IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Срещат се двама грузинци:
    - Гоги, защо си такъв омърлушен?
    - Ами как защо - все същото, няма пари...
    - Как така да няма? Ето погледни ме мен... Работя в един завод, правим разни дребни детайли - глътна няколко, после като се прибера - хоп в тоалетната, измия ги и ги продавам, добри пари идват. А ти къде работиш?
    - В един завод за уран.
    - Че какво чакаш тогава? Уранът е по-скъп от златото...
    Срещат се пак след няколко дена - втория грузинец го водят под конвой.
    - Въх, Гоги, какво стана?
    - Какво, какво... послушах те.
    - И за какво е тази полиция?
    - Ами случайно пръднах и взривих половината цех.
    - И сега къде те водят?
    - На полигона да се изсера.

Коментар

• Презокеански кораб току-що е отплавал. На палубата едни пътник се обръща към друг.
      - Прекрасно време. Какво ще кажете да идем в салона да поиграем покер.
      - Би могло, но аз от двадесет години не съм хващал карти в ръка.
      - А аз от двадесет и пет, но да опитаме.
      Слизат в салона. Там им донасят ново неразпечатано тесте карти. Първият посяга, взема го в ръка и веднага казва:
      - Тука липсва една карта.
      Вторият го взема, поглежда го срещу светлината и казва:
      - Прав сте. Липсва седмица пика.

Коментар

• Избори утре няма да има. Защото
        Краят на света трябва да настъпи днес
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• В разгара на купона, покрива на
          дискотеката почнал да пада, и изпод
          отломките се извисил Арни и казал на
          Чък Норис:
          - Абе Чъки, по-леко хвърляй тия
          салфетки...
          Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Наредили се всички животни на опашка пред горската бакалия и чакат. По едно време заекът скок-подскок и най-отпред. Лъвът го хваща, хвърля го на края на опашката и му казва:
            - Няма да се предреждаш!
            Заекът става, отръсква се и пак скок-подскок - най-отпред. Лъвът пак го хвърля на края на опашката.
            - Няма да се предреждаш!
            Заекът пак става отръсква се и скок-подскок - най-отпред. Лъвът за пореден път го хвърля на края на опашката. Тогава заекът казва:
            - Ако някой още веднъж ме хвърли, няма да отворя бакалият

Коментар

• Бандити нападат влак и ограбват пътниците.В едно купе седят мъж и дъщеря му.Когато влакът тръгва отново, момичето отваря устата си и изважда от нея часовника и златната си гривна.
              -Жалко! - казва бащата.-Ако с нас беше и майка ти, щяхме да спасим и един от куфарите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                Открит урок в училище. Пред децата е Бойко Борисов. Разказва за пожарникарския живот. Накрая пита: - Деца, имате ли въпроси? Иванчо вдига ръка: - Имам три въпроса: 1) Защо хората в страната са толкова бедни? 2) Защо храната и бензинът у нас непрекъснато поскъпват? 3) Защо се нарушават правата на човека? ББ се изпотява, но точно в този момент звънва звънецът и децата се втурват навън. След междучасието ББ отново пита децата имат ли въпроси. Петърчо вдига ръка: - Имам пет въпроса: 1) Защо хората в страната са толкова бедни? 2) Защо храната и бензинът у нас непрекъснато поскъпват? 3) Защо се нарушават правата на човека? 4) Защо звънецът би 20 минути по-рано? 5) И къде е Иванчо?

Коментар

• Мъж влиза в бар и поръчва двойно мартини. изпива го и поглежда нещо във вътрешния джоб на сакото си. отново поръчва двойно мартини. Пак поглежда в джоба на сакото и поръчва нова чаша.
                  Барманът го пита:
                  - Какво поглеждаш преди да си поръчаш?
                  - Гледам снимката на жена си... Когато започне да ми харесва, ще се прибера вкъщи...

Коментар

• По време на полет двамата пилоти разговарят:
                    - Да вземем да пием по едно кафе и след това да изчукаме стюардесата, а?
                    - Ами, да.
                    ...Микрофоните били включени и разговорът се чувал из целия самолет.
                    Стюардесата се притеснила,хукнала към пилотската кабина да ги изключи. В бързината се препънала в килимчето и паднала в скута на една бабичка:
                    - Ще се убиеш, бе чедо! Защо бързаш? Те казаха, че първо ще пият кафе…

Коментар

• Открит урок в училище. Пред децата е Бойко Борисов. Разказва за пожарникарския живот. Накрая пита: - Деца, имате ли въпроси? Иванчо вдига ръка: - Имам три въпроса: 1) Защо хората в страната са толкова бедни? 2) Защо храната и бензинът у нас непрекъснато поскъпват? 3) Защо се нарушават правата на човека? ББ се изпотява, но точно в този момент звънва звънецът и децата се втурват навън. След междучасието ББ отново пита децата имат ли въпроси. Петърчо вдига ръка: - Имам пет въпроса: 1) Защо хората в страната са толкова бедни? 2) Защо храната и бензинът у нас непрекъснато поскъпват? 3) Защо се нарушават правата на човека? 4) Защо звънецът би 20 минути по-рано? 5) И къде е Иванчо?

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от landowner Разгледай мнение
                          Селяни отишли при попа и го питали:
                          - Дядо попе, студентите докато вадят цвекло, пеят една песен, но не всичко й разбираме. Пеят "забравил шута ранга свой, влюбил се в своята кралица". Какво е туй "шутаранга"?
                          Попът помислил, помислил и признал, че не може да отговор
                          - То и на мен не всичко ми е ясно. Ето, в Светото писание пише "И бе сам Ной в ковчега три дни и три нощи." Обаче кого ибе, как ибе, пък сам, не е ясно.
                          тук щях да припадна...

Коментар

• ПЕРФЕКТНИЯТ МЪЖКИ ДЕН

06.00 Будилникът звъни.
                            06.15 Свирка.
                            06.30 Мощно и задоволително сутрешно сране. Четене на спорта и последната страница на вестника.
                            07.00 Закуска: пържола и яйца, кафе и тост, приготвени от гола прислужница.
                            07.30 Лимузината пристига
                            07.45 1-2 малцови уискита по пътя към летището.
                            08.00 Полет в частен самолет. Свирка от стюардесата.
                            09.30 Лимузина с шофьор. Благи дръпки от холандска трева.
                            09.45 Голф с Робърт де Ниро и Пъф Деди
                            11.45 Обяд: Fast food, 3 бири, бутилка Дом Периньон.
                            12.15 Свирка.
                            12.30 Малко баскет. Игра на вързано с Джордан и Леброн. Победа след забивка през Майкъл.
                            14.15 1-2 уискита в лимузината по път към летището.
                            14.30 Полет към Монте Карло.
                            15.30 Следобеден излет в морето. Риболов. Всички придружителки са голи.
                            17.00 Полет към къщи. Масаж от Анджелина Джоли.
                            18.45 Сране, душ, бръснене
                            20.00 Новините по тв: Майкъл Джексън екзекутиран, Царя заминава за Мадрид (и няма да се връща повече), марихуаната, кокаина и белите робини са легализирани.
                            20.30 Вечеря: Омари за предястие, Дом Периньон (реколта 1953), голяма сочна пържола, сладолед сервиран върху голите цици на Памела.
                            21.00 Коняк и кубинска пура пред телевизора. България бие Англия с 4:0.
                            21.30 Секс с 3 жени (всичките и с лесбийски наклонности)
                            23.00 Масаж. Вкусна пица и студена бира в джакузито.
                            23.30 Свирка за лека нощ.
                            23.45 Сам в леглото.
                            23.50 10-секундна пръдня, която сменя 4 пъти звученето, разтърсва прозореца и кара кучето да излезе от стаята.

ВСИЧКО ТОВА Е АБСОЛЮТНО ВЪЗМОЖНО ,АМА БЪЛГАРИЯ ДА БИЕ АНГЛИЯ 4:0?

Коментар

• Коментар

• само да не прегори кекса...

Коментар

Working...
                                X