Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
Заключена.
X
X
-
Мутра вика телевизионен техник вкъщи. Пристига техникът и пита:
- Какъв е проблемът?
- Е, тоя телевизор, го зимах оня ден. Сони братче, стереооооо, 800 евро, а? И значи вчера си го гледам и изведнъж - трак, стереото изчезна...
Техникът оглежда телевизора, гледа на масата лежи една отвертка.
- Как така ще изчезне стереото...Гледам тука една отвертка, да не сте бъркали нещо по телевизора?
- Как ша бъркам бе! Вчера си седим тука на фотьойла, гледам тая отвретка, викам чeкай да си изчистим ухото с нея. Изведнъж - ОП - няма стерео...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеМатросов ?!?!?!?!?!?!
Като малък исках да съм или космонавт, или МатросовLast edited by vmankov; 09.04.2014, 15:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение... та се хвърлих с гръд на амбразуратаOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Груйче и аз не съм го видел снощи, ма не е колаж ...
http://www.gol.bg/nachalo/2014-04-09...ska-loran-blan
Не моа рАзбера що си противоречат ... ту фанелката на Костадинов (както всички го виждаме) ту на КощаДа не би на Емо Костадинов в Порто да са му викали Коща ... за по лесно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеA, щом казваш, че е така няма проблем.
Аз просто постнах виц, ...
Тук е зона на хумор и не трябваше да захапвам юздата насериозно.
Моля за извинение, съжале боку.
Ама отдавна ме дразни тая партенка, та се хвърлих с гръд на амбразурата
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеТая миризлива партенка, драги ми Еоне, върви отдавна сред гмежта и е тръгнала от борците и боркините срещу абортите, а се разпространява от лековерните, невежите и от тези, които ги мързи да потърсят информация сами - общо взето, от тези, които "мислят" чрез медиите. А те са много, за голямо мое съжаление.
По ред на номерата:
1. Людвиг Мария умира ня шестия ден от раждането си. Да, по това време той все още е бил сляп, глух и умствено изостанал в сравнение с порасналите.
2. Нъмбър ту е нашият Людвиг. Забележи, че е второ, а не девето дете в семейството.
3. Каспар Карл, 1774 - 1815, не е бил сляп, глух или изостанал. Умира от туберкулоза.
4. Николаус Иоханн, с отлично здраве и нормален умствено, доволно живее 72 години.
5. Анна Мария Франциска умира на четвъртия ден от раждането си. Виж т.1
6. Франц Георг умира на две години.
7.Мария Маргарита умира на по-малко от година.
(голямата детска смъртност по онова време не е нещо извънредно)
Останалите две деца, неизвестни досега на историците, но известни на партенкаджиите, са повод за научна награда за тях.
Майката умира от туберкулоза, не е известно да е имала венерични болести.
Аз просто постнах виц, не съм проверявал дали е истина.
Иначе, не знам кои са гмежта и кои са партенкаджиите. Не се интересувам много от тематиката за абортите.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеПърви въпрос: Жена е бременна, а има вече 8 деца. Три от тях са глухи, две са слепи, едно е умствено изостанало, а тя самата има сифилис. Във вашите ръце е решението... Да абортира ли или не?
... и между другото, ако отговорът на първият ви въпрос е "ДА"... Вие току що убихте Бетовен!
Тая миризлива партенка, драги ми Еоне, върви отдавна сред гмежта и е тръгнала от борците и боркините срещу абортите, а се разпространява от лековерните, невежите и от тези, които ги мързи да потърсят информация сами - общо взето, от тези, които "мислят" чрез медиите. А те са много, за голямо мое съжаление.
По ред на номерата:
1. Людвиг Мария умира ня шестия ден от раждането си. Да, по това време той все още е бил сляп, глух и умствено изостанал в сравнение с порасналите.
2. Нъмбър ту е нашият Людвиг. Забележи, че е второ, а не девето дете в семейството.
3. Каспар Карл, 1774 - 1815, не е бил сляп, глух или изостанал. Умира от туберкулоза.
4. Николаус Иоханн, с отлично здраве и нормален умствено, доволно живее 72 години.
5. Анна Мария Франциска умира на четвъртия ден от раждането си. Виж т.1
6. Франц Георг умира на две години.
7.Мария Маргарита умира на по-малко от година.
(голямата детска смъртност по онова време не е нещо извънредно)
Останалите две деца, неизвестни досега на историците, но известни на партенкаджиите, са повод за научна награда за тях.
Майката умира от туберкулоза, не е известно да е имала венерични болести.Last edited by vmankov; 09.04.2014, 14:41.
Коментар
-
това не съм го видял, но е супер яко, ако не е фотоколажЕдин път и "българската следа" да навява положителни асоциации (освен за франсетата, де)
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар