Депресирани сте от идваща зима? Тъгувате по лятото? Ето какво да направите тогава: Сложете в чайник с кипяща вода, няколко капки йод, стари чорапи и отворена консерва „копърка”. Поставете зад чайника вентилатор. Парата от чайника ще ви създаде усещането за горещо утро край морето, а жена ви – като види инсталацията - ще ви припомни крясъците на чайките!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКеша ли си носи в единия...Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Средностатистически български квартал...
Средно висок блок...
Тесен панелен апартамент; среден вход... двустаен... на среден етаж...
Жена на средна възраст стои права пред кухненските шкафове с вградена мивка „алпака“... в средата...
Чисти 56-тата каракуда... мръщи се... нервира се... мърмори си под нос:
Идиот с идиот такъв!
Ама... аз съм си виновна! Добре ми казваше мама да не се женя за този абдал, ама аз...
Не може ли веднъж, както всички истински мъже, когато отиде за риба, да пие бира... или да чука някоя?
А тоя моя, серсеминът му със серсемин, наистина лови риба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minavast Разгледай мнение"Премиерът лети с два самолета "Спартан" за Албания, за да купи битум"
Коментар
-
За сравнение енергийният министър посочи, че въпросният далекопровод, заради който падна глава в енергетиката тази седмица, струва около 600 хил. до 1 млрд. лв.
хиляди,милиони,десетки,
stotiци милиони,милиард
пари като вестнициhttp://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minavast Разгледай мнение"Премиерът лети с два самолета "Спартан" за Албания, за да купи битум"Нека да уточним. Не просто битум, а "колкото имат"
Коментар
-
Хвала на таквиз дръзновения!
"Председателят на сдружението разкри още, че в края на ноември на пазара се очаква да излезе електромобил, сглобен в България на цена 10 000 евро без ДДС. " http://www.spekulanti.com/industrii-...liza_na_pazara
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениепаднах от смях, глей гуглето как ми преведе
"Сговорна дружина ,планина повдига!"=
"Mountain Battalion conspiracy raises!"Only God Can Judge me...
Коментар
-
паднах от смях, глей гуглето как ми преведе
"Сговорна дружина ,планина повдига!"=
"Mountain Battalion conspiracy raises!"
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
Непреводимо остават:
Люпя (не ям, а точно люпя), семки!
Дърт козел, млада върба лющеше!
Тез червени домати, кой ги мама разклати!
Коментар
Коментар