Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКосмо, я се стегни! Цялото форум е обзето от добро настроение. Включи се и ти в групата
!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМомчета и момичета, ето нещо за още по-добро настроение:
http://boris66.blog.bg/photos/38351/...e112dd5af3.jpg
Успешен ден!
Баси цветенцето! Символ на издържливост..., ама каква издържливост, то изобщо и не чезне, а се появява с цялата си прелест и желание за живот, именно, когато всичко е заспало и няма понятие, дали изобщо ще се съживи някога...
На това му казвам аз не само оптимизъм, но - желание за живот - на всяка цена и - въпреки всичко...
Ади малко движение и страст:
http://vbox7.com/play:b2a244d2
Приятен ден на всички!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеМного се проточи тази криза.. Направо си правим L възстаановяване, което не се знае до кога ще продължи. Ония ден един колега от факултет Финанси вика че нямало начин да се възстановим преди 2016 та... Ако е прав ще измрем... Или в един момент ще спре да ни пука и ще погледнем с оптимизъм на живота... Днес много гадно се чувствам.. Отпаднал, повръща ми се... Абе няма да работя...! Цялото форум е обзето от добро настроение. Включи се и ти в групата
!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМомчета и момичета, ето нещо за още по-добро настроение:
Успешен ден!
И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКосмо по вероятно е второто- да спре да ни пука, да се адаптиране и да се свием. То излизането няма да е изведнъж и сега на борсата има компании, които достигнаха нивата си от преди кризата
. За цялата икономика, ако пак няма бушони като Гърция и катастрофи може би 4-5 години
. Космо днес караи на витамини и по малко пиене и работа
. Нямаше ли каки за да пиете по- малко
- големиотцепвания стават в коч компанията
Коментар
-
Момчета и момичета, ето нещо за още по-добро настроение:
Успешен ден!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеДобро утро и от мен!
Навън е мрачен зимен ден. Мъгла се е разстлала навсякъде, темепратурите си стоят все така отрицателни (около -8), а Слънцето и идея няма да се показва. Време е за работа...
Днес видях поредните за тази година закъсали автомобили, изнервени шофьори и камари мръсен сняг край улиците.
И въпреки всичко това се чувствам добре
Хубав ден!
Скреж по дърветата два санта, мъгла видимост 30 м., некъв термометър сочи -5, ама си е като -15, а да не ви разправям за кофите за боклук - се сте видели по телевизора тоя уникум.
Но си прав, че настроението на човек може да си е готино!
Хубав ден на всички!И това ще мине ...
Коментар
-
Космо по вероятно е второто- да спре да ни пука, да се адаптиране и да се свием. То излизането няма да е изведнъж и сега на борсата има компании, които достигнаха нивата си от преди кризата
. За цялата икономика, ако пак няма бушони като Гърция и катастрофи може би 4-5 години
. Космо днес караи на витамини и по малко пиене и работа
. Нямаше ли каки за да пиете по- малко
- големиотцепвания стават в коч компанията
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДобро утро лъвове и лъвици- Много дълга тази зима- тя като кризата
. Спорен ден
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Не че разбирам от женски характери, но тук със сигурност нямаме "две в едно"....
Едната е като пърхаща пеперудка а другата си е прилеп-вампир......пък как съм се смяла сама ...
п.п. Анон не се обиждам на това, че ме сравняват с коки, която не познавам. Нямам нищо против нея, нито против вас. Просто ми е криво тези дни и ми е по-лесно да си "врътна опашката" и си "покажа пилешките мускули" тук отколкото вкъщи или на някой близък (туй си беше искренно и лично)
Айде ви спорен ден лъвове и лъвици!
http://www.youtube.com/watch?v=fQRAL...eature=related
започвам да се пристрастявам към вас (така де към форумО) това не е добреThere is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, тайфата!
Навън е хубав зимен ден. Слънцето грее, температурите започват да стават положителни - време е за излизане от хибернация.
Днес видях първите за тази година кокичета.
Хубав ден!
Като гледам мъглата от вида - с нож да я режеш..., напраО всичко детско уби в мен... и що трябваше точно днес да е (плановете ми провали)...
Иначе, аз като така многословНА, а ти - като живееща със "съжаленията" за липсващото мъжко начало в конструкцията на твоето тяло, поради което пък не ти липсват (в арсенала от хобита) - към дамските похвати - някои характерни за мъжете занимания, като напр.-почистването на личното оръжие..., не на онова "оръжие", а на твоето лично... (баси изречението, за го приключвам вече и това - с почистването на "оръжията"...), та - думата ми беше: ако аз съм многословният, , което приеХМЕ снощи с колегата - като синоним на принадлежност към определен пол, та - ако е така - кога (и от коя) ще си получа първото дъхаво кокиченце?...., все пак трябва да отчитаме, че ролите се разменят постепенно...., също както желанието за надмощие, позициите на телата при някои взаимни преживявания и т.н.....
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
Коментар