IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Wi-fi телевизия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от al64ad Разгледай мнение
    Хм,а как реши проблема с превключването на каналите ?
    Още всъщност нищо не съм решил, но с дистанционно към приемника. Питаш как ще превключвам каналите от другата стая?

Дано приемника е в същата стая.....

Разбрах се с доставчика да му занеса джаджата след нова година да тестваме в офиса им....

Тарикатското е, че тъй като държа да имаме само 1 телевизор, вече ще мога да го нося из апартамента, даже на двора да го свалям..

Мечтите на лаика...
    Last edited by mpy_yordanov; 22.12.2011, 19:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Ами сменяйте го от време навреме....Ако не помага, поне не пречи.....
      Казах и да си купи един кабел и да не ми мрънка.. Ако не стане с кабела, значи има вирус.
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
        Светеха ... В началото поне като пуснах и безжичен в къщи светеха, ама скоро не съм и гледал лаптопа.. Не съм сменял мятото на рутера, самата тя също не си сменя мястото докато влиза..
        Ами сменяйте го от време навреме....Ако не помага, поне не пречи.....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Там долу в дясно има три стълбчета....Да мести компа, докато светнат и трите зелено....
          Светеха ... В началото поне като пуснах и безжичен в къщи светеха, ама скоро не съм и гледал лаптопа.. Не съм сменял мятото на рутера, самата тя също не си сменя мястото докато влиза..
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
            Един страничен въпрос от лаик и използвам за да се вклиня.
            С жена ми сме вързани на един нет, но до моят комп е по кабел, а нейния безжичен. Тия дни вечер ме пита постоянно имам ли нет, защото на нейния комп нета се ебава.. Може ли проблемът при нея да е от това, че тя не е с кабел?
            Там долу в дясно има три стълбчета....Да мести компа, докато светнат и трите зелено....

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              марияне, за къв зор ти е ви-фи тв? Ами вкарай си кабелите в стените и си пушка отвсякъде. Аз дори съм на Булшитком и няма да видиш един кабел в нас - просто всичко е навряно в мазилката. А това с ви-фи то е тотален шит, шъ знаиш - последните няколко месеца си късам нервата с "най-добрия" нет в София (мегалан, само да не го сметнете за реклама) и знаеш ли къв е отговора - прекалено много уайърлеси имате в региона (щото синца сме "богати" в моя квартал, та кабела не го любим и сме на рутери) и духаш супата брато, нищо не може да се направи. Просто интернета се ебава както си иска и това е. А с кабел проблемите ти са нулеви, ако оператора не шит, де. Но ти си знаеш - да не ривеш после....
              Един страничен въпрос от лаик и използвам за да се вклиня.
              С жена ми сме вързани на един нет, но до моят комп е по кабел, а нейния безжичен. Тия дни вечер ме пита постоянно имам ли нет, защото на нейния комп нета се ебава. При мен проблеми няма. Може ли проблемът при нея да е от това, че тя не е с кабел? Знам, че по принцип връзката ако не е кабел е по-кофти, но при нея наистина съвсем загрубяват нещата напоследък..
              Last edited by Jay Gould; 22.12.2011, 18:37.

Коментар

• марияне, за къв зор ти е ви-фи тв? Ами вкарай си кабелите в стените и си пушка отвсякъде. Аз дори съм на Булшитком и няма да видиш един кабел в нас - просто всичко е навряно в мазилката. А това с ви-фи то е тотален шит, шъ знаиш - последните няколко месеца си късам нервата с "най-добрия" нет в София (мегалан, само да не го сметнете за реклама) и знаеш ли къв е отговора - прекалено много уайърлеси имате в региона (щото синца сме "богати" в моя квартал, та кабела не го любим и сме на рутери) и духаш супата брато, нищо не може да се направи. Просто интернета се ебава както си иска и това е. А с кабел проблемите ти са нулеви, ако оператора не шит, де. Но ти си знаеш - да не ривеш после....
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Здравей,
                  по-добре поискай (ако може) да вземеш една такава джаджа да я изтестваш първо… защото по принцип трансфера на данни е по-слаб отколкото по жицата… което може да фатално за качеството на звука и образа… безжичните технологии създават усещане за прогрес но правят един невидим радио фон, за който казват, че е безвреден… а, аз въобще не съм съгласен

за пример – тествал съм три-четири FM трансмитера за кола – пълна отврат.... (един само се държеше по-добре, но като цяло – оценката е зле) ... в смисъл, че само един не пращеше и не пукаше, но иначе тенекиеният звук си е направо запазен марка...
                  Last edited by buluser; 22.12.2011, 17:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
                    Май намерих
                    вече 2-3 седмици търся и сега случайно го намерих.
                    VID-TRANS150 СКАРТ ВИДЕО СЕНДЕР 2.4GHZ

Има две джаджи. В едната влиза кабелът, праща сигнала безжично до другата, другата приема сигнала и по кабел влиза в телевизира.

Чао чао кабели
                    И цената не е много солена. 100-тина лв.

Вече се бях притеснил, че ще има дупки тук-там.
                    В ебай може да го намериш за десетина долара
                    http://www.ebay.co.uk/itm/HQ-VID-TRA...-/250900842804

по-скоро обърни внимание на това какво качество на видеото търсиш - HD или стандартен видеосигнал.
                    http://www.amazon.com/brite-View-BV-...4563253&sr=8-1

по-скъпо е, но пък виж параметрите. Може и доста по-ефтино да го намериш

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
                      Май намерих

Има две джаджи. В едната влиза кабелът, праща сигнала безжично до другата, другата приема сигнала и по кабел влиза в телевизира.

Чао чао кабели

Хм,а как реши проблема с превключването на каналите ?

Коментар

• Аз пък обичам кабелите, и ако има избор, ги предпочитам. Другото много облъчва, това си е ЕМР отсякъде. То и кабелите правят поле, ама по-слабо. Изобщо толкова гъмжи от енергия във въздуха, че по-добре да си спестим излишната.
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• Май намерих

Чао чао кабели

Коментар

• http://forum.setcombg.com/index.php?board=59.0

Коментар

• Wi-fi телевизия?

Здравейте, не искам да опъвам жици вкъщи.
                              Някой знае ли за устройство, което да разпръсква wi-fi, тоест безжично сигнала до телевизора, не само до компютъра?

Благодаря
                            Working...
                            X