IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аха, очевидно си многопластова и сложна душа с разнообразни лица и таланти и зад Ибрям Али и Нео надничат и д-р Джекил и м-р Хайд От психологическа гледна точка е важно да се поддържа ситуативна цялост и да не се допуска саморазпад на тази странна задруга, защото интелекта на д-р Джекил и жертвоготовността и моментния героизъм на Нео едва ли ще компенсират сприхавостта и махмурлука на Ибряма или дивотиите на Хайд а на края на песента сметката ще трябва да плати Космо

Първоначално изпратено от Kosmonavta
    ..... Поздравявам те и ти блягодяря за високата оценка, макар че аз не определям себе си като чалга - хайдут, но може би съм оставил подобно впечатрление защото вадя от жиовта си само чалга моментите.... Иначе аз съм бил преподавател във ВУЗ (даже 3 ВУЗа), участвал съм в политиката, участвам в много благотворителни мероприятия, имам издадени 6 научни произвеедния... Ама в свободното си врем може би несъзнателно се забавлявам да падна на едно по първично ниво... Може би спортното ми минало натежава малко ....
    Last edited by Valuator; 27.05.2012, 15:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Не се ослушвам, ама два дни ставам с главата надолу и май още не съм съвсем в кондиция. 2/3-ти пълноправни членове на домочадието стъпват на пръсти из къщата, само на дебелото псе хич не му пука, че "... душата мъчи в глад и жажда ..."

... за да доставя удоволствие на психолозите, бих вметнал /неангажиращо/, че не е толкова важна позицията на главата при ставане от леглото, отколкото позицията на дупЕ.то...
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Готово
        Latitude: 42.96667N, Longitude: 27.88333E, Altitude: 25м надм. вис.

А казвай ся
        Тази нива твоя ли е бря?

Коментар

В знак на добра воля, дай координатите на мястото, на което си заровил златото, а пък ще ти разкажа как протече мероприятието
          Готово
          Latitude: 42.96667N, Longitude: 27.88333E, Altitude: 25м надм. вис.

А казвай ся
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
            ..................................
            ПППС. Вече 30 минути не съм пикал.. Стискайте палци. Ама лицето ми е все по схванато от едната половина. Звъннах и доктора и вика че съм си възпалил лицевия нерв (фациалис).... Нарече ме идиот и безмозъчно говедо (не пряко но с недомлъвки) и се скарахме... Друагия път ще помета Пирогов с него...Тия доктори им е време да инат на пазарен принцип за да видят как се нарич клиента идиот..
            Хихихи .... ( чудя се кое по-напред - ма*а му стара ).

----------------------------------

Сега, т'ва е нормално, което се случва. Скокни до 1 магазин и си купи бирена мая ( истинска ) - т'ва ти е пълния комплект от витамин Б ( от 1 до 12 ли беше ).

Докато си правиш топли напитки ( бульончета, чайчета и т.н. си прави и "маска" на лицето с парата от тях. Бих те насочил към зелен чай в твоя случай. Т.е. напарвай измръзналата част.
            Днес трябва да охакаш около 5 литра ( за твоите килограми ) топли течности и ги групирай с бира, заради добрия ефект, който оказва върху нервната система + изходящата система на организма ( демек пикаенето ), но не товари бъбреците - отделителната система.
            Течния прием е най-бързият прием по досегашните разбирания за конструкция на тялото.

В момента трябва от една страна да "контраатакуваш" измръзването вътрешно и да се пазиш от инфекции, заради бактериите от раната външно. 2-3 дена на топли напитки и си чисто нов от измръзването. Раната си е рана и там, не се напъвай с нея, т.е. малко търпение. Затова каката да е от всеотдайните, дет' да не те кара ти да се напъваш. Те си знаят ..

Вземи си и някакво кремче с див кестен ( % ) и мажи там, където усещаш изтръпване - 4-5 кинта са.
            Треската през тия 2-3 дни ти е имунитет-а, който е доста силен и ще се справи сам и затова само се преобличай пак като се изпотиш и да не стоиш "мокър", че ще отидеш на пневмония....

Чиърс!

Направи го това + каквото са ти предписали лекарите, викай кака да ти намаже гърба с ракия "първак" и да втрие.
            Нямам време да се обяснявам защо - някой ден кат' стана скучаещ милионер, ще се обяснявам, ама все още не съм от тях
            Last edited by marandi; 27.05.2012, 15:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Като спомена Tnm....
              Тя какво се ослушва....За роклята и обувките иска съвет, а как е минала срещата не казва....
              Искаме цвят, мирис и движение да се почувства от писането...
              Не се ослушвам, ама два дни ставам с главата надолу и май още не съм съвсем в кондиция. 2/3-ти пълноправни членове на домочадието стъпват на пръсти из къщата, само на дебелото псе хич не му пука, че "... душата мъчи в глад и жажда ..."
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

Заклевам се, и в дявола и в бога
                Да сторя аз за теб каквото мога
                И да мълча като партизанин
                В знак на добра воля, дай координатите на мястото, на което си заровил златото, а пък ще ти разкажа как протече мероприятието
                Мечо

Коментар

• Еи вярно бре дружина- къде е Артемидчето с хубавата музика. Космо тези възпаления се оправят с уникалния Български нивалин, но не знам сега има ли го. Защо не влезеш наистина за няколко дена на ремонт в Пирогов. И Коки меше интелигентно маце, както и всички които са тук

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                    Чиче, какво стана с Артемида Софиянска и Коки.. Много ми липсват тия дни.. Къде ли се загубиха?
                    Правилно точно него питаш. И аз го питах, ама на мене ми се озъби. А да видим на тебе дали ще ти каже.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      Като спомена Tnm....
                      Тя какво се ослушва....За роклята и обувките иска съвет, а как е минала срещата не казва....
                      Чиче, какво стана с Артемида Софиянска и Коки.. Много ми липсват тия дни.. Къде ли се загубиха?

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнение
                        Всеки интернет форум, в това число и икономическите, има нужда от поддържане на интереса и нивото на посещаемост, за привлича и задържа рекламодатели. При спадналия интерес към акции и инвестиции, е добре да/че има нещо друго атрактивно, което да привлича и задържа интереса на аудиторията. А дето има неудовлетворена нужда и голяма потребност, там се появява и месия, па бил той истински или лъжовен.

Космо, както много верно отбеляза tnm, за форума дори не е толкова важно дали си истински чалга герой, важното е, че като един съвременен Ибрям Али (от "Краят на песента" на Хайтов) добре изпълваш образа на съвременния балкански чалга-хайдут с нежна душа и тежки кахъри, а и писането определено ти се отдава.

Което в чисто икономически план означава, че след като аудиторията е оценила подобаващо таланта ти, ако все още не си на хонорар, то с право можеш да заявиш претенции и дори да помислиш за дългосрочна кариера като автор и сценарист. И кой знае, след като съвременни интелектуалстващи миксове като "Чужденецът" на Ники Илиев предизвикват само снизходителни усмивки, може след някоя и друга година някой български "Ъндърграунд" или "Црна маца бел котак" да обере овациите не само на местната, но и на световната публика.

Постове като твоят ме карат и мотивират да пиша в този форум. Обожавам да говоря с високо интелектуални хора.. Честно казано още от предният ти пост ми отне доста време да намеря в гугъл героизма на братя ....)... Поздравявам те и ти блягодяря за високата оценка, макар че аз неопределям себе си като чалга - хайдут, но може би съм оставил подобно впечатрление защото вадя от жиовта си само чалга моментите.... Иначе аз съм бил преподавател във ВУЗ (даже 3 ВУЗа), участвал съм в политиката, участвам в много благотворителни мероприятия, имам издадени 6 научни произвеедния... Ама в свободното си врем може би несъзнателно се забавлявам да падна на едно по първично ниво... Може би спортното ми минало натежава малко но....

ПС. Пиши по често. Харесва ми да те чета и определено ще си ни поилезен на темата, с познанията си и високото интелектуално ниво което предлагаш.. Пък и честно казано в тая темаима много повече инсайдерска информация от колкото в спечилаизираните теми за акции..

ППС. Не работя за Инвестор.бг.. Нямам и намерение на този етап да се развивам в посока интернет публицистика и електронна търговия...

ПППС. Вече 30 минути не съм пикал.. Стискайте палци. Ама лицето ми е все по схванато от едната половина. Звъннах и доктора и вика че съм си възпалил лицевия нерв (фациалис).... Нарече ме идиот и безмозъчно говедо (не пряко но с недомлъвки) и се скарахме... Друагия път ще помета Пирогов с него...Тия доктори им е време да инат на пазарен принцип за да видят как се нарич клиента идиот..

Коментар

Закълни се!
                          Заклевам се, и в дявола и в бога
                          Да сторя аз за теб каквото мога
                          И да мълча като партизанин
                          tnm

Коментар

• Като спомена Tnm....

Коментар

Е как е, как е. Ти ми кажи само на мене. Аз няма да кажа на никого.
                              Закълни се!
                              Мечо

Коментар

Добър ден, Мечо!
                                Добър ден, тайфата!

Яки страсти са се вихрили у форума през почивните дни
                                Това хлапе ни чете от толкова време, а не му стана ясно, че на нас не ни пука дали Космо преживява в действителност тези неща. Ние харесваме стила му на писане и начина, по който поднася "събитието".
                                Сигурно ще разбере какво ни привлича като стане на 30+ !?
                                Е как е, как е. Ти ми кажи само на мене. Аз няма да кажа на никого.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X