IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
    Е той цял живот по счетоводен стандарт живее та да го каже така. При това пред обществеността, която определено не е по тоя тертип счетоводен.
    Цеко иска простия Матр'ял да не го разбере, затова така двусмислено и със заврънтулки говори. А може би щото е прост също така.
    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• А аз съм се смятал за ценител
      Нов стандарт за красота – хубавата жена трябва да тежи 77 килограма
      добре че се ожених, че както съм 80 кила, а изпитвам органическа непоносимост към жени, които са повече от 3/4 от моето тегло, направ щях да си умра деЦтвен
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Малко момиченце отишло при баща си и го попитала:

- Тате, откъде произлиза човешката раса?

- Господ създал Адам и Ева, а те си направили деца. Ето така произлязла човешката раса – отвърнал бащата.

Два дни по-късно момченцето отишло при майка си и задало същия въпрос:

- Мамо, откъде произлиза човешката раса?

- Преди много години имало маймуни. Те еволюирали. Родила се човешката раса – отвърнала майката.

Момиченцето се объркало още повече и отишло при баща си.

- Тате, как е възможно това – ти ми каза, че човешката раса е създадена от Бог, а мама казва, че сме произлезли от маймуни?

- Скъпа, много е просто. Аз ти говорех за моите роднини, а майка ти – за нейните.
        платформа за инвалиди

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
          Аз бих го взела, ако към цената бяха включени и ските с обувките.
          Не е лоша марката, но цените са на половина по Европата

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
            +++ една - две шведски скиорки

Скриха снимката от страницата на групата Вероятно от фирмата вносителка http://www.business.bg/f-1305/bultrejd-ltd-ood.html са изревали понеже хората в коментарите яко се гавриха с тях, ама аз си я копнах

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
              Според мен е искал да каже 7700 хиляди лева или иначе казано 7,7 милиона. Е това вече е схема.
              Аз пък го чета 7700 за компутер и принтер

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                Според мен е искал да каже 7700 хиляди лева или иначе казано 7,7 милиона. Е това вече е схема.
                Е той цял живот по счетоводен стандарт живее та да го каже така. При това пред обществеността, която определено не е по тоя тертип счетоводен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                  Яке и цена във варненски магазин!

http://www.facebook.com/photo.php?fb...count=1&ref=nf
                  Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
                    Ах, тези управляващи. Не стига, че купуват парцели за по 20лв квадрата ами и компютрите и принтерите за по 7лв. парчето

"Какъв е смисълът? Смисълът е лично облагодетелстване и схема, с която да източиш пари и да облагодетелстваш определена фирма. Аз развалих този договор и знаете ли какво направих след един месец – закупих компютри и принтери, 1000 на брой, за 7700 лева. Ето това е, което съм направил. Попитайте предшествениците ми, които се правят на много отворени – какво правят", продължи Цветанов
                    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                      Какво точно те възмущава? Че търговецът е сложил тая безумна цена? Ми прав е човекът - щом има такива цени, значи има и съответните купувачи. Аз бих се замислил за душевното равновесие и акъла на гъзарите, способни да дадат толкова пари за една дреха.
                      Не съм възмутен, смешно ми е. Само да не дадат толкова пари за яке Тая цена накрая ще падне на 300 че и по-ниско Те и Пица Хът продаваха по 40 лв. пица във Варна ама накрая пицата им бе по 4 лв. и пак фалираха. Преди 2-3 г. бях си набелязал един мъжки суичър - цената му бе 199 лв. Аз го купих няколко месеца по късно за 17 лв. А това грозно яке и за 10 -15 лв. бих се замислил, толкова е грозно, ама било марково или професионално.. ами да си го продават. Тия не с у ред, но ще се приземят тежко
                      Last edited by Jay Gould; 08.01.2013, 16:10.
                      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
                        Ах, тези управляващи. Не стига, че купуват парцели за по 20лв квадрата ами и компютрите и принтерите за по 7лв. парчето

"Какъв е смисълът? Смисълът е лично облагодетелстване и схема, с която да източиш пари и да облагодетелстваш определена фирма. Аз развалих този договор и знаете ли какво направих след един месец – закупих компютри и принтери, 1000 на брой, за 7700 лева. Ето това е, което съм направил. Попитайте предшествениците ми, които се правят на много отворени – какво правят", продължи Цветанов
                        Толкова бях зашеметен от строгите цветове, че не го и погледнах това.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                          Яке и цена във варненски магазин!

Какво точно те възмущава? Че търговецът е сложил тая безумна цена? Ми прав е човекът - щом има такива цени, значи има и съответните купувачи. Аз бих се замислил за душевното равновесие и акъла на гъзарите, способни да дадат толкова пари за една дреха.
                          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Яке и цена във варненски магазин!

Коментар

• Ах, тези управляващи. Не стига, че купуват парцели за по 20лв квадрата ами и компютрите и принтерите за по 7лв. парчето

Коментар

• http://www.bulgariautre.bg/2013/01/0...pita_tsvetanov

"Кажете ми - защо трябва да сложиш един топуз като измерение, което ще заеме половината от бюрото, за да може дознателят да вади своите докладни или своите разследвания, които пише на компютъра, на четири цвята – бяло, червено, зелено и оранжево – примерно", попита Цветанов.

Коментар

Working...
                                X