Само проверявам дали Дофтора ме е заразил или наистина има 2 теми
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ритъмът на сърцето
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеСмея да твърдя че съм меценат по отношение на изкуството!
Имам картини за милиони левове.
Търсим инвеститор с уставен капитал, от поне 5 000 000лева! Все пак става въпрос за американско кино!!!Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Смея да твърдя че съм меценат по отношение на изкуството!
Имам картини за милиони левове.
Търсим инвеститор с уставен капитал, от поне 5 000 000лева! Все пак става въпрос за американско кино!!!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеЗдравейте колеги и партньори! Предстои заснемането на американска филмова продукция в България. Ние сме мандаторите за България.
Изпращам ви сайта на филма - www.rhythm-bg.com. Ако имате интерес - търсим съдружник и съинвеститор.
Поздрави,
П.
Коментар
-
Ритъмът на сърцето
Здравейте колеги и партньори! Предстои заснемането на американска филмова продукция в България. Ние сме мандаторите за България.
Изпращам ви сайта на филма - www.rhythm-bg.com. Ако имате интерес - търсим съдружник и съинвеститор.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар