IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Здравей,
    Ами в Тайланд съм ся. Те тука повечето са будисти.
    Невернички разни

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Добър да е денят ти! Още ли си при неверниците?
      Здравей,
      Ами в Тайланд съм ся. Те тука повечето са будисти.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Добър ден tnm
        Весели празници красавици и юнаци

А бе и смирение може, що не, ама с мярка !!!
        Добър да е денят ти! Още ли си при неверниците?

Коментар

• Добър ден tnm
          Весели празници красавици и юнаци

А бе и смирение може, що не, ама с мярка !!!
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Съдейки по активността във форума, тайфата съвсем не си губи времето.
            И така трябва да е.

Весели празници!

Коментар

• Добър ден, тайфата!
              Приятно изкарване на празничните и почивните дни!
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Светли празници на всички!

п.п.Смирението не е излишно..

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  По това време на годината е трудно с ракойката. Бих ти "ударил" едно рамо винаги, ама 5-6 литра и мИня ме затрудняват в момента.

П.П. Купуваме от тати - аз към 50-60л и братлето към 70-80л и то есента, понеже той вари 500л на година и до Нова година е продадена.

Не я хваля, но е 100% дестилат, двойно преварен и е от Дъмпъл/Чивас нагоре като качество - демек цял ден да къркаш, не можеш се напи. Кофти е като свикнеш и се чудиш какъв боклук да си поръчаш по кръчмите, освен бира. Бирата все още не я ментосват сякаш?! ( кат' махнем спирта ) - хихи

Чиърс!
                  Докладвам - 1.7 литра кайсиева вече е намерена и доставена, пардон - вече е 1,2 литра с тенденция да остане 1 литър. Колкото - толкова. Трябва да се тества "мат'риала".

П.П. Маранди, благодаря за желанието ти да помогнеш.

На теб и на всички останали - Честити празници в аванс!

Следващата седмица ще видим (ще се преброим) кой е пил "ракия" и кой метил....

Коментар

• Трите степени на пиянство:
                    1 степен:
                    Той звъни вкъщи, жена му вдига телефона, а той и казва:
                    - Ал-ло-о-о, ж-ж-жена ми, тази вечер съм на една конференция. Ако не се прибера, да знаеш, че съм останал да спя с нея!
                    2 степен:
                    Той се прибира мъртво пиян с любовницата си вкъщи. Жена му отваря вратата. Той я поглежда учудено и и казва:
                    - Слушай, скъпа, ако си ми истинска жена, кажи на момичето, чe си ми братчедка!
                    3 степен:
                    Той се прибира пиян-залян до вкъщи. Опитва се да отвори вратата, но ключът се счупва в ключалката. Той ляга и заспива пред вратата. На сутринта жена му се мъчи да отвори вратата. Той се събужда от шума и започва да вика:
                    - Няма да те пусна! Няма! Откъдето си дошла, там да си отиваш!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      Космо вече е в Гърция..., но аз да ти кажа....
                      Близо 10дни бях гадно болен ...Какво ли не пих, мазах и тнм...Накрая Оспамокса ме оправи.
                      С бабини работи и парацетамолчета не се получава....
                      Трябва 120 кг "мечка" да те гази( май гъзи се казваше...) и тогава ще си ОК.....
                      Не съм вземала антибиотик поне от 10 години. Ще си пия чая от риган с много мед и лимон, пък дано да се справя с настинката

П.П. "Мечката" ме гази и разни други усилия полага, ама аз съм голям инат - продължавам да си кашлям
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Ами хайде де, черпи! До кога да те чакаме!?
                        Космо вече е в Гърция..., но аз да ти кажа....
                        Близо 10дни бях гадно болен ...Какво ли не пих, мазах и тнм...Накрая Оспамокса ме оправи.
                        С бабини работи и парацетамолчета не се получава....
                        Трябва 120 кг "мечка" да те гази( май гъзи се казваше...) и тогава ще си ОК.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                          Бах мааму.. То съм имал празник. Мерси на всички.. Трябва да почерпя...
                          Ами хайде де, черпи! До кога да те чакаме!?
                          Мечо

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=SwIaH...&feature=share
                            ПОЗДРАВ ЗА ПИЧА БАТЕ КОСМО

Коментар

• Стига!
                              И аз съм на микрон от подобно решение.( в хроничен гняв съм от 1 година и малко отгоре)

Коментар

• Безсмислено е да живееш в държава без икономика
                                Само губене на скъпоценно време

Коментар

Working...
                                X