If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
- Жена,участваща в протестите е ударена в гръб от полицай и пада на земята. При нея идва случайно минаващият Станишев и й помага да стане. Жената му благодари, а лидерът на БСП казва: "Ще ми благодарите, като гласувате за мен на изборите." "Е, все пак полицаят ме удари по гърба, а не по главата", отговаря жената.
Каубой язди из прерията. На пътя стои жена и маха за стоп. Той спира и я качва зад себе си на коня. Яздят нататък и жената се опитва да го заговори:
- Какъв голям кон имате!!!
- Да, аз съм от Чикаго, а в там всичко ни е голямо.
- А, каква голяма шапка имате!!!
- Нали ви казах, аз съм от Чикаго, а там всичко ни е голямо.
Стигат до някакво градче, настаняват се в хотел и преспиват заедно.
На сутринта жената с досада казва:
- Дааа, а разправяше, че в Чикаго всичко ви е голямо....
- Ами, аз откъде да знам, че и ти си от Чикаго.....
Интервю за работа. Шефът пита бъдещата секретарка:
- Пушите ли?
- Само след секс!
- Бяхте ли натоварена на предишната си работа?
- По две кутии на ден съм пушила!
Няма страшно. И който не е ял ще яде. Кюфтета ще има за всички. Колони от тирове със спрените в Европа полуфабрикати пътуват за България. Ще може да ги намерите в хипермаркета до вашия блок. Миро Найденов като рекламно лице на Метро и Кауфланд ще заснеме и рекламен клип с което да повиши продажбите с цел бързото им ликвидиране от българското население.
Отделно всички политически партии се запасяват за да има и кифтета и за изборите.
Както се казва" Всяко зло за добро"!
Много ми харесва това , което казва Станишев , но за да гласувам за него искам и като пазарувам в магазина и да не плащам. Иначе одобрявам това което обещава:- Минимална заплата 3000 лв. пенсия 2000 лв. От лявата чешма да тече ракия, а от дясната вино. Обаче аз пия и бира, а той не дава алтернатива. Моля да помисли , защото ме губи като избирател.
+1
Трябва да се помисли за питиетата в най-големите страни - бира, уиски, шампанско - нали сме европейци вече
Много ми харесва това , което казва Станишев , но за да гласувам за него искам и като пазарувам в магазина и да не плащам. Иначе одобрявам това което обещава:- Минимална заплата 3000 лв. пенсия 2000 лв. От лявата чешма да тече ракия, а от дясната вино. Обаче аз пия и бира, а той не дава алтернатива. Моля да помисли , защото ме губи като избирател.
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар