [/B]

Добре де...Тоя младок, винаги ли е на разположение....????

Коментар

• :
                                Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                [/B]

Добре де...Тоя младок, винаги ли е на разположение....????

Коментар

Working...
                                X