Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЖена отива на преглед и довежда със себе си и мъжа си. След прегледа докторът излиза и казва на мъжа:
- Честито! Ще ставате родители!
- Но докторе, това е невъзможно. Аз толкова внимавах.
Докторът го потупва съчувствено по рамото:
- Това е като движението по пътищата - ти може да внимаваш, ама други не внимават.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки -UNSS Разгледай мнение
UNSS :Не мога да позная най-дясната спасителка, моля за помощ... Иначе Цоцка и Бойка верно могат да уморат некое либидо
.
Last edited by коки; 05.01.2013, 23:38.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеТоя бон го гледах ,но нещо ми се струва,че е нереална тая сума .Все пак дебитните и кредитни карти имат лимит .Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
Колажа трепач и изказването са си на Влади :
,,Знам,че чакате "Спасители на плажа". Сега да не почнете "Уби ми либидото!", моля за помощ... Иначе Цоцка и Бойка верно могат да уморат некое либидо
Коментар
-
Жена отива на преглед и довежда със себе си и мъжа си. След прегледа докторът излиза и казва на мъжа:
- Честито! Ще ставате родители!
- Но докторе, това е невъзможно. Аз толкова внимавах.
Докторът го потупва съчувствено по рамото:
- Това е като движението по пътищата - ти може да внимаваш, ама други не внимават.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеkokonut28 Бау ,Мяу всичко е от едно котило.Квот са решили другарите ,ще си го постигнат
,,Господарите на ефира'' > http://www.gospodari.com/video/gafov...na-na-politici
Виж по един паспорт за комунистите и в Тутоландия, това е оферта, ама искат в ЕС пущините, не са тъпи!!! А иначе ГЕРБ и демокрацията са много лоши, ама се возят по аутобана и в метрото! М*йка им мръсна!!podpis
Коментар
Коментар