If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Аз съм жена, която спазва определени принципи. Единият от тях е, че обещаното не е като даденото. С една дума - бъди спокоен. Тайната ще бъде опазена.
На една поляна край града има един много стар орех, всички го знаят. Вървиш 33 крачки право на север. Ей там е. На 3 метра под земята. Има специална защита от иманяри. Ако чуе човешки глас имането потъва още седем лакътя надолу.
И за миг не съм си помислял да допусна някой да ме мачка !!!
Просто съм се съгласил на предложени условия и гледам да си спазвам моята част от сделката...
А ходенето мртъв на ралта не влиза в същата ...
Нямах предвид никого конкретно. Репликата на Космо кефи максимално.
Веднъж, преди много години, бачках на сушата, в една фирма. Последния ден от кариерата ми, митничарите цял ден се заяждаха и не можах да освободя едни контейнери. На другия ден сабален шефа дойде и ми се развика, че съм бил некадърник и т.н. и т. п. Като му заших един шамар и очилата му фръкнаха. Имах да вземам заплата за 1 месец. Изобщо не съм я търсил.
Е те това е мъжка приказка. Винаги има къде да се бачка. Не се оставяйте да ви мачкат !!!
И за миг не съм си помислял да допусна някой да ме мачка !!!
Просто съм се съгласил на предложени условия и гледам да си спазвам моята част от сделката...
А ходенето мртъв на ралта не влиза в същата ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Предполагам, че зад гипсо-картона е сложил 2-3 азиатки, няколко шведки и тук-там африканка като цвят.
Ама, нЕмам право се обаждам нека той си каже и прощавай, че ви се включих
П.П. Днес ще спрятям на Тати картофки и мислех да му ги правя тип "соте", ама кат' не знам кое къде стои в тая къща кат' подправки и матри'яли и днес пак изхвърлямте храна, а то е грехота и ще му я спретна за 2 дози да си хапне, че то писва, а па аз кат' бат' Космо се храня на течна храна, че е по-бърз ефекта от дъвчещия прием - хихи
Не било шведки и азиатки /за африканките веднъж сподели, че нещо не ги харчи/, а било кинти. Ама може и да ме Фърля по "върбите и тополите". Нещо ми чини подозрителен.
П.П. Моят баща е изключително проклет на тема "манджа". Претоплена гозба не хапва - един път и това е. И синът ми е същия Дзвер
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Така е ама живота си минава... И рисковете растат.. Щото е добре човек да се ориентира да не е зависим от работоодател докато е по млад, защото пенсионната възраст си отиде на 65... Та работата за заплата става все по рискована - хипотезата за 60 годишен съкратен от заплата 3 бона наемен работник вече е ежедневие...
Виж, дали го оставям да си минава и друг въпрос ...
Рисковете растат ...
Заплатите не ...
Пенсията е недостижима и обидно малка ...
Ще се бачка до смърт ...
ама и алтернативи за мен в момента не виждам ...
така че ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Трябва да ти кажа, че доста често съм на крачка отсензацията ...
За момента нямам други доходи и съм зависим от заплатата ...
И аз съм с кредит ...
Така е ама живота си минава... И рисковете растат.. Щото е добре човек да се ориентира да не е зависим от работоодател докато е по млад, защото пенсионната възраст си отиде на 65... Та работата за заплата става все по рискована - хипотезата за 60 годишен съкратен от заплата 3 бона наемен работник вече е ежедневие...
Бря, аз ти казвам изхвърляма храна в момента, сигурно 100 кг досега, щот' все им правех забележка как да ги съхраняват и да си следят датите 'орицата и какво купуват.
И днес пак му направих забележка, че едни череши са тръгнали и половин кофичка кисело мляко и ако няма да ги яде и не му се яде това, по-добре внимателно да ги опакаваме в една торбичка, понеже от година вече стана по нашата улица по 10 пъти на ден минават да ровят по кофите. Има профи-та, ама и отчаяни хора вече и трябва да се помага.
Обаче го юркам внимателно, т.е. питам го му хапва, иска ли това да му направя, иска ли онова и така. Хумор пълен съм в момента, че сега го уча как да си готви сам, щот' 15 години съм бавачка и да разчита винаги на себе си, че той освен пържени яйца и картофи, друго не може да си направи, ама сега за няколко месеца ще го направя пич и в това.
--------------------
Ай, наздраве за азиатките ( японките и китайките са различни ), ама тествай смело, че имаш нужда в момента след раздялата и тъгуваш в момента. Винаги боли, Браточка, дори и да не си признаваме понякога
Истинските мъже не си признават... Иначе с готвенето ще се справи.. Като се научи 10 базови манджи друго не му требе... Ще си вари разни янийки и гозбички - не е толко трудно (и аз в казармата се бах научил)...
Абе то всеки ден е за пиенье, ама утре кат съм на ралта как?
Аз като се надера, на другия ден до обяд съм неадекватен ...
Няма кой да ме търпи така.. (наемник съм...)
Да не ти пука.. Теглиш им една майна и напускаш...
Коментар