IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    ПС. Нещо ми се плющи азиатка и на мен... Мани тия картофи. Те са гарнитура.. Тури нещо сериозно на скарата, че и днес си е ден само за пиене...
    Бря, аз ти казвам изхвърляма храна в момента, сигурно 100 кг досега, щот' все им правех забележка как да ги съхраняват и да си следят датите 'орицата и какво купуват.

И днес пак му направих забележка, че едни череши са тръгнали и половин кофичка кисело мляко и ако няма да ги яде и не му се яде това, по-добре внимателно да ги опакаваме в една торбичка, понеже от година вече стана по нашата улица по 10 пъти на ден минават да ровят по кофите. Има профи-та, ама и отчаяни хора вече и трябва да се помага.

Обаче го юркам внимателно, т.е. питам го му хапва, иска ли това да му направя, иска ли онова и така. Хумор пълен съм в момента, че сега го уча как да си готви сам, щот' 15 години съм бавачка и да разчита винаги на себе си, че той освен пържени яйца и картофи, друго не може да си направи, ама сега за няколко месеца ще го направя пич и в това.
    --------------------
    Ай, наздраве за азиатките ( японките и китайките са различни ), ама тествай смело, че имаш нужда в момента след раздялата и тъгуваш в момента. Винаги боли, Браточка, дори и да не си признаваме понякога
    Last edited by marandi; 18.05.2012, 11:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
      ПС. Нещо ми се плющи азиатка и на мен... Мани тия картофи. Те са гарнитура.. Тури нещо сериозно на скарата, че и днес си е ден само за пиене...
      Абе то всеки ден е за пиенье, ама утре кат съм на ралта как?
      Аз като се надера, на другия ден до обяд съм неадекватен ...
      Няма кой да ме търпи така.. (наемник съм...)
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
        Арти, мама и тати глезят ли те? Вкуснотийки и любими неща?
        Как е тайфата на Шаро

Здравей Вал там само една баба имам...ама няма по-вкусна рибка - прясна, прясна, коприва, компот от череши, бисквитена торта със смелни орехи, сладки неща абе живот... хубаво е някой да те глези

Мечо мерси за поздравчето вчера... ето нещо за днес

http://www.youtube.com/watch?v=qnOGhj0gj08
        There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Предполагам, че зад гипсо-картона е сложил 2-3 азиатки, няколко шведки и тук-там африканка като цвят.

Ама, нЕмам право се обаждам нека той си каже и прощавай, че ви се включих

П.П. Днес ще спрятям на Тати картофки и мислех да му ги правя тип "соте", ама кат' не знам кое къде стои в тая къща кат' подправки и матри'яли и днес пак изхвърлямте храна, а то е грехота и ще му я спретна за 2 дози да си хапне, че то писва, а па аз кат' бат' Космо се храня на течна храна, че е по-бърз ефекта от дъвчещия прием - хихи

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Предполагам, че зад гипсо-картона е сложил 2-3 азиатки, няколко шведки и тук-там африканка като цвят.

П.П. Днес ще спрятям на Тати картофки и мислех да му ги правя тип "соте", ама кат' не знам кое къде стои в тая къща кат' подправки и матри'яли и днес пак изхвърлямте храна, а то е грехота и ще му я спретна за 2 дози да си хапне, че то писва, а па аз кат' бат' Космо се храня на течна храна, че е по-бърз ефекта от дъвчещия прием - хихи
            Мале вчера съм изпил един литър ракия.. Няма такава свиня. Днес имам важни срещи и съм на работа, ама едвам се държа. Трябва да ходя и до Мото Пфое за два форда да внеса лизингите, че някаква грешка е стнало и трябва да коригираме едни суми... Абе мамата си е... Дръпнах и две дефекации, но имам чувството че няма да спра до тук...И от Мото Пфое направо дома да си лягам.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Като си тръгнал да споделяш, би ли казал какво сложи зад гипсокартона. Щото ми е любопитно, пък не ми се ще да гадая!?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Това е по сигурно от бурканбанк бря
                Като си тръгнал да споделяш, би ли казал какво сложи зад гипсокартона. Щото ми е любопитно, пък не ми се ще да гадая!?
                Last edited by tnm; 18.05.2012, 10:45.
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                  Над найлона сложи замазката, но да не забравиш да подредиш пачките под хартията!

Ремонт правил нашия....
                  Не на мен тия!

Гледаш, че гърците теглят от банките и ти да не останеш по-назад.
                  Това е по сигурно от бурканбанк бря
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    направо я замажи тази хартия, а отгоре зачукай найлон.....
                    Над найлона сложи замазката, но да не забравиш да подредиш пачките под хартията!

Ремонт правил нашия....
                    Не на мен тия!

Гледаш, че гърците теглят от банките и ти да не останеш по-назад.
                    Last edited by sergo; 18.05.2012, 10:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Бутам ги. Днес няма го майстора . Ще покрия паркета с хартия, щото утре като дойде да не го цапа с гипс.
                      направо я замажи тази хартия, а отгоре зачукай найлон.....

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                        Добро да е Мечо,

Буташ ли ремонтите?
                        Бутам ги. Днес няма го майстора . Ще покрия паркета с хартия, щото утре като дойде да не го цапа с гипс.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          Добро утро, Мечо!
                          Добро утро, тайфата!

Серго, Мечо - няма да се бъзикате със Слънцето и подчинените му!
                          Приятен петъчен ден ви желая!

П.П. На работещите напомням, че това не е последния работен ден от седмицата!
                          Няма, обещавам.
                          Не изоставай от никого дори и с един метър, защото после ще имаш цели 100 сантиметра да догонваш за да се изравниш
                          Между другото то горното е абсолютно вярно. Само дето е абсолютно тъпо. Ама тя простотията ходи по хората.
                          tnm

Коментар

• Добро да е Мечо,

Буташ ли ремонтите?

Коментар

• Привет ТНТМ,

Ние изобщо не се бъзикаме.Само спомагаме за неговата популярност.
                              Защото хората престават да вярват, че нещо може да ги огрее.

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                                Добро утро, тайфата!

Серго, Мечо - няма да се бъзикате със Слънцето и подчинените му!
                                Приятен петъчен ден ви желая!

П.П. На работещите напомням, че това не е последния работен ден от седмицата!
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X