Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Hunter of foolsОт 2 месеца си имам приятел и на скоро спах с него... Първия път ми вкара много малко около 10 см (нзз точно може да е и по-малко), но не ме боля... След няколко дена пак го правихме, но усетих че беше малко повече от преди и го изкара и забелязахме малко бледа кръв.. Страх ме е да не сам отворена... и след около 10 мин. почна да ме боли леко.. На сутринта пак имаше малко кръв... Моля ви помогнете ми... дали сам девствена??
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеОт как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнениеИзвинявай, обаче това е тема "Бисери и вицове", не място за личните ти драми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of foolsОт 2 месеца си имам приятел и на скоро спах с него... Първия път ми вкара много малко около 10 см (нзз точно може да е и по-малко), но не ме боля... След няколко дена пак го правихме, но усетих че беше малко повече от преди и го изкара и забелязахме малко бледа кръв.. Страх ме е да не сам отворена... и след около 10 мин. почна да ме боли леко.. На сутринта пак имаше малко кръв... Моля ви помогнете ми... дали сам девствена??
Коментар
-
Прием на нови членове в милиционерския корпус.
Кандидатите се изправят пред комисия, която ги изпитва по математика.
Влиза първият.
Колко е 2 х 2 ? - 4
Колко е 3 х 2 ? - 4
Колко е 4 х 2? - 4.
Оценка на комисията : Тъп, но упорит - Приема се.
Влиза вторият.
Колко е 2 х 2 ? - 4
Колко е 3 х 2 ? - 5
Колко е 4 х 2 ?- 6.
Оценка на комисията : Тъп, но последователен - Приема се
Влиза третият и отговаря правилно на всички въпроси.
Оценка на комисията : По-умен от шефа - Не се приема.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Съпруг разбрал че жена му се заиграва с любовник от друг град и започнал да я държи по от късо.Жената се обадила на любовника си и му обяснила че мъжът и е разбрал и няма как да се срещат, а той и казал че ще направи нещо по въпроса.Пристига телеграма до съпругата(изпратена от любовника) :Леля ти почина.Утре е погребението.Трябва да дойдеш.: -Скъпи трябва да отида,тя ми беше много близка. Мъжът се позамислил и отсякъл. -Добре обаче отиваш с мама. Младата булка отново се обадила и обяснила за ситуацията. Мъжът качил майка си и жена си в колата и ги закарал на автобусната спирка.Изчакал да тръгне автобуса и се прибрал. Пристига автобуса в съседния град и двете жени слизат.От две коли слизат двама и канят двете жени.Свекървата се качва в едната кола а снахата в другата.И така три дни нито се виждат нито се чуват.На четвъртият ден спират двете коли на спирката .От едната слиза снахата и се качва в автобуса а от другата слиза свекървата и сяда до снахата в автобуса. Снахата пита гузно свекървата. -Мамо какво ще обясняваме. Свекървата казала. -Ти дъще квот искаш обяснявай.Аз на деветях и четирсетях дена пак съм тук.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of foolsТова слово блудство май е баш за тук
изповедта на един "акционерен" брокер
Аз започнах на позицията, за която кандидатствате и вие през далечната 2008г., в самото начало на Глобал Маркетс. Бях обучаван от поляци и чехи, хора които нямаха никаква представа колко трудно се развива иновативен бизнес в България. Първите шест месеца бяха много трудни, нямаше минимално заплащане или боноси за срещи, а единствено се изплащаха комисионните от клиентите. Да превличеш клиент беше неимуверно трудно, защото минималната инвестиция беше на стойност 50 000$ (сега няма такова изискване). През тези 6 месеца, в които нямах клиенти работех на второ място, като барман за да успявам да се издържам. Много често се будих сутрин и се питах защо го правя, защо не си остана на платената работа и да не се съсипвам и единственото нещо което ме караше всяка сутрин да слагам вратовръзката и отивам на работа беше любовта ми кам този пазар, любов която бях развил още от дете гледайки култовите вече филми като Wallstreet с участието на Майкал Дъглас и Boiler Room с Вин Дизел. Някой ще каже това са просто филми, и ще е прав, но посланието което носят е валидно и до днес, а именно най-ценното нещо с което разполагаме не са парите, не е информацията, това е ВРЕМЕТО, единствената стока която не можем да си купим. И именно мисълта къде ще сам на 30 години (дали още ще сервирам напитки) , кой ще се грижи за родителите ми не ме оставаше намира. Така минаха 6 месеца и края на тези мъки, вече имах парвият си клиент (който ми е клиент и до ден днешен), беше уникално, да подпишеш договора, да се преведат парвите пари по сметка, да се купи парвата акция (това беше Apple), вече се чувствах с една крачка по-близо до машината за пари наречена WallStreet. След първия клиент някакси самочувствието ми се повдигна, започнах да звуча по отговорно и нахъсано по телефона и много бързо натрупах клиенти. Само 9 месеца след първият ми клиент вече търгувах с 15 клиента, тогава ми предложиха и повишение, аз бях първият българин мениджар в Глобал Маркетс. Започна наи-трудното, а именно да обучавам агенти. На тази позиция работих до момента в които компанията смени своите собственици (като в момента е с изцяло българско управление), който ми гласуваха доверие и ме задаржаха на позиция мениджър, на която работих още 9 месеца. След което полих следващата възмовност за ръс в кариерата. Собствениците доидоха при мен и ми споделиха намеренията си да откриват клон на фирмата във Варна и ме попитаха дали искам да му стана директор. Отне ми една секунда да се съглася. И така края на лятото заминах за Варна където прекарах следващите 6 месеца създаваики екип и клиенти. В края на тези 6 месеца ми се предложи и следващата невероятна възможност, да отворя офис в чужбина, там кадето всички българи искаха да отидят за да работят за минималното им заплашане, аз щях да сам директор на офис и да ги раководя. Този път обаче трябваше да зарежа всичко познато и да рискувам, отне ми по малко от секунда да се съглася. И ето ме сега от прост барман от бедно семеиство , който нямаше никакви мечти преди 4 години до директор на 2 офиса единият от които с изглед кам Дунава и само небето е границата на новите ми възможности. Така че преценете всички дали си е заслужавало и не забравяите най-ценното нещо което притежавате е времето един дин, дай боже, всички ще станем на 50 и малко са хората които ще кажат „заслужаваше си“. Предварително се извинявам за допуснатите правописни и пунктуационни грешки .И аС искЪм да сАм диретор
Lian4o Private Equity Fund
Коментар
-
Провежда се международен турнир по употреба на алкохол. Коментаторът: - На арената излиза французинът, пие коняк в чаши, първа, втора... десета, край, дотук беше... Докато изнасят французина, Иван Коцев от България още загрява с шампанско. - На арената излиза англичанинът, пие бренди в чаши, първа, втора... десета, край, дотук беше... Докато изнасят англичанина, Иван Коцев от България загрява вече с винце. - На арената излиза американецът, пие уиски в чаши, първа, втора... десета, край, дотук беше... Докато изнасят американеца, Иван Коцев от България загрява вече с коняче. - И така, на арената излиза Иван Коцев от България, пие ракия в кофа, първа, втора... десета, край, дотук беше... явно е китайско производство. Докато поправят кофата, Иван Коцев от България подгрява с биричка..Life won't wait for you.
Коментар
-
Коментар
Коментар