If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Смея да твърдя че съм меценат по отношение на изкуството!
Имам картини за милиони левове.
Търсим инвеститор с уставен капитал, от поне 5 000 000лева! Все пак става въпрос за американско кино!!!
Прекалили сте с монсантото, докторе !
Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Смея да твърдя че съм меценат по отношение на изкуството!
Имам картини за милиони левове.
Търсим инвеститор с уставен капитал, от поне 5 000 000лева! Все пак става въпрос за американско кино!!!
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Здравейте колеги и партньори! Предстои заснемането на американска филмова продукция в България. Ние сме мандаторите за България.
Изпращам ви сайта на филма -www.rhythm-bg.com. Ако имате интерес - търсим съдружник и съинвеститор.
Ние, наше Величество и С-ие Прочее, Черкезов сан, какво е личното ти отношение към киното като изкуство? И в какъв вид се търсят съинвестициите? Предполагам, мода да ти изпратя това-онова, да решиш, заслужава ли си - интересува ли те?
Поздрави,
П.
Здравейте колеги и партньори! Предстои заснемането на американска филмова продукция в България. Ние сме мандаторите за България.
Изпращам ви сайта на филма -www.rhythm-bg.com. Ако имате интерес - търсим съдружник и съинвеститор.
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар