Първоначално изпратено от kev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеВ тоя ред на мисли един поздрав... за всички обичащи качественото, било то и в Балкански стил. Маранди, тия на Евровизията до сега дет' ги гледах не мо'ат и на малкия пръст да стъпат на тая... Голяма!
http://www.youtube.com/watch?v=poaN1Pxobow
П.П. tnm, нека гръми...
Дано да е нещо по-стилно, ама ще видим - хихи
П.П. Досега на Кипър песента е най-добре сякаш ( по мой вкус )
Редакция: Малей и следващата на Дания си е готов хит - много добро парче.
На Софето ще й е трудно - хихиLast edited by marandi; 22.05.2012, 23:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеВранча е от т.нар. "средна" дълбочина и затова сеизмичната вълна върви почти по магмения слой и се разпростира надалеч.
Т'ва беше плитко и наистина е добре, че не съсипа околията, т.е. имаш силна хоризонтална вълна и ниска вертикална, но не се разпростира чак толкова надалеч като разрушителен елемент.
За пример в Измир мисля, че беше "плитко" като това днес и там ги смля - 20000 загинали по официални данни. По неофициални ( двойно ).
Късметът е, че беше на ръба под 6 по Рихтер. Малко отгоре и щеше да стане касапница.
Чиърс!
Един мой познат, планински спасител, ходи с кучето си през 1999 година в Турция. Тогава беше едно от големите земетресения. Имаше хиляди жертви.Last edited by tnm; 23.05.2012, 00:03.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЪммм, как тъй не си запознат с тази важна новина!? Това е 12-та планета, която се движи към Земята и може да ни улучи около 21.12.2012 година - денят на Страшния съд
Аз доколкото разбрах, още преди да е умряло голямото затопляне, са започнали да ни подготвят голямо застудяванеБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениеДрусна ги малко и ревнаха. Но тогава в Стражица беше страшно
Ама, даскал тогава не посмя да влезе. Както и да е ( мина и замина ).
Къркаме кат' смокове и толкоз - все някой ден ще е. И когато - тогава, претръпнал съм отдавна
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДонт нерв!
Настроението в темата е леко меланхолично. Сигурно това е в резултат на продължителните ветрове и дъждове, а може и другаде да е причината.
И защо трябва да чакаме мегавулкан!? Гледай какво ще стане у форума, като ни изтряска Нибиру в края на годината
http://www.youtube.com/watch?v=poaN1Pxobow
П.П. tnm, нека гръми...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЗеметресението във Вранча от 1977 година е било над 7 по скалата на Рихтер. Доста здраво се е усетило и в България, най-вече в Свищов.
Т'ва беше плитко и наистина е добре, че не съсипа околията, т.е. имаш силна хоризонтална вълна и ниска вертикална, но не се разпростира чак толкова надалеч като разрушителен елемент.
За пример в Измир мисля, че беше "плитко" като това днес и там ги смля - 20000 загинали по официални данни. По неофициални ( двойно ).
Късметът е, че беше на ръба под 6 по Рихтер. Малко отгоре и щеше да стане касапница.
Чиърс!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКой е Нибиру ?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеДоби, стига мрънка.
Моя милост беше от тия, които после като изкараха даскалите децата по собствено желание се връщаха в даскалото след Стражица веднага да изнасят чантите от всички стаи на учениците. Не, че не бях тогава 6-7 клас тогава, но на никой не му стискаше да влезе веднага след труса и все някой трябваше да е, щот' и даскалите се бяха "насрали" и питаха: "Има ли доброволци?" ( демек даскал не влезе веднага след това ).
Тегава работа и те разбирам - вървиш и чакаш всеки момент да паднеш по трасето/или нещо да ти падне отгоре, ама се справих някак.
-----------------------
Къркай смело и се не бой - хихи
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЗеметресението във Вранча от 1977 година е било над 7 по скалата на Рихтер. Доста здраво се е усетило и в България, най-вече в Свищов.
особено софиянци
нека тези които са преживели земетресението в Стражица да ви разкажат какво беше.
А трусовете от Вранча се усещаха както в Свищов,така и в Русе и Силистра
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЦигането ни ще пее утре. И гледай как уж на майтап, уж на шега - всичкото циганин из Европата ще гласува за нея.
Много добър ход от наша страна е да пратим Софка на Евровизия. Вотът няма да е музикален (без да подценявам гласа й, но е кофти песента), а етнически.
Поне 3-то място очаквам.
и аз така си мисля, че беше стратегически ход от наш'те - ама нищо не мога да кажа, щот' сега ги гледам и вероятно има готини песнички.
Та, етнос вот е до време - класа си е класа. Дано ни представи достойно, че се наслушах на велики "походи" след Елица и Стунджи досега от следващите ( 5-то място ) и все "греда"Last edited by marandi; 22.05.2012, 23:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТова от 1852 година ли?
Не знаех, че тук ни гледат и "отгоре".
П.П. Щото 7-ма по Рихтер в Япония е като буйна девойка в леглото в София....Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПовече я разбираш търговията
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДонт нерв!
Настроението в темата е леко меланхолично. Сигурно това е в резултат на продължителните ветрове и дъждове, а може и другаде да е причината.
И защо трябва да чакаме мегавулкан!? Гледай какво ще стане у форума, като ни изтряска Нибиру в края на годинатаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНе знам защо, но с теб така и не си "паснахме" от самото начало. И не само в тази тема. Аз съм тегав характер, но не е само това....
Може би защото твърде много си приличаме в някои отношения.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар