IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
    Да не си съботянка?

Добро утро!
    Отчитайки желанието си за работа, мога смело да заявя, че за мен всеки ден е събота.
    Хубав ден
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Нямам честа да познавам тези кючекини.Дори нямам представа мъже ли са или жени но щом ги харесваш предполагам са жени.Нямам нищо против турските сериали чалгата и каквото се сетиш.Дали вземането на рушвети е първо а песента следствие няма никакво значение.ИСКАХ САМО ДА КАЖА ЧЕ ТИ ДЪРЖИШ ДИСТАНЦИОННОТО.КАКВО ДА СЛУШАШ И ГЛЕДАШ РЕШАВАШ ТИ А НЕ ПОЛИТИЦИТЕ КМЕТА ИЛИ ПОПА.Не може ти да избираш а после друг виновен.Всеки живее според делата си.Кой какво говори няма никакво значение.Всяко нещо което се случва в живота ти е следствие от твой избор.Не може друг човек да ти е виновен.
      И двете са много талантливи актриси. Едната е мис вселена. Другата е една от най талантливите актриси в света и също много красива жена. Слагаш ми думи в устата. Никога не съм казвал че някой ми е виновен за това, което гледам и слушам. Аз гледам и слушам това, което ми харесва, защото ми харесва. Къде тук видя търсене на вина. Дали всеки живее според делата си - ако добавим и късмета съм напълно съгласен.

Дали кой какво говори има някакво значение. Ти май не я следиш много много политиката. Аз например като гледам някоя пресконференция и като чуя някой политик да отговаря на въпрос на журналист така:
      – Браво, много хубав, точен и навреме зададен въпрос. И много на място го задавате.
      Ми иде да скоча, да бръкна в телевизора, да му изтръгна гръцмуля и да го изям докато е още жив и ме вижда. И после същата процедура и със журналиста.

С последните две изречения съм почти съгласен с малки нюанси дето не си струва да коментирам.

Не знам дали съм прав, но ми се струва, че с поста си искаш да внушиш, че не политиците са виновни, а изкуството.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Добро утро, Мечо!
        Забелязвам.
        Хайде, сега поздрав от 1/4 македонско девойче:
        http://www.youtube.com/watch?v=pRpeEdMmmQ0
        Благодаря, убаво девойче

За тебе една тъжна нежна и красива песничка http://www.vbox7.com/play:d00cc989&start=5
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          1. Аз харесвам чалга и турски сериали. Азра Акън и Берен Саат са ми любимите поробителки.
          2. Този който разрешава да се продават наркотици край училищата. Ти сериозно ли не забелязваш рушветчилъка и ограбването. Песента на Лия ли е виновна за това, че митничарите вземат рушвети
          Нямам честа да познавам тези кючекини.Дори нямам представа мъже ли са или жени но щом ги харесваш предполагам са жени.Нямам нищо против турските сериали чалгата и каквото се сетиш.Дали вземането на рушвети е първо а песента следствие няма никакво значение.ИСКАХ САМО ДА КАЖА ЧЕ ТИ ДЪРЖИШ ДИСТАНЦИОННОТО.КАКВО ДА СЛУШАШ И ГЛЕДАШ РЕШАВАШ ТИ А НЕ ПОЛИТИЦИТЕ КМЕТА ИЛИ ПОПА.Не може ти да избираш а после друг виновен.Всеки живее според делата си.Кой какво говори няма никакво значение.Всяко нещо което се случва в живота ти е следствие от твой избор.Не може друг човек да ти е виновен.

Коментар

Добро утро, тайфата!
            Днес от сутринта ми се въртят едни мисли в главата
            Може ли да ни карат да вършим такива противоестествени неща като това да работиш в събота!?
            Да не си съботянка?

Добро утро!

Коментар

• Добро утро, тайфата!
              Днес от сутринта ми се въртят едни мисли в главата
              Може ли да ни карат да вършим такива противоестествени неща като това да работиш в събота!?
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Добро утро tnm

От всичко най обичам
                да ям диня на плажа
                яко да се омажа

"Омръзна ми да съм умен. Като няма простотии не е интересно."
                Не знам дали забелязваш "тънкия" намек, че уважавам мнението на МЛАДЕЖТА.

Май е време за СОЧНА история с пиенье до откат, дефекации, вомотирания, сръбска музика, нестандартен секс и набиване на канчета. Ама няма кой да отрезнее и да я разкаже.
                Добро утро, Мечо!
                Забелязвам.
                Хайде, сега поздрав от 1/4 македонско девойче:
                http://www.youtube.com/watch?v=pRpeEdMmmQ0
                Мечо

Коментар

• Съни, права си, най важното е да сме ЧОВЕЦИ, разногласията са повод за търговия, мир и благоденствие. Най лошо е като се получи ЕДИНОДУШИЕ.

Рина, много те обичам, http://youtu.be/dqJ0fMYBHjg, от пиячи работа не чакай, обзвъни ако обичаш токсикологиите по българско, румънско, сръбско, македонско, гръцко и турско. Ако научиш нещо докладвай, да помага кой с каквото може. Ке се зяноса ЧОВЕКА.
                  tnm

Коментар

• Добро утро tnm

От всичко най обичам
                    да ям диня на плажа
                    яко да се омажа

"Омръзна ми да съм умен. Като няма простотии не е интересно."
                    Не знам дали забелязваш "тънкия" намек, че уважавам мнението на МЛАДЕЖТА.

Май е време за СОЧНА история с пиенье до откат, дефекации, вомотирания, сръбска музика, нестандартен секс и набиване на канчета. Ама няма кой да отрезнее и да я разкаже.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                      Хайде сега ще се хванем за гушите на тема музика.
                      Абе..всеки да си слуша каквото иска, но дискретно.

Зарко, нарочно ли се правиш, че не разбираш какво ти казват?

http://www.youtube.com/watch?v=MCxo6BUG4JI
                      http://www.youtube.com/watch?v=uiCRZLr9oRw

Хубава вечер!
                      http://www.youtube.com/watch?v=8mHmt...eature=related Това много кефеше по моите студентски години.Поздрав
                      Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

И моят е твърдо против, ама дамите от бандата му са любителките на чалгата - до една. Смятам, че в името на постигането някои по-велики цели ще му се наложи да се пречупи
                        "Inter pedis poelarum est fortuna poerorum" и обратното ...Велики цели!!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          Хммм, интересна работа тва с чалгата. Аз имам въпросче... Каква е вероятността синковеца да започне да слуша чалга след някоя и друга година. Сега е твърдо против, но е още на 13.
                          Ако му създаде приятни спомени и после я свързва с тях

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                            Без да твърдя със сигурност, но ми се стори (четейки по диагонал), че това е въпросът. Все пак Плеймен може да доуточни.
                            Да правилно сте усетили.Може би случайни съвпадения са ми дали основания за подобен размисъл,но това дали или не всъщност няма значение.Иначе постовете на Мечо много ми допадат.

Коментар

• За лека нощ ))
                              нещо нетипично http://www.youtube.com/watch?v=yNT_-im_7Bg

Коментар

• Народът, обикновено не възПЯВА поробителя си или ...лошите
                                Ако го прави би показало приемане, претръпване, свикване, битовизиране и ...съпротивата се отдръпва и защитата става симпатия...
                                Ако пееш с мафиота и заедно с него правиш чупки в кръстта, някак си естествено и след чалготеката не ти е толкова лош, малко по малко търсиш себе си в него ...
                                Чалгата не е рап, няма бунт в нея

И всеки слуша, гледа или мисли, каквото му е на сърце )
                                По-важното е да сме Човеци

Коментар

Working...
                                X