IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Добро утро tnm !
    Добро утро приятели !

tnm ме научи да чета арабска поезия. Ся ще ви мъча с ориенталски стихове

Докато словото ми беше
    пръст...
    приятел бях на житото.

Докато словото ми беше
    гняв...
    приятел бях на белезниците.

Докато словото ми беше
    камък...
    приятел бях на бързея.

Докато словото ми беше
    бунт...
    приятел бях на земетръса.

Докато словото ми бе
    пелин...
    приятел бях на оптимиста.

Когато словото ми стана
    мед...
    мухи устата ми
    покриха.

Здравей Мечо, днес си романтично настроен.. Лек ден и на теб... Дано е хубаво времто че прогнозите са много противоречиви.

Коментар

• Ей вчера колко агнешко си напъхах в корема.. Мамамта ни се е.. тия плочки и цимент и тераколи да влачим до 4 тия етаж пеша, ама на моя роднина жена му се оказа майстор кулинар и каква софра беше спретнала... Зелена салата, ама една купа с размерите на средно голям леген, дроб сърма от агнешки дреболии и печемо агнешко бутче, ама с някакви специални подправки... И като извади тоя юнак едни двулитрови бутилки Туборг (не бях виждал Туборг в пластмасова бутилка)... Като седнахме от обед та до 10 вечерта.... Тя жената сложи масата и си излезе да си върши работа, а ние с пича като му седнахме - моабет, разни истории от миналото.. Чак по едно време идвахме до нас да взимаме един токоизпавител и му свалихме акумулатора от колата и го сложихме да се зарежда.. Та двамата 6 бутилки по 2 литра бира (поне)... Ама сега ми е едно махмурляво... Па от няколко дни много ме боли ухото.. Аз по принцип си имам проблеми с това ухо, че преди години в Русия изкарах един месец виейки цяла нощ и капейки разни затоплени олия, а то било отит на незнам си кое ухо (щото ходех без шапка на минус 30 градуса) и в БГ се наложи сериозно лечение.. И от тогава това ухо си ме боли периодично и ми пука ченето като дъвча от тая страна.... Абе одъртяхме... Днес съм решил да си направя един ден на активна почивка (че от носенето вчера нещо и кръста ме наболва).. Не трябва да ги правя тези работи вече... Правилно вика снощи приятелката ми - "Замисли се че е хиляда пъти по лесно и логично да платиш на една бригада хамали да му пренесат на братовчед ти плочките, вместо ти да ходиш, защото един ден ти изкарваш много повече от това дето ще похарчиш и по важно да си почиваш..." Права е.. Ама пусто мъжка чест... Как да кажа: Няма да дойда щото съм много нежен организъм и ме е страх да не ме заболи кръстченцето или да не ми се напука кожата на ръцете или маникюра?... Апа и хората са свикнали и се сърдят. А трябва да почна да отказвам щото вече не съм на тея години и е време да спра да се правя на бабаит, а да си седна на гъза... Па и колегите от строителството взеха да се сърдят, щото постоянно ги пращам по разни приятели и роднини да правят страителни дейности ремонти... Шефа им ми е приятел от казармата и преди месеци бая ми се оплаква.... Как и да е..

Е сега да съмне ще ида до парка да се разходя, ще си купя един вестник, ще купя закуски, тамън като стане момата да не губи врем да прави закуска, полсе ще ида до пазара да напазарувам салата и плодове, че днес мисля да не се тъпча.. Може някоя рибка да си взема... Тоя пазар иван Вазов го помня още от моето детство и има много качествена стока.. Щото по веригите зеленчуците са като картон... Апа знаете ли каво ми се е дояло? - Пъпеш или диня.. Гледам ония ден едни малки динчета, ама хич им нямам доверие по това врем на годината... Айде чао за сега че излизам...

Коментар

• Добро утро tnm !
        Добро утро приятели !

tnm ме научи да чета арабска поезия. Ся ще ви мъча с ориенталски стихове

Докато словото ми беше
        пръст...
        приятел бях на житото.

Докато словото ми беше
        гняв...
        приятел бях на белезниците.

Докато словото ми беше
        камък...
        приятел бях на бързея.

Докато словото ми беше
        бунт...
        приятел бях на земетръса.

Докато словото ми бе
        пелин...
        приятел бях на оптимиста.

Когато словото ми стана
        мед...
        мухи устата ми
        покриха.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          ......
          Ако имаше повече мъже и бяха питали за посоката, къде ли щеше да е днес историята ))
          Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          ...както казва Зарко "ум"[/U][/B]....p. ....
          Доживях женИ да ме цитират...

ЖенИ, които можехМЕ да попитамЕ за посоката...(това го казвам сериозно, именно в опит да обобщя тезата в стил:

http://prikachi.com/images/463/4557463A.jpg

Интересно (ми) е, все пак, дали ще има човек, който да пусне иронична усмивка (не уточнявам, дали това е мъж или жена, която знае посоката..., пардон: всички жени знаят посоката..., май....)...

Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Странно, в моето тяло /или както казва Зарко "ум"/ никога не се е появявало такова желание. ....
          Да обобщя: "Ако имаше", "ако бяха питали", "къде ли щеше?"...до тук - нищо определено......

Та, ако имаше повече мъже - биха се допитали до НЯКОГО..., например до Съни(тя), а в крайна сметка - историята щеше да отсъди - кой прав, кой-крив... родените водачи си личат от километри.......толкова водачи се изредиха (върху историята...) - и всеки от тях доказа недвусмислено, че може да води "масите" (стадото..., или както те сами го определяха - човешкият род...)..., именно - много от "водачите" - за да задоволят болните си амбиции... Нещо повече - те обосноваваха критерии, създаваха "ценности", мотивираха огромни маси хора, които се раздаваха (и раздават) във фанатизъм до край...

...именно, защото някой си "ЗНАЕЩ" пътя е имал властта да мотивира някого да го следва... Ама, дали пък "незнаещите" (пътя) - не би трябвало да имат собствено мнение, или - "фанатизъм" трябва да е името на хората, които питаме (в частност - дамите, които трябва да питаме за "пътя"...)...

В тоя форум доста дами се изживяват като водачи..., нека ги последваме...
          Last edited by zarco; 24.03.2012, 20:47.
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
            40 годишна сага, за да се положат после основите на юдео-христианската ... институция
            ........
            Ако имаше повече мъже и бяха питали за посоката, къде ли щеше да е днес историята ))

Че кой ти каза,че иде реч за това сравнение ...Аз регулярно си питам умишлено,защото разбрах че на противоположния пол му доставя удоволствие ...Пък ти фърли топката чак до "юдео-християнската...институция" ....Явно "социално-личностните" ти контакти, са на ниво вигвам или пещера
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Странно, в моето тяло /или както казва Зарко "ум"/ никога не се е появявало такова желание. Ама сигурно и аз като теб ще седна и ще почакам да ми мине.

П.П. Къде си хвърлил котва?
              Судан, пак. Топло. Значи не си съгрешавала дори и с помисъл. Аз не мога да се похваля. Но благодарение на силната си воля, не съм съгрешавал на дело.
              tnm

Коментар

По принцип Израел се вижда от Египет без бинокъл, ОБАЧЕ евреите се лутали с десетилетия из пустинята щото Моисей, като един истински мъж, никога не питал за посоката.
                40 годишна сага, за да се положат после основите на юдео-христианската ... институция
                А и кой да пита, като с него са тръгнали хора, отгледани в робство, имащи нужда от нов духовен господар )

Коментар

Не всички. Като ми се доработи чакам да ми мине. Хубави снимки. Ся като се върна мисля да скитосвам докато дойде време за плаж
                  Странно, в моето тяло /или както казва Зарко "ум"/ никога не се е появявало такова желание. Ама сигурно и аз като теб ще седна и ще почакам да ми мине.

П.П. Къде си хвърлил котва?
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                    Ако си й купил хамак, изчакай с подаръка, защото, ако легне в него - ставане няма..., изобщо няма да посегне да събира клонки и треви....по Благовец...

"Днес смятам да отида до вилата на родителите си и да им помогна в почистването на двора. Трябва да се съберат старите треви, изрязаните клонки от овошките и всичко друго, което "донесе" зимата, защото .... утре е Благовещение"...
                    Приключих с почистването Утре остава да му драсна клечката
                    Мечо

Коментар

Комшиите от Гърция си я практикуват от години. Като се замисля, няма да е лошо да се въведе и в България. Аз съм горещ привърженик на мнението, че всички желания на тялото трябва да се задоволяват.

П.П.Пролетта дойде при нас.
                      Не всички. Като ми се доработи чакам да ми мине. Хубави снимки. Ся като се върна мисля да скитосвам докато дойде време за плаж
                      tnm

Коментар

Комшиите от Гърция си я практикуват от години. Като се замисля, няма да е лошо да се въведе и в България. Аз съм горещ привърженик на мнението, че всички желания на тялото трябва да се задоволяват.

... тия желания са по-скоро на ума......, а (вероятно) се изпълняват чрез тялото... ... Ама това го казвам, не за да хвърляш дипломи, де... Зная, че го казваш с определен подтекст...
                        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Четох назад и те хванах, че знаеш какво е сиеста.

Ако си й купил хамак, изчакай с подаръка, защото, ако легне в него - ставане няма..., изобщо няма да посегне да събира клонки и треви....по Благовец...

"Днес смятам да отида до вилата на родителите си и да им помогна в почистването на двора. Трябва да се съберат старите треви, изрязаните клонки от овошките и всичко друго, което "донесе" зимата, защото .... утре е Благовещение"...

Коментар

Attached Files
                            Last edited by tnm; 24.03.2012, 18:05.
                            Мечо

Коментар

Здравей, Мечо!
                              Добре дошъл във форума.
                              tnm

Коментар

Добър ден tnm
                                Добър ден красавици и юнаци

Рина, не се оставяй да те омайват. Нека си се тровят. Вино мино, уиски муиски, ракия макия, зор зорна се тровят
                                Здравей, Мечо!
                                Добре дошъл във форума.
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X