Ха ха аха Малкия изби рибата > http://vbox7.com/play:01accdd315
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеLast edited by коки; 05.01.2013, 17:14.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
босфор ти ви
Tani4ka69 ( регистриран )
05.01.2013 13:26
Станах рано призори,
пуснах телевизора и гледам -
НЯМА БТВ!
Разтърквам сънени очи,
пак поглеждам -
НЯМА БТВ!
Кафето готово е, нали,
пийвам си, поглеждам телевизора -
НЯМА БТВ!
Работата днес ще ми спори,
щото в ефира,
НЯМА БТВ!
Хората са по-усмихнати, добри,
защото Булсат,
НЕ ИЗЛЪЧВА БТВ!
Вечер пускам аз да гледам новини,
с радост забелязвам, че
НЯМА БТВ!
Господ нека благослови,
този, който
ОТЪРВА МЕ ОТ БТВ!
Стана късно, вече ми се спи,
телевизорът свети, но
НЯМА БТВ!
Заспивам. Сънувам сънища добри,
защото днес,
АЗ НЕ ГЛЕДАХ БТВ!
Коментар
-
http://www.youtube.com/watch?v=YxAy-VBZj7M
депутатите Николай Коцев и Николай Рашев разсъждават за 3 март:
"преди 500 и повече години сме се освободили от турско робство..." - три пъти повтарят тази глупост. Явно такива думички са назубрили, така е записано от някой по-умен сценарист на партията ГЕРБ - граждани за европейско развитие.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Молба за разрешение да излизаш с дъщеря ми
ЗАБЕЛЕЖКА: Тази молба ще е непълна и ще бъде отхвърлена, освен ако не е придружена от пълно финансово извлечение, история на предишна работна заетост, шофьорска книжка, родословно дърво и настоящ сертифициран медицински картон (включително тест за наркотици) от лекаря ти.
1. ИМЕ _______________________________ ДАТА НА РАЖДАНЕ ________________
2. ВИСОЧИНА ______________ ТЕГЛО __________ I.Q _______
СРЕДЕН УСПЕХ В УЧИЛИЩЕ____________
3. ЕГН # _____________ ШОФЬОРСКА КНИЖКА # __________________
4. РАНГ В КВАРТАЛНАТА ДОБРОВОЛЧЕСКА ОРГАНИЗАЦИЯ____________________________
5. ДОМАШЕН АДРЕС __________________________________ГРАД ___________ П.К. __________
6. Имаш ли един родител от ЖЕНСКИ и един от МЪЖКИ пол?______________________________
Ако Не, ОБЯСНИ __________________________________________________ ____
7. От колко години са женени родителите ти ________________________________
8. Притежаваш ли ван? ______ Пикап с огромни гуми? ______ Водно легло? _________
Имаш ли обица на ухото, на носа или на пъпа или татуировка? _____________________
(Ако “да” на което и да е от #8, прекрати попълването на молбата и напусни помещението)
9. С 50 думи или по-малко, какво значи “КЪСНО” за теб? ______________________________
__________________________________________________ _____________________
10. С 50 думи или по-малко, какво значи “НЕ ДОКОСВАЙ ДЪЩЕРЯ МИ” за теб? ______________
__________________________________________________ __________________________________
__________________________________________________ _____________________
11. С 50 думи или по-малко, какво значи “ВЪЗДЪРЖАНИЕ” за теб? ______________________
__________________________________________________ ____________________
12. Коя църква посещаваш _____________ Колко често я посещаваш ______________________
13. Кога ще е най-удобното време да интервюирам баща ти, майка ти и свещеника/равина ти? ___________________
14. Отговори, като попълниш празните полета: моля, отговряй свободно. ВСИЧКИ отговори са поверителни.
(Това означава, че няма да кажа на никого – никога – обещавам)
a) Ако по мен стрелят, последното място по тялото ми, което искам да е ранено е __________________
b) Ако ме бият, последната кост, която бих искал да е счупена, е ________________________
c) Мястото на жената е в _______________________________________________
c) Нещото, което се надявам да не ме питат в тази молба, е _____________________
d) Когато срещна момиче за първи път, първото нещо, което забелязвам в нея е _______________________
(ЗАБЕЛЕЖКА: Ако отговорът започва с “Ц” или “З”, прекрати попълването. Напусни помещението, като си държиш главата ниско. Бягането на зиг-заг е препоръчително.)
15. Какъв искаш да станеш, АКО пораснеш? ____________________________________
ЗАКЛЕВАМ СЕ, ЧЕ ЦЯЛАТА ПРЕДОСТАВЕНА ПО-ГОРЕ ИНФОРМАЦИЯ Е ВЯРНА И АКУРАТНА, СПОРЕД МОЕТО ЗНАНИЕ, ПОД ЗАПЛАХАТА ОТ СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ, РАЗЧЛЕНЯВАНЕ, ДРЕВНОИНДИАНСКО ИЗМЪЧВАНЕ С МРАВКИ, ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ШОК, КИТАЙСКО ИЗМЪЧВАНЕ С ВОДА И НАБУЧВАНЕ НА БАМБУК.
Благодаря за интереса. Моля, допуснете четири до шест години за обработка. Ще бъдете писмено уведомен, ако сте одобрен. Моля, не се опитвайте да се обаждате или да пишете. Ако опитате каквато и да е комуникация, преди молбата ви да е одобрена, ще доведе до автоматична дисквалификация. Ако молбата ви е отхвърлена, ще бъдете уведомен от двама господа с бели вратовръзки, носещи калъфи за цигулка (може да искаш да си пазиш гърба)
Все още ли искаш да излизаш с дъщеря ми?:
_____ Да, моля приемете молбата ми
_____ Аз, ъм, не, ъ, мисля, че съм сгрешил къщата...Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Възрастен син пише на майка си писмо:
"Скъпа мамо!Роди ми се син.Жена ми няма мляко и бебето сучеше от една негърка.Затова за една седмица то почерня."
Отговора на майката:
"Скъпи сине!Когато се родити,аз също нямах мляко и затова ти давах от крава,но рогата ти пораснаха на 30 години."Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Аврам помолил Сара да му се отдаде.
- Добре, но както винаги! - казала Сара.
- Как, десет пъти за нощ?!
- Не по-малко.
- Но, Сара, знаеш, че вече не съм в първа младост.
- Тогава няма за какво да говорим...
- Е, добре де. Съгласен съм. Само че след всеки път ще си взимам по един душ.
- Това си е твой проблем.
Настъпила нощта. След първия път Аврам отишъл в банята. Върнал се. Втори път. Отишъл в банята. Върнал се. Трети път. Излязъл. Върнал се. Четвърти... Шести... Дванадесети път...
Започнало да се съмва. След седемнадесетия път Сара се обърнала към партньора си и на утринната светлина видяла в леглото си Ицхак.
- Ти какво правиш тука бе! - възмутила се Сара. - Тук трябваше да бъде Аврам!
- Аврам? - усмихнал се Ицхак. - Твоя Аврам от единадесет вечерта продава входни билети по четири кинта...Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Прибира се един мъж след работа, тъщата у тях и той ѝ казва:
- Сипни ми ракия.
- Абе как ще ти сипя бе, ти луд ли си?!
- Ще ти дам 10лв. – тъщата се съгласила. След малко мъжът:
- Абе вземи едно легенче да ми измиеш краката.
… – Ти нормален ли си бе?!?
- Ще ти дам 50лв. – тъщата се съгласила. След малко пак:
- Става ли да ти зашлевя един шамар?
- Абе ти пиян ли си, луд ли си?!?
- Ще ти дам 100лв. – тъщата се съгласила. Мъжът ѝ праснал един и тя паднала. В този момент телефонът звъннал и от там се чул женски глас:
- Мило, ти даде ли на мама пенсията?
- Да бе, в момента ѝ я плащам!
Коментар
-
Изследване финансирано от Европейския Съюз имало за цел да установи защо главата на мъжкия пенис е по-широка от
останалата част...
Англичаните , за шест месеца изследвания похарчили 200 000 евро и установили, че главата на пениса е по-широка от останалата част, за да се достави по-голямо удоволствие на мъжа...
Французите, след осем месеца изследвания и похарчени 300 000 евро, заключили, че главата на пениса е по-широка за да се достави по-голямо удоволствие на жената...
В БАН, за една седмица изследвания, похарчили 73 лева и заключили, че главата на пениса е по-широка от останалата част, за да не отлети ръката на мъжа и да го удари по носа.....
Коментар
-
Професор-медик приключва лекцията си:
- И така, колеги, като обобщение мога да кажа, че първопричината за всички болести е най-обикновената настинка.
Изправя се студент:
- Господин професор, не съм съгласен с вас!
- Защо, колега?
- А моят трипер и той ли е от настинка?
- Разбира се! Ако бяхте го обличали, нямаше да го хванете!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokonut28 Разгледай мнениеКоки: Бау, Бау?!
,,Господарите на ефира'' > http://www.gospodari.com/video/gafov...na-na-politiciВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
Коментар