IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

Коментар

• Коментар

• http://www.gol.bg/footballitaly/2013...ta-liga.156317
          Дупето е хубаво, но магарето какво прави там...?

Коментар

• “Много по-лесно е да умреш за жената, която обичаш, отколкото да живееш с нея.” (Байрон)

Когато мълчиш, си чудесен събеседник.

Пролетта дойде, дупките в София цъфнаха... @mactep

Втори закон на Архимед: „Течност потопена в тяло, след седем години тръгва на училище...“

Кога най-после ще дойдат руските сериали, за да ни освободят от турските сериали?
            @Longanlon

Какво трябва да се промени, за да могат българските пътища да отговарят на стандартите на ЕС? - Стандартите на ЕС. (via Асен)

"Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!" (via Асен)

"А в Чернобил сега е пролет… Тревата синее, птичките лаят..." (via Юлето)

"Нямам фейсбук" е новото "имам фейсбук"

Спал съм с много жени. Ако не ми се спеше непрекъснато, сигурно щях да правя секс с някои от тях.

Не винаги, когато се шегувам, се шегувам. И обратното.

Ти си любимият ми автор! Чел съм всичките ти фейсбук статуси!

- Кое е най-тъжното място на Земята? - Работното! @mactep

- Твоята кола пали ли при минус двадесет? - Не знам. При минус двадесет не се отваря. @mactep

"Щях да харесвам утрините, ако започваха по-късно." (Мила)

Новия ми punchline към бъдещите бивши: Нека си останем само приятели във фейсбук.
            @therealgenadi

Breaking news!!!! Българин постави световен рекорд в дисциплината хвърляне на диск! Дискът бил на Веселин Маринов.... @cipisec

Вчера руски турист под влиянието на алкохола е набил армията на Лихтенщайн. @tsvetkoff

"Ако картина и звук ти се разминават, значи или си пил менте, или си свалял филма от Замундата." (Геша)

"Техните отношения не издържаха изпитанието на времето - той свършваше прекалено рано..." @nin_jah

Какво ще ядеш, салата или шамари? @__va_va__

Супер тъпо е да ти е лошо, защото си се тъпкал, за да угодиш на някого. Роднинските отношения в тая държава са коренно сбъркани. @pro01

От тийн форум: "какфо да му подаря за коледа? от 2 седмици с ме заедно мНоГо Се ОбИчКаМеЕ и имам 2 лв?" Smile)) @yullian

"Бедата на мастурбацията е, че не се срещаш с интересни хора" (Хаим Гинът)

"Алкохолът не решавал проблемите... То и млякото не ги решава, ама никой не го прави на въпрос!"

В началото момичетата се интересуват от кукли, а момчетата от коли. После обратното... @tsvetkoff

"Но тъй като ми бяха лакирани ноктите, му казах на полицая: - Ето ви портфейла, моля ви, вземете си десет лева.." @bogdanaz

good people go to hell. fat people go to McDonald's. @cuteater

"Това е една свиня, която за да ни заблуди, че не е свиня се прави на свиня." (из Facebook)

Кое е най-голямото голф игрище в България? Перник - там всички карат Голф и са играчи! (via Олег)

Хм.. "Алкохола е лош шофьор".. да ви кажа.. той алкохола не е и много добър пешеходец... @NickPanov

"-Днес прочетох Вашата книга.. - Последната ли? - Надявам се.. " @bogdanaz

"Някои хора носят радост, където и да отидат, а други - само когато си отидат!"

a защо пилотите камикадзе носят каски?! @mushichka

"Бяха си направили толкова пластични операции, че нямаха никаква идея как ще изглежда бебето" @bogdanaz

По-добре врабче в ръката, отколкото патка в задника.

Не трябва да се съди за една жена само по външността й. Джак Изкормвача знаеше това. @Longanlon

Водещите на вечерните новини започват с "Добър вечер" и после половин час разказват защо тя не е такава. @Longanlon

Видях имаме много як принтер - съдейки по звука, той сам обработва дървесината и си приготвя хартията! @mactep

"При други обстоятелства бих те поканил на среща, но сега... може направо секс!"

SMS "praveh striptease, i ne mozeh da vdigna, sorry" @RayaMB

Това, на което в трамвая му казват "блъсканица", в дискотеката се нарича "атмосфера" (via #fb) @plamenj

"Падна като герой от роман на Евгени Онегин" (коментар на плажен футбол по Евроспорт)

Кабелната е наистина невероятно изобретение! Още над 60 канала, по които няма нищо за гледане!

Съседът ми иска да е негър, а аз искам никога да не беше спестявал пари за тая аудио система @teoFania

"Хората не се делят на добри и лоши, а на хванати и нехванати" (via Андро)

Имаш обикновен грип? Прощавай, ама ти в кой век живееш?!

Предлагам Ливърпул да играят срещу Левски докато някой най-накрая победи @peio

Бойко не може да бъде отвлечен. Само Чък Норис може да отвлече Бойко Борисов...но не и без неговото позволение @mactep

"Oсъзнаваш, че си прекалено млад, за да бъдеш стар и прекалено стар, за да бъдеш млад..."

Живот като на кино. Финландско кино.

От коментар в Zamunda: "Даже не мисля да гледам филма, за да не си разваля впечатлението от коментарите.." @Longanlon

Енергетиката ни е като английския футбол - много тичане и малко ефективност. (Трайчо "Бил Шенкли" Трайков) @plamenj

"The only person who got all his work done by Friday was Robinson Cruso" (via Polya)

"Знаеш ли, че довечера Софи Маринова ще пее с Устата?" "Е с какво друго да пее?! Със задника ли?"

В деня за отработване най-много работел youtube... @mactep

Всички умни вече емигрираха. Тук останаха само остроумните. @acnapyx

Join the Army, meet interesting people, kill them @delian

"Приятел в нужда се познава. Приятелка - на почивка." @acnapyx

Работата в събота изгражда характера и разгражда алкохола

Има си хора за всичко. Работата определено не е за мен.

"Поради повишения зрителски интерес, Майкъл Джексън ще бъде погребван няколко пъти." @peio

"Имаш ли да ми развалиш 100 лева?" - "Не, но благодаря за комплимента!"

"Бирата е най-великото изобретение. Колелото също не е зле, но не върви с пържени картофки."

“Жената на мой приятел за мен не е жена. Но ако е красива - той не ми е приятел!” @acnapyx

Колкото по-добре живее човек, толкова по-рядко влиза във фейсбук.

Основната причина да не се гръмна преди края на работния ден, са сериозните ми опасенията, че може и да има живот след смъртта
            http://tekstove.info/browse.php?id=14422

Коментар

• Македонски киноафиш:

1. Навлекот (Пришълеца)
              2. Войводата на търкалетата (Властелинът на пръстените)
              3. Пукни со зор (Умирай Трудно)
              4. Се темерутат ягнетата (Мълчанието на агнетата)
              5. Луно, луно, земя македонска (Аполо 13)
              6. Един болюк црно бели мастии (101 далматинци)
              http://tekstove.info/browse.php?id=14422

Коментар

• http://milom.blog.bg/

Коментар

• Може ли да те наричам Ева?
                  - Защо?
                  - Защото си ми първата.
                  - Е, щом съм ти първата може, а аз ще те наричам "Боинг".
                  - Защо Боинг?
                  - Защото си ми 747-мия..

Коментар

• Средностатистически български квартал...
                    Средно висок блок...
                    Тесен панелен апартамент; среден вход... двустаен... на среден етаж...
                    Жена на средна възраст стои права пред кухненските шкафове с вградена мивка „алпака“... в средата...
                    Чисти 56-тата каракуда... мръщи се... нервира се... мърмори си под нос:
                    Идиот с идиот такъв!
                    Ама... аз съм си виновна! Добре ми казваше мама да не се женя за този абдал, ама аз...
                    Не може ли веднъж, както всички истински мъже, когато отиде за риба, да пие бира... или да чука някоя?
                    А тоя моя, серсеминът му със серсемин, наистина лови риба!
                    http://milom.blog.bg/

Коментар

Коментар

Коментар

• ОПА-А-А-А!

Коментар

• [QUOTE=retro_69;1059502361]"........ Позволила на неговия „едноок монах” на няколко пъти да навлиза в нейното „златно дере”
                            Тони Филипов, д-р

златна порта май звучи по-добре

Коментар

• "..............Пък „Новинар” пише как в гр. Гуанжчоу „Екзорсист гони демони от жена с... пенис”. Мислят си, че като са написали „пенис” и са се изказали много културно. Ама не. В китайската сексуална култура не се ползват думи като пенис, вагина и т.н. При тях сексът се описва с поетически средства. Затова и ще се опитаме да ви разкажем случката по китайски. Една госпожа се оплакала на знахаря Хуан Цзянцзюн, че има лош джос, особено в любовта. Той я накарал да се съблече, прегледал я и установил, че любовният й живот не върви, защото в нейната „нефритена порта” са се настанили зли демони, които могат да бъдат прогонени само ако неговият yang посети нейната yin и тя види „облаците и дъжда”. Китайците са много суеверен народ и затова госпожата изобщо не се усъмнила. Позволила на неговия „едноок монах” на няколко пъти да навлиза в нейното „златно дере” и да преследва демоните, докато ги прогони до един.

Но след няколко дена демоните се върнали и госпожата усетила, че е измамена и се оплакала в полицията.............."

Тони Филипов, д-р

http://reduta.bg/v2/article/%D0%B8%D...83%D1%81%D1%82

Коментар

• Учителката пита:
                                -Коя е фамилията на автор,която започва с К и завършва с В?
                                Иванчо казва: "Каралийчев!"
                                -Не,Каравелов,но ми харесва начина ти на мислене!
                                -Коя е фамилията на автора,която започва с В и завършва на В?
                                -Вазов-отговаря Иванчо.
                                -Не,Вапцаров,но ми харесва начина ти на мислене!
                                След часа Иванчо пита госпожата:
                                -Кой е авторът, чиято фамилия започва с Х в средата има У,а в края Й. Госпожата го завежда при директора, а Иванчо казва: "Аз ви питах за Хемингуей, но ми харесва начина ви на мислене!"))
                                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Working...
                                X