IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• един политик обещал,
    да не обещава повече

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
      ...............
      От къде да си купя такваз?
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Мартеницата на данъчните
        https://www.facebook.com/vlezvchas

Коментар

• ...............
          Attached Files
          "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            Това второто е по-добро.
            Въобще не ме бърка ти вземи второто,а на мен "по-грозничкото"
            Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Това второто е по-добро.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Коментар

• Коментар

• Attached Files
                    "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Тото карък чака над 30 години милионите си

Известният като тото каръкът на Италия Мартино Шалпи от южното градче Мартина Франка най-после се усмихна – завчера съдът в Рим нареди на организаторите на държавния хазарт да му изплатят спечелената сума от 2 милиона и 344 хиляди евро. По номинал парите са четири пъти повече от спечелените от него към 1 милиард лирети, но ще му ги дадат с лихвите тъй като ги чака повече от 30 години. Като заради отстояването на правото си да прибере спечеленото тото къръкът замалко да влезе в затвора - шефовете на тотализатора го обвиняват несправедливо в измама, фалшифициране на документи, уронване на престиж и куп още прегрешения.
                      Одисеята на Мартино Шалпи започва на 1 ноември през далечната 1981 година, когато единствен в Италия познава резултатите и от тринайсетте мача, включени в поредния тираж на „Тотокалчо” – местния вариант на нашето „Тото 1”. Полага му се натрупаният джакпот от над 1 милиард лирети - около половин милион евро днес - сума, която за ония времена е страхотна.

Но когато се обажда в дирекцията на Спортния тотализатор, за да съобщи, че той е притежателят на печелившия фиш, чува отговора: „Ами при нас не е получен контролният отрязък!” С други думи не се радвай, защото печалбата ти не съществува. Не само това - след като разбират, че Мартино продължава да си иска парите, шефовете на „Тотокалчо” и на Министерството на финансите започват да твърдят, че той бил фалшифицирал фиша си и го дават под съд за измама на държавата. Следва седемгодишен процес по време на който обаче каръкът не само че е оправдан за вменяваните му престъпления, но дори останалият у него отрязък от изиграната комбинация е окончателно приsзнат за валиден. Тогава обаче началниците на тотализатора се опитват да прехвърлят цялата отговорност за изгубването на контролния отрязък върху собственика на тотопункта и представят като доказателство даже официални документи. Следва нов дълъг процес, на който излиза, че въпросните книжа са манипулирани умишлено с цел сваляне на каквато и да е отговорност от „Тотокалчо” и финансовото ведомство.

И завчера, окрилен от победата си, шейсетгодишният амбулантен търговец от Мартина Франка обяви, че към двата милиона и 344 хиляди евро ще прибави скоро поне още половин милион. Защото минава в контраатака и ще съди организаторите на държавния хазарт за измама и за нанесените му морални и материални щети. Но първо Мартино иска да сложи ръка върху многото пари, които чака над 30 години.

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• В Светия синод получили писмо от Ватикана:
                          " Разбрахме, че избирате нов Патриарх. Както знаете и тук Папата се отказва и ще имам избор на нов Папа. По този повод ви предлагаме да направим един бенефисен мач по тенис и каним вашият най-добър монах да изиграе мач срещу нашия."

В Светия синод се чудили, чудили и решили, че ще пратят Григор Димитров, като кажат, че това е йеромонах Григорий. Речено-сторено.

... Отива Гришо, играе и като се връща - право в синода на отчет.

"Как мина?" - попитали го.
                          "Амиии... имам една добра и една лоша новина. Добрата е, че всичко беше прекрасно, страхотен мач, страхотен тенис - така не съм играл никгоа през живота си..."
                          "А лошата?"
                          "Загубих от кардинал Рафа Надал."
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Срещат се двама приятели.
                            – Как си? – пита единият.
                            – А, добре съм. Четири пъти се развеждах, сега съм с пета съпруга.
                            – Брей, що толкова разводи?
                            – Ами, първата жена беше спортистка. Върне се вечер в къщи и... темпо, темпо, темпо, не издържах, разведох се.
                            ... Втората беше зъболекарка. Тя пък все казваше: “Още не е за вадене, още не е за вадене”...
                            Пак се разведох. Третата беше ватманка: “Има още място, има още място”...
                            Четвъртата – учителка: “Добре, ама може и още по-добре”...
                            Сега ми е добре, жена ми е инженер: “Ако сега не стане, следващият път”...
                            платформа за инвалиди

Коментар

• лаф на деня:

"Ако последваме примера на Гърците за правораздаване (случаят дето осъдиха трима доживот задето са крали от Солунската община) ще вдигнем значително бюджетния дефицит за поколения напред. Строежа и поддръжката на десетки затвори трябва да се финансира от някъде..."
                              Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• О, Жоре, кво става, майна?
                                - А, Ванка, супер бе, пич.
                                -Как си? Работа?
                                - О, започнах свой бизнес.
                                -Верно ли бе? И кво?
                                - Ми, отворих си едно бордейче.
                                -Стига бе, наистина?
                                -Да, даже и ценоразпис си
                                имам.
                                -Свирка-5 лв.
                                -Отзад- 10 лв.
                                -Свирка и отзад- 20лв.
                                - Бе, пич, отпред няма ли?
                                -Малък бизнес бе майна,
                                работя сам ...
                                “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

Working...
                                X