IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Каква е молитвата на вашата зодия?

Овен:
    "Боже, дари ме с търпение... И си го искам ВЕДНАГА, ЧУВАШ ЛИ?!!!!"

Телец:
    "Боже, дай ми сили да променя живота си... ама не веднага!"

Близнаци:
    "Ей, Боже (или Богиньо)... Кой си всъщност? Какъв си? Какво си? Колко сте? Изобщо не мога да си го представя..."

Рак:
    "Отче наш, знам, че не бива толкова много да завися от теб... но на кого друг да разчитам за важните неща в живота?"

Лъв:
    "Ей, тате, знам, че съм любимото ти хлапе и се гордееш с мен..."

Дева:
    "Боже, направи света едно по-добро място и не се издънвай като предния път."

Везни:
    "Господи, знам, че е крайно време да взимам решения сам, но искам да знам: какво мислиш ти по въпроса?"

Скорпион:
    "Боже, помогни ми да простя на враговете си, защото тези копеленца изобщо не заслужават!!!"

Стрелец:
    "О, всемогъщи, всезнаещи, всесилни, вечен Боже! Моля те за сто милионен път- помогни ми да не преувеличавам!"

Козирог:
    "Отче наш, мислех да се моля, но знам, че трябва сам да се справя с проблемите си, така че... все пак благодаря!"

Водолей:
    "Господи, едни казват, че си мъж... други, че си жена... А аз казвам, че всички имаме по нещо божествено! Така че, защо да ти се молим въобще?"

Риби:
    "Отче наш, ти, който си на Небето... Понеже животът е гаден и смятам да му друсна една стограмка, нека тежкото ми пиянство и махмурлукът след това бъдат в твоя чест... Наздраве и амин!"
    платформа за инвалиди

Коментар

• http://nenovinite.com/news.php?ID=2341

Коментар

• Двама влизат при хирурга - на единия ръката до лакътя в задника на другия...
        - Момчета, не сте за мен... - казал хирурга.
        - А за къде?
        - За кукления театър...
        Only God Can Judge me...

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=GhxqIITtTtU

Коментар

• Диpектоp на мебелна фабpика отишъл в командиpовка в Паpиж. Вpъща се и разказва впечатления:
            - Страшен град! Какви улици, какви магазини!
            - А жените?
            - О-о! Какви жени! Мечта! Разбират те от половин дума! Ето например аз - влизам в едно кафене, сядам на масата. При мен сяда една много красива мадама. Веднага се сети, че не знам и дума френски. Нарисува ми на салфетката чашка. Аз й налях шампанско. Нарисува цигара - дадох й цигара. Нарисува две танцуващи фигурки. Поканих я на танц, потанцувахме.
            - А после?
            - Нарисува легло...
            - А ти?
            - Хмм... и досега се чудя - как позна, че съм диpектоp на мебелна фабpика...
            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Ко ме фачо за маркучо

Пожарникар се прибира и разказва на жена си за новата сигнална система в работата:
              - Когато системата пусне един звънец, ние всички обличаме екипите и слагаме каските. Когато има два звънеца - бързо се спускаме по тръбата и тичаме към двора, а на три звънеца се качваме в камионите и отиваме да гасим пожара. Нека и вкъщи да си направим система със звънци. Един звънец - ти се събличаш гола, два звънеца - скачаш в леглото, три - и аз скачам в леглото и цяла нощ правим любов!
              Прибира се след няколко дни и от вратата вика:
              - Един звънец!
              Жената се съблича.
              - Два звънеца!
              Жената скача в леглото.
              - Три звънеца!
              Съблича се и скача при жената.
              По някое време жената вика:
              - Четири звънеца!
              - А какво означава това? - чуди се пожарникарят.
              - Удължи маркуча, не стига до пожара! - му отговорила жената.
              домоуправител

Коментар

• любов и бизнес

Срещат се двама бизнесмени .Единият пита:
                - Как вървят нещата с младата ти съпруга?
                - Засега нормално.
                - Какво означава"за сега"?
                -З асега имам пари.

Коментар

• Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Мъжът се прибира от работа
                    - Скрий се идва- кава тя на любовника
                    - Е къде да се скрия ?- пита я той
                    - Заставаш да хладилника и не мърдаш. Ясно?
                    След няколко минути мъжа й я пита
                    - А какво е това до хладилника?
                    - Оооо това е статуя на древногръцки бог, много са известни напоследък. Оня ден видях такава статуя у Петрови.
                    След няколко часа докато съпруга си хапва и пийва неоткъсвайки поглед от любовника на жена си му казва
                    - Искаш ли да хапнеш?
                    Любовника събира смелост и казва:
                    - Ми искам.
                    - Ела , аз до оня ден бях статуя у Петрови, оня геур една вода ми не даде да пийна .

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      ето още малко шведски бисери, цялата поредица е уникална
                      http://www.youtube.com/watch?v=C8Wu3...E7NSg&index=35

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        Изследванията показват, че 95% от мъжете харесват Ким Кардашиян. Останалите 5% харесват първите 95.
                        местим в другия крачол, не става за виц. Пробвай пак с нещо по-така!!!
                        Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Шведска им работа
                          http://www.youtube.com/watch?feature...&v=FfQ3D9uOq50

Коментар

• http://worldtodaybg.com/2013/01/08/%...-%D0%B3%D0%BE/
                            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Изследванията показват, че 95% от мъжете харесват Ким Кардашиян. Останалите 5% харесват първите 95.
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Днес е Бабинден, но не трябва да забравяме заслугите и на дедовия!

Коментар

Working...
                                X