IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бате Пешо, ти говориш за прагматичен избор.
    Кой те излъга, че мачовците стимулират?
    КъФ стимул може да е слави трифонов... ами той е антипод на стимула.
    Виж как ги омесваш емоции, прагматика, тру лов и обикновена страст.

Не е разговор за Добро Утро.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
      Добро Ви Утро!
      Виждам, че тази митична точка живо ви интересува. Е, има я, но не е там където я търсите.
      В ума и слънчевия сплит е. Стимулира се с поглед изпълнен с доверие и любов и може да се взриви само с леко докосване с върха на пръстите дори по рамото, ако преди това съзнанието, мислите....са обсебени.

п.п.Портфейлите на са от значение в този случай- те стимулират други сетивности.

http://www.youtube.com/watch?v=T5emc...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=gt7mtdLha-c

Успешен ден!
      Портфейлите винаги са от значение и много лесно въздействат на тази точка.99 от 100 жени ще изберат мъжа с кинти отколкото голия мачовец.

Коментар

• Добро Ви Утро!

http://www.youtube.com/watch?v=T5emc...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=gt7mtdLha-c

Успешен ден!
        Last edited by val/she; 27.01.2012, 09:17.

Коментар

• Добро утро лъвове и лъвици. Успешен ден. Космо как е кръвното

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Поздрави и от мен, Маранди!

Ето друго, което сигурно също си свирил, но е малко по-трудно.

http://www.youtube.com/watch?v=1mxaA-bJ35s
            Всъщност простотията при мИня беше друга да се запаля по китарата. Чух един приятел как дъни едно парче на акустична и се влюбих, когато бях лапетия.

Оттам насетне в 4-5-ти клас мисля, че бях минах през няколко магазина и си купих най-скъпата за него време китара ( акустична ), която после разбрах, че криви леко от 10 прагче нататък на 3 от струните с почти половин тон - демек не е от най-верните инструменти. Пробвах да отида на курс по китара, но се оказа, че това парче, което мен ме плени тогава се учело едва на 5-та година, щот' било сложно. И аз отсвирих курсовете и се метнах сам. На шестия месец вече го дънех това парче по ноти от учебника им по солфеж и то доста прилично, т.е. чисто. Като в началото още не знаех коя струна, на коя нота отговаря. След няколко месеца на инат, вече "четях" и по ноти петолинията.
            ------------------------------------------------------------------------------------------------------
            Смешното беше, че тогава близо година китарата я криех под спалнята на нашите ( там нямаше как да се сетят да търсят, че нещо съм скрил ). Знаех каква ще им бъде реакцията на нашите като разберат. Когато я "откриха" един ден, последва едно от най-големите "конски" в живота ми.
            ------------------------------------------------------------------------------------------------------
            Оттам насетне след 15 години луди тренировки можех да дъня 3-4 часа репертоар без да се повторя като се почне от Полета на бръмбара на Римски Корсаков, Паганини, през Металика, Тони Бракстън и каквото се сетиш в наши дни до народните и пиянските песньовки.
            -----------------------------------------------------------------------------------------------------

Та, досега търсех някакво читаво изпълнение на парчето, което ме плени като хлапе и това чат-пат става, като аз просто го свирех 30% по-бързо и това ми е малко лежерно като темпо, ама поне е чисто:

http://vbox7.com/play:3614902a
            -----------------------------------------------------------------------------------------------------
            Поздрави,
            Анончи

П.П. Зяпам Аустрелия оупън, откакто е почнал. Големи спортисти - еПаси раздаването правят на тия жеги.
            Last edited by marandi; 25.01.2012, 07:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              П.П. Относно песньовката ти, навремето кат' ученик и студент и когато тренирах по над 4-5 часа на ден с китарата, освен спорта. Та, подобни рифове ги свирех с качена на гърба си китара, т.е. както е ръмъка отпред и мяташ китарата отзад зад тила и дъниш без да гледаш и то чисто. Девойките, стил Винс-джийки из Варна, доста се впечатляваха.

Най-голямата простотия е, че метнах китарата преди 15 години и повече не я погледнах, но т'ва парче би трябвало все още да го дрънна от него време на прима виста:

http://vbox7.com/play:21cb9f2b

Поздрав,
              Анончи
              Поздрави и от мен, Маранди!

Ето друго, което сигурно също си свирил, но е малко по-трудно.

http://www.youtube.com/watch?v=1mxaA-bJ35s

Коментар

• Зарко, виждам че си буден и да те попитам нещо, а и си отявленият романтик в темата:

Не мислиш ли, че напоследък G-точката при жените се е преместила в мъжеца?

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                  Не мисля, че мога да давам съвети на хората, но моите впечатления в тая посока са следните: поне аз не съм срещал "откроена Г - точка" - в смисъл - дамата да те викне, за да ти покаже това свое "достояние": "Ето на - тук ми е Г-точката!"...

Мисля, че трябва да й "се вземе акъла", тя "да хлътне" по теб, да е обсебена от теб, абе - директно - да те боготвори, тогава (най-вероятно) - нещата ще се получават (но да не изпадаме в подробности и да учим дамите на специфични фрази)...

Има нещо вярно в твърденията ми, но дамите около нас станаха прекалено пресметливи и нещата се опорочават в самото начало..., абе - общо-взето нямам рецепти (за да не кажете, че съм ви подвел)...

Пък и не мисля, че съм казал нещо, което не се знае...
                  Ама как да и търся G-точката, като съм останал буден, за да видя каква ще бъде инфлацията в Австралия в 2.30 сутринта и да я отиграя?! Аз да не съм Шесторъкият Шива?!

Виж, ако коки беше до мен и чакахме изказване на Станишев, да - тогава G-точката щях да я напипам лесно. Макар и да съм малко старичък за нея. (за коки, не за точката )

Коментар

Бързам, защото може и да се гътна утре.
                    Четем по диагонал постовете и изразявам есенцията в два-три бързи въпроса.

Животът е кратък, а нощите са дълги. Нямам си някое младо цепеняче с откроена G-точка до мен.

Не мисля, че мога да давам съвети на хората, но моите впечатления в тая посока са следните: поне аз не съм срещал "откроена Г - точка" - в смисъл - дамата да те викне, за да ти покаже това свое "достояние": "Ето на - тук ми е Г-точката!"...

Мисля, че трябва да й "се вземе акъла", тя "да хлътне" по теб, да е обсебена от теб, абе - директно - да те боготвори, тогава (най-вероятно) - нещата ще се получават (но да не изпадаме в подробности и да учим дамите на специфични фрази)...

Има нещо вярно в твърденията ми, но дамите около нас станаха прекалено пресметливи и нещата се опорочават в самото начало..., абе - общо-взето нямам рецепти (за да не кажете, че съм ви подвел)...

Пък и не мисля, че съм казал нещо, което не се знае...
                    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      Е па,

дали не си намятал 200 казуса в минута. Я, да помисля? - хихи
                      Бързам, защото може и да се гътна утре.
                      Четем по диагонал постовете и изразявам есенцията в два-три бързи въпроса.

Животът е кратък, а нощите са дълги. Нямам си някое младо цепеняче с откроена G-точка до мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                        Конкретен, по-конкретен, най-конкретен - нито една от тия степени не мога да осъществя по отношение търсената информация от теб, Анон...

От друга страна, не мисля, че във форума (и особено в тая тема) има прекалено чувствителни хора, които търсят контакти и познанства с дамите чрез специални "сватовници"...

Анон, в тоА смисъл (поради липса на инфо и - ако не се чувствам точно такъв посредник) - можеш да отправиш конкретните си питания към - т.нар. от теб "клонинги", а ако това е на лични съобщения - може да е свързано поне донякъде със запазване достойнството на дамата... Мисля, че такова мое предложение би могъл и сам да вземеш, освен ако не търсиш някаква сензация, а?

Нямам връзка с нея, но не го приемайте като оправдание.

Все пак, не натрапвам никому своите мисли...
                        Къде и ти залитна - чувствителност, контакти, запознанства и т.н. ?!?!!?

Просто се зачудих, като прочетох постовете по-надолу и разбрах, че Артемида е банната.

Ще ти кажа и защо се учудих. Аз имам близо 12 000 поста и досега съм бил баннван само 1 път за 5 дни от една админка с някакъв змийски никнейм (май вече я няма), защото постнах графика на движението на акциите на Инвестор, взета от сайта на Инвестор!!!!, в темата Валутна търговия.
                        А къде по-големи простотии съм писал в този форум.

И ми е чудно как един ник с под 100 мнения е успял да си спечели бан толкова скоро.

Коментар

.......

И защо Артемида-Темидова-Музикантска е банната?

Моля, Зарко да бъде по-конкретен, а може и някой клонинг на Артемида да ми обясни.... ......
                          Конкретен, по-конкретен, най-конкретен - нито една от тия степени не мога да осъществя по отношение търсената информация от теб, Анон...

От друга страна, не мисля, че във форума (и особено в тая тема) има прекалено чувствителни хора, които търсят контакти и познанства с дамите чрез специални "сватовници"...

Анон, в тоА смисъл (поради липса на инфо и - ако не се чувствам точно такъв посредник) - можеш да отправиш конкретните си питания към - т.нар. от теб "клонинги", а ако това е на лични съобщения - може да е свързано поне донякъде със запазване достойнството на дамата... Мисля, че сам би могъл да достигнеш до такива изводи и действия, освен ако не търсиш някаква сензация, а?

Нямам връзка с нея, но не го приемайте като оправдание.

Все пак, не натрапвам никому своите мисли...
                          Last edited by zarco; 25.01.2012, 00:55.
                          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Лелеееее, коки имала G-точка!!?!!!!?!

Това е малко като Големия взрив - Има теория, но няма доказателства за него.

Как сте с болестите, алкохолизма, педофилията и русофилията? Преминаха ли?
                            Пазете се от гъбички. Те са напастта на 30+ годишните в 21-вия век. При жените се изявяват и като плесени.

Моля, Зарко да бъде по-конкретен, а може и някой клонинг на Артемида да ми обясни....

И музикален поздрав, разбира се:
                            http://www.youtube.com/watch?v=CpXDV6WCo-A
                            Е па,

дали не си намятал 200 казуса в минута. Я, да помисля? - хихи

П.П. Относно песньовката ти, навремето кат' ученик и студент и когато тренирах по над 4-5 часа на ден с китарата, освен спорта. Та, подобни рифове ги свирех с качена на гърба си китара, т.е. както е ръмъка отпред и мяташ китарата отзад зад тила и дъниш без да гледаш и то чисто. Девойките, стил Винс-джийки из Варна, доста се впечатляваха.

Най-голямата простотия е, че метнах китарата преди 15 години и повече не я погледнах, но т'ва парче би трябвало все още да го дрънна от него време на прима виста:

http://vbox7.com/play:21cb9f2b

Поздрав,
                            Анончи

Коментар

• Лелеееее, коки имала G-точка!!?!!!!?!

Това е малко като Големия взрив - Има теория, но няма доказателства за него.

Как сте с болестите, алкохолизма, педофилията и русофилията? Преминаха ли?
                              Пазете се от гъбички. Те са напастта на 30+ годишните в 21-вия век. При жените се изявяват и като плесени.

Моля, Зарко да бъде по-конкретен, а може и някой клонинг на Артемида да ми обясни....

И музикален поздрав, разбира се:
                              http://www.youtube.com/watch?v=CpXDV6WCo-A

Коментар

• Да внимават всички със високо кръвно и сърдечни проблеми

Коментар

Working...
                                X