IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Снощи единственият посетител на дискотека в Перник си набил сам шамарите!

Коментар

• Last edited by Jay Gould; 28.02.2013, 13:45.
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Американците създали компютър, който пресказвал бъдещето. Бил Клинтън решил да го попита:
        - Ще има ли трета световна война?
        - Да.
        - Ще я има ли Америка?
        - Да.
        - Мойте близки ще бъдат ли живи?
        - Да.
        - А аз ще бъда ли жив?
        - Да.
        Клинтън решил да си направи майтап и попитал:
        - А колко ще стува Кока-Колата след войната?
        - Три рубли...
        Медитация

Коментар

• Полицай спира огромен Мерцедес, вътре красива блондинка:
          - Добър ден, документите за проверка!
          Блондинката:
          - Не знам за какво говорите.
          Полицаят:
          - Ами за шофьорска книжка и талона на колата!
          Блондинката отново отговаря, че не знае, за какво става въпрос и настоява, че няма документи.
          Полицаят:
          - Госпожице, защо не проверите в дамската си чанта или в жабката на колата !
          Блондинката проверява и наистина намира необходимите документи. В този момент по радиостанцията на полицая се обажда негов колега и след като разбира, че е спрял същата блондинка с Мерцедеса, го съветва да си събуе гащите пред нея и да види какво ще стане.
          Полицаят си свалил панталоните и застанал пред красивата блондинка.
          Възмутена блондинката отвърнала:
          - Е-е-е-е-е пак ли алкохолна проба!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
            Е тая му разказа играта!
            Мерси!

Коментар

• Влиза Цецо при Боко на свиждане в болницата и гледа ръцете му вързани! Веднага се развикал:
              Защо сте го арестували? Той все още е премиер....
              Доктора:
              Не е арестуван, ама знаеш ли колко лента от кардиографа наряза....

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Механа пусна енергийна салата „Токов удар“. Вкусната салата е обявена само за 50 стотинки, но когато дойде сметката се оказва, че сумата за нея е набъбнала до 2.99 лeва. Собственикът е формирал ценообразуването по странната методика на ЕVN. „В менюто действително цената на салатата е 50 стотинки. Но след това прибавяме 1 лев такса „поливане на моркови“ и 50 стотинки такса „наточване на ножове“. Имаме още 40 ст. добавка за пренасяне на салатата от кухнята до масата на клиента, след това 20 ст. начисление за оригинална рецепта и още 39 стотинки за загуби на продукти при приготвянето! Всичко е просто и елементарно – както процедират енергийните монополисти“ http://n365.eu/?p=641
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Bravo be

Млад и красив мъж минава покрай цветарски магазин на 8ми март.
                  Продавачката го поглежда и казва:
                  - Младежо, няма ли да купиш букет за приятелката си?
                  - Няма.
                  -Защо?
                  -Защото нямам приятелка.
                  -Как може, такъв хубав мъж да си няма приятелка?
                  - Жена ми не ми дава....
                  платформа за инвалиди

Коментар

• Мъж поканил една дама на кино. След филма я изпратил до тях и казал:
                    - Благодаря. Беше ми много приятно да бъда с теб.
                    А тя си помислила:
                    " Дали няма да поиска да го поканя на кафе у нас."
                    Но той нищо не казал и си тръгнал.
                    На следващия ден я поканил на театър, и пак я изпратил, и пак казал:
                    А тя пак си помислила:
                    " Дали няма да поиска да го поканя на кафе у нас."
                    И пак той нищо не казал и си тръгнал.
                    Следващия път я завел на ресторант, и пак я изпратил и казал:
                    Тя не се сдържала и го попитала:
                    - Прощавай, но да не си случайно импотентен?
                    А той:
                    - Не, аз съм интелектуалец. По-добре три дни да почакам, отколкото три часа да те навивам!

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?feature...&v=UKzy7Cxzx10

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                        Бай Лазо умрял и отишъл в Рая.Там нали е пълно с всякакви хора от всякакви времена,та случило се,че Бай Лазо срещнал Цицерон,който решил да се измайтапи с Бай Лазо и го попитал.
                        - Бай Лазо искаш ли да ти кажа 1 изречение,където името ти се среща 3 пъти?
                        -Кажи - отвърнал Бай Лазо.
                        -Бай Лазо,нещо ти лазло и нещо ти излазло.
                        Бай Лазо много се натоварил.Станало му много криво.Три седмици мислел как да си го върне и накрая отишъл при Цицерон и го питал дали той пък иска Бай Лазо да му каже 1 изречение където неговото име ще се среща 4 пъти.Цицерон си помислил:" този пък прост човечец какво ли може да измислил?"
                        - Кажи - отвърнал древногръцкият мислител.
                        - Цицероне,Цицероне,Цицероне, да ти е*а майката Цицероне!
                        Златен!
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Не знам защо се присетих за тоя виц от златния фонд:

Бай Лазо умрял и отишъл в Рая.Там нали е пълно с всякакви хора от всякакви времена,та случило се,че Бай Лазо срещнал Цицерон,който решил да се измайтапи с Бай Лазо и го попитал.
                          - Бай Лазо искаш ли да ти кажа 1 изречение,където името ти се среща 3 пъти?
                          -Кажи - отвърнал Бай Лазо.
                          -Бай Лазо,нещо ти лазло и нещо ти излазло.
                          Бай Лазо много се натоварил.Станало му много криво.Три седмици мислел как да си го върне и накрая отишъл при Цицерон и го питал дали той пък иска Бай Лазо да му каже 1 изречение където неговото име ще се среща 4 пъти.Цицерон си помислил:" този пък прост човечец какво ли може да измислил?"
                          - Кажи - отвърнал древногръцкият мислител.
                          - Цицероне,Цицероне,Цицероне, да ти е*а майката Цицероне!

Коментар

• Мъж лови риба. По едно време плувката започва да играе. “Рано е още, нека налапа хубаво” – мисли си мъжът. Плувката започва още по силно да играе. “А така, нека да я глътне..” мисли си той. Плувката се скрива под водата. Въдицата се огъва като дъга. Мъжът засича рязко и започва да намотава конеца. След известно време изважда куката, а на нея виси само червеят, който започва да крещи:
                            - Кво ти става, бе, да не си полудял? Що не вадиш въдицата, замалко да ме изядат рибите...
                            Медитация

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                              Готино да!
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Е нема такъв виц!

Държавното обвинение препоръчва в писмо до министъра на икономиката намаляване на цената на тока до създаването на нова политика от страна на ДКЕВР.

Коментар

Working...
                                X