IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• .
    Last edited by artemida_sofyanska; 21.02.2012, 08:56.
    There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
      Простете моите лирични отклонения ала ме подсети, запалке и ми стана смешно затова се впуснах да преразкажа накратко. Сега имам по-важни неща да решавам, такива ми ти дреболийки могат или да ме разсмеят или да ме отегчат съобразно колко елементарно са поднесени. Та запалке, ВнимаФай вЪФ картинката, да ти е обеца на ухото като решиш да "изненадваш" твоята принцеса

п.п. Какво стана с него казус, който обсъждахме дружно?
      Не видях нищо поучително в този ваш разговор,ама от възпитание реших да го изтълкувам.Та за вниманието ще внимавам,понякога съм много разсеян и ей така в него(невниманието) ще си навлича неприятности породени от женска ярост.Благодаря ти за съвета!

За спора,който визираш в послеписа не се сещам,надявам се да разбереш от предишният ми коментар защо.

Айде лек ден ти желая,няма да те занимавам,ВИЖДАМ,че си много заета.

Коментар

Та във връзка с предходния пост може да открием една под тема относно "надлъгванията" между различните полове. Кога вярваме, кога само изглежда, че вярваме и защо го правим - едните и другите

Какво мислите момчета (лъвове) и лъвици?
        ОООООООООО тема за свалки. Аз съм за. Ако мога да дам съвет за заглавието - да е нещо от рода на какво се лъжем и как се лъжем. Няма смисъл да претрупваме със защо се лъжем, щото и така е ясно - човещинка
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

... Кога вярваме, кога само изглежда, че вярваме и защо го правим - едните и другите ....
          А, лъгането е част от Законите на Природата като част от страха да не останем без житейска алтернатива . Примерно аз, много рядко си позволявам лукса да остана без резервни варианти :

http://www.youtube.com/watch?v=0J3vgcE5i2o&ob=av2e

Понякога обаче условията налагат започване от Нулата , даже и да имаш Дълбоки резерви откъм план за действие

... Убит!.. К чему теперь рыданья,
          Пустых похвал ненужных хор,
          И жалкий лепет оправданья:
          Судьбы свершился приговор ..
          .
          М.Лермонтов - "Смъртта на поета"
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• .
            Last edited by artemida_sofyanska; 21.02.2012, 08:57.

Коментар

Това заради последната снимка, която е от филма "Тетрадката" - http://www.youtube.com/watch?v=7xJBv...2FC561C0C0CDE7, хихи и ми припомни за един комичен случай от последните дни...ама много глупав, толкова глупав, че нямаше и накъде повече...Бива ли толкова елементарно...

"- Ало, Артемидке ще се видим ли?
              - Не, заета съм!
              след пет минути, същият познат глас....сериозно звучащ:
              -. Ало Мануела ли е на телефона (хихих)?
              какво си мисли Артемидка...(оо толкова глупаво направено, пф.. в отговор)
              - Еманюел е, Антоний ти ли си?"
              Артимидке,значи си търсено момиче,та този,който ти е звънял не е приел факта,че си го разкарала,но ако наистина си била заета,не си му любезно отказала с това "Не, заета съм"!Та от там второто обаждане е било,за да разбереш,че не си единствена,а той случайно е сбъркал номера.На пръв прочит без да гледам клипа,така го тълкувам разговора между вази-ТИ и ТОЙ.

Иначе ще ме извиниш,но ми е трудно да си спомням минали събития,които ме късаят(ретроспекция мисля,че се казваше думичката-връщане към минали събития,а цялото ми поведението е резултат на частична амнезия ).
              Last edited by zapalkata; 15.02.2012, 13:24.

Коментар

• .
                Last edited by artemida_sofyanska; 21.02.2012, 08:58.

Коментар

• .
                  Last edited by artemida_sofyanska; 21.02.2012, 08:58.

Коментар

А тц, таквИзи ми ти работи артемидка ги нИ приЙема, "прелъстена и изоставена" ама друг път Кой ме остави ден преди "сваДбЪтЪ", Ъ?!?!?! Един път де се е развалило, втори път се не отива (стара мъдрост, малко перифразирана ) !

Qui a le droit http://www.youtube.com/watch?v=lGn200vmkEY

Коментар

• .
                      Last edited by artemida_sofyanska; 21.02.2012, 08:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        и май не разбрах за какво спорите
                        Правилно си разбрал. И ние самите не се разбрахме. Изливаме излишната агресия у форума, за да сме спокойни и уравновесени в живота
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

Ааа спи тя, работа има от осем сутринта - не е спряла...ей сега поседна малко

И 'ку трябва да съм чесТна, искренна и лична - ама въобще нИ съм доволна, и тъй усещам че започва да ми писва, а като мий скучно и ми писне...си грабвам шапката и тогава най-обичам да си пея: http://www.youtube.com/watch?v=6PDmZnG8KsM

Поздрав лъвове и лъвици http://www.youtube.com/watch?v=djV11...eature=related

п.п. пф, все няма пълно щастие, аха едно да му е щооо годе наред (не да е супер) на човек, то хиляда други го дърпат за носа, за ушите и за където могат още, че да няма празник
                          Арти,кога ти почва семестъра в Софийският университет?Може да си направим една среща някъде по София.

Коментар

• .
                            Last edited by artemida_sofyanska; 21.02.2012, 08:59.

Коментар

• Добро утро лъвове и лъвици. МНого художествено- литературна е станала темата. Браво отива на по- зрели хора. Спорен и успешен ден

Коментар

• Добро утро !
                                КВООО сте правили по темата, вие, дъртоци и прекрасни дами....
                                Какви са тези словоизлеяния....Замъгли ми се погледа, докато прочетох и половината от тях, и май не разбрах за какво спорите....
                                Зарко, стиховете са чудесни, но понякога само едно завъртане на чашата с чай, една фраза,един поглед имат експлодиращо въздействие върху "душата " на мъжа......

пп Хемингуей е спал с три японки на куп....( Космо се опитва да го стигне...)..Аз си мисля за две...(но не го казвам на глас, че като си знам жената, може и да не се събудя...)
                                пп Артемидка добре се е представила снощи - още спи....

Коментар

Working...
                                X