Първоначално изпратено от Jekata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
Заключена.
X
X
-
А аз съм се смятал за ценител
Нов стандарт за красота – хубавата жена трябва да тежи 77 килограма
добре че се ожених, че както съм 80 кила, а изпитвам органическа непоносимост към жени, които са повече от 3/4 от моето тегло, направ щях да си умра деЦтвенNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Малко момиченце отишло при баща си и го попитала:
- Тате, откъде произлиза човешката раса?
- Господ създал Адам и Ева, а те си направили деца. Ето така произлязла човешката раса – отвърнал бащата.
Два дни по-късно момченцето отишло при майка си и задало същия въпрос:
- Мамо, откъде произлиза човешката раса?
- Преди много години имало маймуни. Те еволюирали. Родила се човешката раса – отвърнала майката.
Момиченцето се объркало още повече и отишло при баща си.
- Тате, как е възможно това – ти ми каза, че човешката раса е създадена от Бог, а мама казва, че сме произлезли от маймуни?
- Скъпа, много е просто. Аз ти говорех за моите роднини, а майка ти – за нейните.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеАз бих го взела, ако към цената бяха включени и ските с обувките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеАз бих го взела, ако към цената бяха включени и ските с обувките.
Скриха снимката от страницата на групатаВероятно от фирмата вносителка http://www.business.bg/f-1305/bultrejd-ltd-ood.html са изревали
понеже хората в коментарите яко се гавриха с тях, ама аз си я копнах
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеСпоред мен е искал да каже 7700 хиляди лева или иначе казано 7,7 милиона. Е това вече е схема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеСпоред мен е искал да каже 7700 хиляди лева или иначе казано 7,7 милиона. Е това вече е схема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеЗнанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнениеАх, тези управляващи. Не стига, че купуват парцели за по 20лв квадрата ами и компютрите и принтерите за по 7лв. парчето
"Какъв е смисълът? Смисълът е лично облагодетелстване и схема, с която да източиш пари и да облагодетелстваш определена фирма. Аз развалих този договор и знаете ли какво направих след един месец – закупих компютри и принтери, 1000 на брой, за 7700 лева. Ето това е, което съм направил. Попитайте предшествениците ми, които се правят на много отворени – какво правят", продължи ЦветановBulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеКакво точно те възмущава? Че търговецът е сложил тая безумна цена? Ми прав е човекът - щом има такива цени, значи има и съответните купувачи. Аз бих се замислил за душевното равновесие и акъла на гъзарите, способни да дадат толкова пари за една дреха.Тая цена накрая ще падне на 300 че и по-ниско
Те и Пица Хът продаваха по 40 лв. пица във Варна ама накрая пицата им бе по 4 лв. и пак фалираха.
Преди 2-3 г. бях си набелязал един мъжки суичър - цената му бе 199 лв. Аз го купих няколко месеца по късно за 17 лв.
А това грозно яке и за 10 -15 лв. бих се замислил, толкова е грозно, ама било марково или професионално.. ами да си го продават. Тия не с у ред, но ще се приземят тежко
Last edited by Jay Gould; 08.01.2013, 16:10.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнениеАх, тези управляващи. Не стига, че купуват парцели за по 20лв квадрата ами и компютрите и принтерите за по 7лв. парчето
"Какъв е смисълът? Смисълът е лично облагодетелстване и схема, с която да източиш пари и да облагодетелстваш определена фирма. Аз развалих този договор и знаете ли какво направих след един месец – закупих компютри и принтери, 1000 на брой, за 7700 лева. Ето това е, което съм направил. Попитайте предшествениците ми, които се правят на много отворени – какво правят", продължи Цветанов
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
-
Ах, тези управляващи. Не стига, че купуват парцели за по 20лв квадрата ами и компютрите и принтерите за по 7лв. парчето
"Какъв е смисълът? Смисълът е лично облагодетелстване и схема, с която да източиш пари и да облагодетелстваш определена фирма. Аз развалих този договор и знаете ли какво направих след един месец – закупих компютри и принтери, 1000 на брой, за 7700 лева. Ето това е, което съм направил. Попитайте предшествениците ми, които се правят на много отворени – какво правят", продължи Цветанов
Коментар
-
http://www.bulgariautre.bg/2013/01/0...pita_tsvetanov
"Кажете ми - защо трябва да сложиш един топуз като измерение, което ще заеме половината от бюрото, за да може дознателят да вади своите докладни или своите разследвания, които пише на компютъра, на четири цвята – бяло, червено, зелено и оранжево – примерно", попита Цветанов.
Коментар
Коментар