Първоначално изпратено от коки
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение> http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/..._izsledvaniia/ Да има някой подведен под отговорност в БГ?
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеОФФ:
Ти май не си ходил в детството си за риба "на ръце" - е, аз съм ходил и повярвай ми, водните змии си хапят и боли доста. Ок, не са отровни, но пак са си гадорийки
" Blackboard erasers with THE butter " Кърти
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеМинистерски съвет продал вино и ракия за 150 000 лв.
Вестник "24 часа"За мен ако може 2 бутилки черен Евксиняк, кашон ракия и по 3 кашона бяло вино.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнениеКато оставим настрана малоумието на подобна "новина", водните змии всъщност, не само, че не са отровни и не хапят, ами са напълно безобидни. Ако хванете такава змия, тя ще се увие кротко около ръката ви и най-много да започне да ви гледа. К'ви мотики, к'ви пет лева - пернишка работа
Ти май не си ходил в детството си за риба "на ръце" - е, аз съм ходил и повярвай ми, водните змии си хапят и боли доста. Ок, не са отровни, но пак са си гадорийкиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеМинистерски съвет продал вино и ракия за 150 000 лв.
Вестник "24 часа"
Коментар
-
Мечо пух
Пролет е. Лисицата, вълкът и мечката седят под едно дърво и споделят живота си през зимата. Лисицата и вълкът проскубани, пребити, а мечката - дебела и лъскава.
Лисицата:
- Зимувах в кокошарника. По една кокошка на седмицата хапвах, но гадните хора преброиха кокошките, разбраха, че има липси и поставиха капани - едва се измъкнах.
Вълкът:
- А аз в свинарника. По една свиня на седмицата хапвах, но хората ги преброиха, докараха кучета - едва избягах. А ти, Мецо, в бърлогата ли беше?
- Ами, не, презимувах на един строеж...
- ???
- Там е пълно с цигани и никой не ги брои.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеДо новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
Коментар
Коментар