IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ЧНГ

Смех! Това е решението! Ядовете правят болести
    Утрото на един организъм... или как се насвинихме вчера... МОЗЪКЪТ: Ох, положението е зле! Очи, отворете се!
    ОЧИТЕ: Отворихме се. И стана ли ти по-леко?
    ЧЕРНИЯ ДРОБ: Мамичко, къде съм?
    МОЗЪКЪТ: Къде, къде!... На мястото си си още. Но не се вълнувай, скоро ще те изрежат. Черен хумор. Ха-ха! Памет, как беше вчера? Колко изпихме?
    ПАМЕТТА: От къде да знам? Вие ме отрязахте след третата чаша.
    ПИКОЧНИЯ МЕХУР: Момчета, трябва да ида до тоалетната! КРАКАТА: Оправяй се! Кой ще те влачи толкова далече?!... МОЗЪКЪТ: Такааа, крака!... Давам команда: сега ставаме и тръгваме. Осем сутринта е! Трябва да се ходи на работа! СЪВЕСТТА: А да се измием?
    СТОМАХЪТ: А един по муцуната!? Къде беше вчера? В мен изсипаха два литра заради теб!
    СЪВЕСТТА: А кой наливаше?
    КРАКАТА: Ръцете, естествено. Виж ги как треперят...
    РЪЦЕТЕ: Всички сте гадове! Ние трябва да работим сега, а вие се ебавате!
    МОЗЪКЪТ: Крака, не разбрахте ли? Ставаме и тръгваме на работа!
    ПИКОЧНИЯ МЕХУР: Крака, и през тоалетната минете! Не съм от гума!
    ПАМЕТТА: Спомних си! Вчера имаше рожден ден. Там пък езикът какви ги наприказва!...
    ЕЗИКЪТ: Стига глупости! Много добре си приказвах.
    БЕЛИТЕ ДРОБОВЕ: Момчета, искаме цигарка!
    ЕЗИКЪТ: Да бе! Тук все едно полк е спал по чорапи.
    ЧЕРНИЯ ДРОБ: Ех, да имаше айрянче!
    РЪЦЕТЕ: Глупак, какъв айрян? Сто грама ни трябват. Иначе отказваме да работим!
    МОЗЪКЪТ: Писна ми от всички! Крака, подкарвайте организма към първата работеща кръчма на 1 януари. Там трябва да има половин бутилка ракия. Очи, погледнете дали съм прав!?...;-)))
    платформа за инвалиди

Коментар

• Стар майтапчия лежи на смъртния си одър. Около него всички роднини, приятели, деца...

Той се надига леко и казва на жена до него:
      - Сестрице моя, мила, трябва да ти призная голям грях... нали се сещате с мъжа ви едно време като ви се запали вилата на село? Да, аз бях виновен, но си мълчах. Реших майтап да си направя, а я подпалих и ви изгоря... Прости ми...

Простила му тя, той се обърнал към младо момче до него:
      - Синко, нали помниш като беше млад, как си счупи крака един път и загуби работата си и приятелката ти те напусна. Аз бях виновен, сине, грях ти сторих. Аз тогава реших да се пошегувам с тебе, да стане майтап, а то пък.... грях ми е!

Дошъл реда на съпругата:
      - Мила, жено. Нали помниш пък ти палтото ти от норки, което хвърлихме, защото имаше гадинки по него. Пак аз бях виновен, реших майтап да си направя, а то какво стана, 3000лв на вятъра... Просто ми и ти!

И така се помолил за прошка от всички присъстващи, на които все е правил разни гадости, уж за майтапа. Те му простили - няма как.
      И накрая той ги помолил:
      - Толкова години бях грешен пред вас и затова съм решил, ще ви помоля за една последна молба: Като умра, съблечете ме гол, намажете ме с мед, обърнете ме по корем, вкарайте ми една дебела свещ в задника, запалете я и се помолете за мене...

И какво мислиш - починал скоро той, те изпълнили заръката му - мед, по корем, свещ в задника. Запалили я и почнали да се молят. Стоят си те, молят се... и изведнъж вратата се разбива, нахлуват полицаи и единия виква:
      - Имаме информация, че тук издевателстват над трупове!!!
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Беше рожденият ми ден.
        Събудих се радостен и на бегом отидох да си взема душ.
        С усмивка на лицето влязох в кухнята с мисълта какво ще ми подари жена ми.
        Но тя даже забрави да ме поздрави.
        "Нищо" - помислих си - "Децата няма да ме забравят"
        Но децата също бяха забравили...
        Представете си с какви чувства отидох на работа. Но когато влязох в кабинета си, секретарката Юлия ме поздрави нежно:
        "Добро утро, шефе, честит рожден ден!"
        И аз се почувствах доста по-добре и отново хвърлих на Юлия оценяващ поглед.
        Някъде по средата на деня Юлия се приближи към мен и ми каза с чувствен глас:
        "Шефе, навън времето е чудесно, хайде да отидем заедно на обяд! Все пак имате рожден ден".
        И отидохме.
        След третото мартини Юлия ми каза отново с чувствен глас:
        "Шефе, елате у нас на гости. Няма спешни задачи в работата, а вие имате рожден ден!"
        И ние отидохме.
        Когато стигнахме, Юлия ми прошепна в ухото:
        "Шефе, седнете на дивана, а аз ще отида да облека нещо по удобно!"
        И тя излезе от стаята.
        След около 5 минути вратата се отвори и влезе Юлия с торта, а след нея моята жена, децата, родителите, тъщата и тъста, колегите, приятелите и много други.
        А аз седях на дивана...

Гол..."

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от bullbear Разгледай мнение

САМО в България
            може да си направиш телевизора да работи като радио
            http://youtu.be/b-Gciq4Psh4
            Така е, не случайно сме "нация техническа"
            пък и след цифровизацията на ефира (01.09.2013) старите телевизори няма да вършат работа затова е добре да им се намери нова функция!

И както знаете не сме новатори само в техническата част, ето и едно различно виждане за кисело мляко:

Странно, но досега никъде не бях срещал научно обяснение, как и от кого е открито киселото мляко (може и да има, но аз не съм от най-добрите търсачи в нета). Спомняте си как Исак Нютон открива гравитацията, нали (онази история за ябълката)? А защо няма такава история и за първото протичане на млечнокисела ферментация в млякото? Някой истории остават скрити поради липсата на достатъчно естетика в тях, дано историята за откриването на продукта кисело мляко да не е такава, НО е притенително да разбереш, че Lactobacillus bulgaricus, който участват в процеса на ферментацията на кисело мляко се развиват в стомашно-чревния тракт на хомосапиенс. И си казва човек къде ли си е бъркал индивида открил киселото мляко преди да разбърка свареното прясно мляко ? Дано легендата за изнамирането на киселото мляко не е прикрита от обществеността заради липсата на добра хигиена на откривателя на този продукт . Утре сутрин на закуска, когато ядете кисело мляко и се сетите за моите бръщолевения тук не се гнусете и продължете апетитно да преглъщате всяка нова лъжичка Lactobacillus bulgaricus, все пак те наистина са полезни за подобряване на храносмилането и усвояване на веществатa.
            www.investor.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              http://sitel.com.mk/mitko-makedonche...premier-ligata
              Митко „Македончето“ го постигна првиот новогодишен погодок во Премиер лигата
              Де викам аз ,Луд умора нема, само се поти''.Така ,че кой знае още колко неща ще си измислят .Ей на днес и друго е поместено в раздел за шегаджийски статии ,,Пара вести''>http://www.okno.mk/node/24631 Иде реч ,че ...

Коментар

• http://sitel.com.mk/mitko-makedonche...premier-ligata

http://sitel.com.mk/sportal-bg-maked...ija-i-berbatov

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Че, като ти е роден език марш в Турция!!!
                  Няма смисъл да му се отговаря на този трол, както и на останалите му 5-6 никнейма..... така или иначе, щом го усетят, модераторите веднага го изтриват
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Setver Разгледай мнение
                    Като има интерес към сериалите на нашите съседи, нормално е да ги пускат хората. Народът ги харесва и ги гледа.
                    Обаче, има нещо което поне мен ме дразни. Защо ги дават тези сериали с дублаж, а не със субтитри? Много по-добре е като гледаш филм да го слушаш на родния ни език, а не да е дублиран. А който е неграмоте да чете субтитрите.
                    Че, като ти е роден език марш в Турция!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                      Наглено какво предлага за гладане Turkey TV oпс BTV .

взето от тук >http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater
                      Като има интерес към сериалите на нашите съседи, нормално е да ги пускат хората. Народът ги харесва и ги гледа.
                      Обаче, има нещо което поне мен ме дразни. Защо ги дават тези сериали с дублаж, а не със субтитри? Много по-добре е като гледаш филм да го слушаш на родния ни език, а не да е дублиран. А който е неграмоте да чете субтитрите.

Коментар

• http://sitel.com.mk/mitko-makedonche...premier-ligata
                        Митко „Македончето“ го постигна првиот новогодишен погодок во Премиер лигата

Коментар

• Наглено какво предлага за гладане Turkey TV oпс BTV .

взето от тук >http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Президентът Росен Плевнелиев започна новата 2013-та година с поредната излагация. В новогодишната си реч президентът хвалеше красивата българска природа на фона на снимки от щата Колорадо, САЩ.

Дали вече не сме част от щатите? Да не сме пропуснали нещо?
                            ,,......Нещо повече – това е снимка на два върха в планините край световно известния ски курорт Аспен, които се наричат Maroon Bells - „кафеникавочервените камбани”, поради характерната си форма и цвят.
                            Който е работил по новогодишното приветствие на президента – независимо дали това са хора от неговия екип или и от БНТ – е направил голям гаф. Пейзажът е разпознаваем, още повече е взет в нарушение на авторските права.''
                            Още за гафа четете тук> http://e-vestnik.bg/16500/gafat-s-pr...e-e-dreboliya/

Коментар

• Първоначално изпратено от bondinio Разгледай мнение
                              интересното е че според гугъл това е Пампорово ;-) снимката се появява на доста туристически сайтове, може би 1 е сгафил и другите са копирали бясно снимките, накрая и звездите, който са подготвили речта ;-)
                              http://grandcanyon.free.fr/images/pa...0Colorado.html

http://www.fs.usda.gov/wps/portal/fs...orest-%20Home/

Коментар

Working...
                              X