Първоначално изпратено от NYSERookie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От къде да си купя таблет ?
Collapse
X
-
Още в началото ми стана ясно какво е намислил този супер трейдър, анализатор, инвеститор, бизнесмен, журналист и т.н разбирач, но ти директно го разконспирира
Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнениеЕй, луд шоп умора нема.
Търговийката на джаджи не е като трейдинга, отплаща се, а
http://www.google.bg/search?q=0877+500+827
Коментар
-
Пешка, недей така лъга хората.
Точно тая джаджа съм си я купил директно от братята китайци за 90лв с включена доставка.
А и таблета не е толкова добър, колкото изглежда.
Тези 800 Mhz са всъщност не повече от 300. За браузване в нета става, но нищо повече.
Ето ви същия от eBay (доставката е за месец):
http://www.ebay.com/itm/New-VIA-8650...item27c0a37c38
Поздрави
Първоначално изпратено от Tech Разгледай мнениеИ това е доста изгодно предложение :
Коментар
-
Оказва се, че петър караиванов е един от най-жалките индивиди, които са стъпвали тук.
Големият "трейдър" и "анализатор" е паднал до там, че продава "светещи вързанки". Хахаха егати отчаяния нещастник. Има ли ново дъно, до което да не е стигал? Мисля че има.
Влязох в сайта му, оставете жалкото изпълнение и грешките ,но може ли "финансов сайт" да е пълен с банери за "спагети болонезе за 2.50лв" и "козметична процедури за деколте и шия". )))
И натова отгоре идва и тролва с тема за таблети, на която после той ще отговори и ще се окаже, че всъщност не търси таблет, а продава.... и то с достава след 20 дни (толкова е жалък, че даже не може да ги осигури от България или да ги има на склад, ами тепърва ще ги поръчва от Китай). Срам, срам, останал е с 5лв в джоба и е паднал до най-ламерските възможни схеми.
Коментар
-
Далаверата на годината
И аз не можах да се стърпя и ще изкоментирам оферта му за "НАЙ-ЖЕЛАНАТА джаджа за годината!":
Този хубосник е написал: "Продуктът се доставя 20 дни след изтичане на офертата"
т.е. ще вземе парите от клиентите
с тях ще ги поръча на китайчетата
ще вземе и отстъпка за количество и е с free shipping.
Абе ебати безрискови бизнес е измислил.
А дали ще плати данък? Той добре познава администрацията (нали от тях купува мед) може и да му простят.
Коментар
-
Здрасти, до около 250-300 лв единственото по-читаво, което можеш да си вземеш е Flytouch 3. Аз имам Flytouch 2 и съм много доволен, въпреки, че няма поддръжка на флаш. Flytouch 3 има. Имал съм взимане-даване с няколко китайски таблета и този наистина си заслужава - още поече, че само на него успях да му пусна нет през стик на Мтел. Моят го търсих из форуми и успях да го спазаря под 200лв вече повече от година ми служи
Коментар
-
http://www.chinavasion.com/android-t.../cvwfpc06xmas/
не за 250 лева , а за 105 да си купиш Петърчо ..... безплатна ти е доставката само трябва да провериш митническите разходи ... но и 30 % да ти вемат пак си на далавераLast edited by йосиф; 28.11.2011, 10:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнениеТаблета е временна гъзария, дето до 2-3 години ще отшуми. Неудобен е за ползуване. С едната ръка трябва да го придържаш, с другата работиш по него. На екрана постоянно оставят петна от пръстите. Но вече са пуснали едни аксесоари, подобно на пласмасова папка. От едната страна си има вградена клавиатура. А от другата страна си пъхаш таблета. Става нещо като лаптоп, но малко недодялано. Лаптопа ще надживее таблета!
Коментар
Коментар