IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кабелен оператор

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
    Пробвай тогава с Вивакома, отделно че може да качиш чинията на покрива или комшията да удари едно рамо (стена).
    Виж тук за разположението:

http://www.dishpointer.com/

Човека бяга от Близу, ти му предлагаш Вива, същия шит са... От трън та на глог, че е по-висок )

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      ти лично си едно парче, което промотира ментел и дъщерните им компании. няма лошо но за реклама се плаща на съответната медия.
      bertram, просто споделих мнение, не бъди толкова мнителен към мен, като гледам всеки споделя впечатления.

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Симеон Разгледай мнение
        Булсат ползвам на една от локациите си и съм много доволен, но за настоящата локация не мога да го ползвам, защото нямам техническата възможност (нямам нито юг, нито изток). Някой има ли наблюдения на София кабел, защото явно изборът ще е между тях и Мегалан?
        Пробвай тогава с Вивакома, отделно че може да качиш чинията на покрива или комшията да удари едно рамо (стена).
        Виж тук за разположението:

http://www.dishpointer.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
          Аз поне бях до едно време, ехеее преди години и на нет, и на кабел на Евроком.
          Сещай се защо ги сиктирдосах тотално.
          Вече само за ТВ, Булсат предполагам ловиш, щом нямаш покритие на НЕТ1?
          Булсат ползвам на една от локациите си и съм много доволен, но за настоящата локация не мога да го ползвам, защото нямам техническата възможност (нямам нито юг, нито изток). Някой има ли наблюдения на София кабел, защото явно изборът ще е между тях и Мегалан?

Коментар

Не, само кабелна телевизия искам. От нета съм доволен, ще спестя доставчика, че да не излезе реклама
            ако е за тв и искаш само сигнал без да си фен на спорта - мегалан имат най-добро качество на сиганала. Виж ако искаш и спорт, но без чак толкова да забиваш на тема качество на сигнала (не че е лош, но не е най-добрият възможен) изборът пак е само един, но не е кабелна, а е сателитна чиния - булшитком
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Не, само кабелна телевизия искам. От нета съм доволен, ще спестя доставчика, че да не излезе реклама
              Аз поне бях до едно време, ехеее преди години и на нет, и на кабел на Евроком.
              Сещай се защо ги сиктирдосах тотално.
              Вече само за ТВ, Булсат предполагам ловиш, щом нямаш покритие на НЕТ1?

Коментар

• Не, само кабелна телевизия искам. От нета съм доволен, ще спестя доставчика, че да не излезе реклама

Коментар

• Донякъде съм съгласен с Грую, че от всички доставчици на нет и тв има какво да се желае и като обслужване, и като качество на услугите, но наистина в момента Мегалан са една идея над другите и като покритие, и като скорост на нета. Обслужването няма да го коментирам, защото би трябвало да е еднакво навсякъде, всяка фирма би трябвало да си обучава персонала да е учтив, любезен и да уважава клиента за това, че му плаща заплатата.

Коментар

• принципно всички хвалят мегалан, но това до известна степен си е малко градска легенда и лежане на стари лаври. Аз лично също съм на мегалан и то от около 5 години, но откакто ги купиха ментел, качеството много спадна - и като отсъпки, и като обслужване, и като сривове и особено като качество на сигнала. И не е от таксата - давам 30 кинта на месец, което хич не е ниска такса само за интернет.

С 2 думи - където и да идеш е мъжки полов орган, но като че ли мегалан все още са една идея над другите, но пък за сметка на това са към ментел и са сравнително скъпи. Изборът си е изцяло твой...
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Здравейте,

Някой може ли да ме насочи към добър кабелен оператор. В момента съм на Близу, но не съм доволен и искам да се прехвърля към друг. Нет 1 ми изглежда добра офертата, но ги няма в моя квартал. Комшиите ме агитират за София кабел, но нямат много инфо на сайта и не знам. Какво бихте споделили вие?
                      НЕТ1 не са лоши като телевизия, 7 HD включени.
                      За нета...на Мегалан дърпам с 3-4 мб/с, с тях и други с по 1.2-1.5 преко сили.
                      Малко се чудя дали и след смяната с НЕТ1 не се загуби силата на сигнала, но като цяло може да си фантазирам. Нямах много време със стария оператор за надеждна проверка.
                      Ако е само за нет и имаш Мегалан наблизо - не го мисли много.

Коментар

• Първоначално изпратено от polina Разгледай мнение
                        доста хора се оплакват от услугите на Близуу, в крайна сметка проверете и за други доставчици, аз лично съм доволна от Мегалан,които в последно време разшириха покритието си, така че поразгледайте и техните услуги.
                        ти лично си едно парче, което промотира ментел и дъщерните им компании. няма лошо но за реклама се плаща на съответната медия.
                        Last edited by X_Y; 12.12.2011, 12:48.
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• доста хора се оплакват от услугите на Близуу, в крайна сметка проверете и за други доставчици, аз лично съм доволна от Мегалан,които в последно време разшириха покритието си, така че поразгледайте и техните услуги.

Коментар

• Кабелен оператор

Здравейте,

Някой може ли да ме насочи към добър кабелен оператор. В момента съм на Близу, но не съм доволен и искам да се прехвърля към друг. Нет 1 ми изглежда добра офертата, но ги няма в моя квартал. Комшиите ме агитират за София кабел, но нямат много инфо на сайта и не знам. Какво бихте споделили вие?
                          Working...
                          X