Снощи единственият посетител на дискотека в Перник си набил сам шамарите!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
Заключена.
X
X
-
Last edited by Jay Gould; 28.02.2013, 13:45.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Американците създали компютър, който пресказвал бъдещето. Бил Клинтън решил да го попита:
- Ще има ли трета световна война?
- Да.
- Ще я има ли Америка?
- Да.
- Мойте близки ще бъдат ли живи?
- Да.
- А аз ще бъда ли жив?
- Да.
Клинтън решил да си направи майтап и попитал:
- А колко ще стува Кока-Колата след войната?
- Три рубли...
Коментар
-
Полицай спира огромен Мерцедес, вътре красива блондинка:
- Добър ден, документите за проверка!
Блондинката:
- Не знам за какво говорите.
Полицаят:
- Ами за шофьорска книжка и талона на колата!
Блондинката отново отговаря, че не знае, за какво става въпрос и настоява, че няма документи.
Полицаят:
- Госпожице, защо не проверите в дамската си чанта или в жабката на колата !
Блондинката проверява и наистина намира необходимите документи. В този момент по радиостанцията на полицая се обажда негов колега и след като разбира, че е спрял същата блондинка с Мерцедеса, го съветва да си събуе гащите пред нея и да види какво ще стане.
Полицаят си свалил панталоните и застанал пред красивата блондинка.
Възмутена блондинката отвърнала:
- Е-е-е-е-е пак ли алкохолна проба!
Коментар
-
-
Механа пусна енергийна салата „Токов удар“. Вкусната салата е обявена само за 50 стотинки, но когато дойде сметката се оказва, че сумата за нея е набъбнала до 2.99 лeва. Собственикът е формирал ценообразуването по странната методика на ЕVN. „В менюто действително цената на салатата е 50 стотинки. Но след това прибавяме 1 лев такса „поливане на моркови“ и 50 стотинки такса „наточване на ножове“. Имаме още 40 ст. добавка за пренасяне на салатата от кухнята до масата на клиента, след това 20 ст. начисление за оригинална рецепта и още 39 стотинки за загуби на продукти при приготвянето! Всичко е просто и елементарно – както процедират енергийните монополисти“ http://n365.eu/?p=641http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Мъж поканил една дама на кино. След филма я изпратил до тях и казал:
- Благодаря. Беше ми много приятно да бъда с теб.
А тя си помислила:
" Дали няма да поиска да го поканя на кафе у нас."
Но той нищо не казал и си тръгнал.
На следващия ден я поканил на театър, и пак я изпратил, и пак казал:
А тя пак си помислила:
" Дали няма да поиска да го поканя на кафе у нас."
И пак той нищо не казал и си тръгнал.
Следващия път я завел на ресторант, и пак я изпратил и казал:
Тя не се сдържала и го попитала:
- Прощавай, но да не си случайно импотентен?
А той:
- Не, аз съм интелектуалец. По-добре три дни да почакам, отколкото три часа да те навивам!
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеБай Лазо умрял и отишъл в Рая.Там нали е пълно с всякакви хора от всякакви времена,та случило се,че Бай Лазо срещнал Цицерон,който решил да се измайтапи с Бай Лазо и го попитал.
- Бай Лазо искаш ли да ти кажа 1 изречение,където името ти се среща 3 пъти?
-Кажи - отвърнал Бай Лазо.
-Бай Лазо,нещо ти лазло и нещо ти излазло.
Бай Лазо много се натоварил.Станало му много криво.Три седмици мислел как да си го върне и накрая отишъл при Цицерон и го питал дали той пък иска Бай Лазо да му каже 1 изречение където неговото име ще се среща 4 пъти.Цицерон си помислил:" този пък прост човечец какво ли може да измислил?"
- Кажи - отвърнал древногръцкият мислител.
- Цицероне,Цицероне,Цицероне, да ти е*а майката Цицероне!Златен!
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Не знам защо се присетих за тоя виц от златния фонд:
Бай Лазо умрял и отишъл в Рая.Там нали е пълно с всякакви хора от всякакви времена,та случило се,че Бай Лазо срещнал Цицерон,който решил да се измайтапи с Бай Лазо и го попитал.
- Бай Лазо искаш ли да ти кажа 1 изречение,където името ти се среща 3 пъти?
-Кажи - отвърнал Бай Лазо.
-Бай Лазо,нещо ти лазло и нещо ти излазло.
Бай Лазо много се натоварил.Станало му много криво.Три седмици мислел как да си го върне и накрая отишъл при Цицерон и го питал дали той пък иска Бай Лазо да му каже 1 изречение където неговото име ще се среща 4 пъти.Цицерон си помислил:" този пък прост човечец какво ли може да измислил?"
- Кажи - отвърнал древногръцкият мислител.
- Цицероне,Цицероне,Цицероне, да ти е*а майката Цицероне!
Коментар
-
Мъж лови риба. По едно време плувката започва да играе. “Рано е още, нека налапа хубаво” – мисли си мъжът. Плувката започва още по силно да играе. “А така, нека да я глътне..” мисли си той. Плувката се скрива под водата. Въдицата се огъва като дъга. Мъжът засича рязко и започва да намотава конеца. След известно време изважда куката, а на нея виси само червеят, който започва да крещи:
- Кво ти става, бе, да не си полудял? Що не вадиш въдицата, замалко да ме изядат рибите...
Коментар
Коментар