Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДобър да е денят ти! Още ли си при неверниците?
Ами в Тайланд съм ся. Те тука повечето са будисти.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДобър ден tnm
Весели празници красавици и юнаци
А бе и смирение може, що не, ама с мярка !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеПо това време на годината е трудно с ракойката. Бих ти "ударил" едно рамо винаги, ама 5-6 литра и мИня ме затрудняват в момента.
П.П. Купуваме от тати - аз към 50-60л и братлето към 70-80л и то есента, понеже той вари 500л на година и до Нова година е продадена.
Не я хваля, но е 100% дестилат, двойно преварен и е от Дъмпъл/Чивас нагоре като качество - демек цял ден да къркаш, не можеш се напи. Кофти е като свикнеш и се чудиш какъв боклук да си поръчаш по кръчмите, освен бира. Бирата все още не я ментосват сякаш?! ( кат' махнем спирта ) - хихи
Чиърс!Колкото - толкова. Трябва да се тества "мат'риала".
П.П. Маранди, благодаря за желанието ти да помогнеш.
На теб и на всички останали - Честити празници в аванс!
Следващата седмица ще видим (ще се преброим) кой е пил "ракия" и кой метил....
Коментар
-
Трите степени на пиянство:
1 степен:
Той звъни вкъщи, жена му вдига телефона, а той и казва:
- Ал-ло-о-о, ж-ж-жена ми, тази вечер съм на една конференция. Ако не се прибера, да знаеш, че съм останал да спя с нея!
2 степен:
Той се прибира мъртво пиян с любовницата си вкъщи. Жена му отваря вратата. Той я поглежда учудено и и казва:
- Слушай, скъпа, ако си ми истинска жена, кажи на момичето, чe си ми братчедка!
3 степен:
Той се прибира пиян-залян до вкъщи. Опитва се да отвори вратата, но ключът се счупва в ключалката. Той ляга и заспива пред вратата. На сутринта жена му се мъчи да отвори вратата. Той се събужда от шума и започва да вика:
- Няма да те пусна! Няма! Откъдето си дошла, там да си отиваш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКосмо вече е в Гърция..., но аз да ти кажа....
Близо 10дни бях гадно болен ...Какво ли не пих, мазах и тнм...Накрая Оспамокса ме оправи.
С бабини работи и парацетамолчета не се получава....
Трябва 120 кг "мечка" да те гази( май гъзи се казваше...) и тогава ще си ОК.....
П.П. "Мечката" ме гази и разни други усилия полага, ама аз съм голям инат - продължавам да си кашлям
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАми хайде де, черпи! До кога да те чакаме
!?
Близо 10дни бях гадно болен ...Какво ли не пих, мазах и тнм...Накрая Оспамокса ме оправи.
С бабини работи и парацетамолчета не се получава....
Трябва 120 кг "мечка" да те гази( май гъзи се казваше...) и тогава ще си ОК.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеБах мааму.. То съм имал празник. Мерси на всички.. Трябва да почерпя...! До кога да те чакаме
!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар