IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Как трябва да се прави бизнес:

Коментар

• ЧОВЕКОЯДЕЦ!
      Ще ви ям наред“.

http://www.pernik1.com/%D0%BF%D0%B0%...%B4%D0%B5.html
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Актуална информация от протестите:

- Жена,участваща в протестите е ударена в гръб от полицай и пада на земята. При нея идва случайно минаващият Станишев и й помага да стане. Жената му благодари, а лидерът на БСП казва: "Ще ми благодарите, като гласувате за мен на изборите." "Е, все пак полицаят ме удари по гърба, а не по главата", отговаря жената.

Коментар

• Хахаха
          Attached Files
          платформа за инвалиди

Коментар

• Каубой язди из прерията. На пътя стои жена и маха за стоп. Той спира и я качва зад себе си на коня. Яздят нататък и жената се опитва да го заговори:
            - Какъв голям кон имате!!!
            - Да, аз съм от Чикаго, а в там всичко ни е голямо.
            - А, каква голяма шапка имате!!!
            - Нали ви казах, аз съм от Чикаго, а там всичко ни е голямо.
            Стигат до някакво градче, настаняват се в хотел и преспиват заедно.
            На сутринта жената с досада казва:
            - Дааа, а разправяше, че в Чикаго всичко ви е голямо....
            - Ами, аз откъде да знам, че и ти си от Чикаго.....

Коментар

• Интервю за работа. Шефът пита бъдещата секретарка:
              - Пушите ли?
              - Само след секс!
              - Бяхте ли натоварена на предишната си работа?
              - По две кутии на ден съм пушила!

Коментар

• “Самуил получи инфаркт, когато видя войниците си ослепени. Бойко получи хипертонична криза, когато видя народа си прогледнал!”
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                  Няма страшно. И който не е ял ще яде. Кюфтета ще има за всички. Колони от тирове със спрените в Европа полуфабрикати пътуват за България. Ще може да ги намерите в хипермаркета до вашия блок. Миро Найденов като рекламно лице на Метро и Кауфланд ще заснеме и рекламен клип с което да повиши продажбите с цел бързото им ликвидиране от българското население.
                  Отделно всички политически партии се запасяват за да има и кифтета и за изборите.
                  Както се казва" Всяко зло за добро"!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                    Тук само са сменили етикета. Или има добавка в съставките - съдържа следи от.... конско месо.

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                      Майтап на деня:

Много ми харесва това , което казва Станишев , но за да гласувам за него искам и като пазарувам в магазина и да не плащам. Иначе одобрявам това което обещава:- Минимална заплата 3000 лв. пенсия 2000 лв. От лявата чешма да тече ракия, а от дясната вино. Обаче аз пия и бира, а той не дава алтернатива. Моля да помисли , защото ме губи като избирател.
                      +1
                      Трябва да се помисли за питиетата в най-големите страни - бира, уиски, шампанско - нали сме европейци вече
                      И това ще мине ...

Коментар

• Майтап на деня:

Много ми харесва това , което казва Станишев , но за да гласувам за него искам и като пазарувам в магазина и да не плащам. Иначе одобрявам това което обещава:- Минимална заплата 3000 лв. пенсия 2000 лв. От лявата чешма да тече ракия, а от дясната вино. Обаче аз пия и бира, а той не дава алтернатива. Моля да помисли , защото ме губи като избирател.
                        Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Относно протестите :

УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЩЕЛИ ДА ИЗПОЛЗВАТ ПОСЛЕДНИЯ СИ КОЗ, А ИМЕННО ДА ИЗВИКАТ ВЕСЕЛИН МАРИНОВ ДА ПЕЕ НА ПРОТЕСТИТЕ, ЗА ДА СЕ РАЗОТИДАТ ХОРАТА
                          Only God Can Judge me...

Коментар

• Българино (по-точно Софиянецо), а ти кюфтета в ИКЕА яде ли?

Спряха кюфтенцата и в родната ИКЕА

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=1K8Jl...layer_embedded

Коментар

• · Втори ден не смея да се прибера, след като чух Бойко Борисов да казва, че всеки, който го обича и уважава трябва да си ходи вкъщи…

· Протестиращите заплашиха да блокират Орлов мост всеки ден, докато измислят някакви искания.

· Споко пичове! Ще дойде лято, ще се дотътрят чехкините и ще им отмъстим за ЧЕЗ...

· БСП толкова обичат бедните, че като дойдат на власт ги правят три пъти повече...

Цветан Цветанов помолил Веско Маринов да иде да пее на Орлов мост, за да се разотидат хората...

- Дали Доган е поръчал Бойко?
                                - Той себе си поръча, та Бойко ли няма..
                                Don't work hard, work smart!

Коментар

Working...
                                X