Аладин изпита огромно огорчение като разбра, че лампата и килимчето му не са вълшебни, а са от Икеа, и започна бизнес с дюнери ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеJay - за теб майтап - за мен Истина
Участвал съм в подобна история
аз бях "другия" .......
Човека беше Много Голям!!!
Обичаше да пийва доста и вече не е между нас!!!
Поклон!!!http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеДвама пият в парка. На другия ден се срещат, единия в синини и гипсиран. Другият пита:
- Какво е станало?
- Като се разделихме с теб, успях да мина само 20-30 метра и една кола ме блъсна. Точно да стана и един кон с копито ме удря яко в гърба. Отново падам, ставам и един самолет.. Пр-р-р-р... пра-ас.. с крилото по шията. Едва не ми откъсна главата. Едва се надигам вече и една ракета, точно между очите!
- Стига, бе! Ти се майтапиш!
- Питай шефа на въртележката ако не вярваш!
Участвал съм в подобна история
аз бях "другия" .......
Човека беше Много Голям!!!
Обичаше да пийва доста и вече не е между нас!!!
Поклон!!!remember remember the fifth of november
Коментар
-
Червената шапчица, разказана от министри: Цветан Цветанов: При акция "Бабата" със съдействието на ловец е хванат вълкът, извършител на тежкото престъпление. Той е криминално проявен, многократно са повдигнати обвинения към него, но интересно защо съдът не се е произнесъл досега с присъди. Само това искам да попитам.
Маргарита Попова: Съдебната система работи въпреки някой недостатъци. Тя ще поеме вълка и той ще получи присъдата, която заслужава. Убедена съм в това.
Бойко Борисов: Изял вълкът бабата. Неприятно е, но аз искам да попитам: къде бяха правителствата предишните двайсет години, защо не уредиха бабата в старчески дом, а са я захвърлили в гората? В Банкя старите хора са си по къщите. И ние сега ще се погрижим за старите хора в горите. Ето, направили сме трийсет нови пътечки. Утъпкваме още петнайсет и до края на нашето управление ще имаме четирийсет и пет нови горски пътеки! Само това да е, аз ще съм доволен! http://sedmica.sliven.net/index.php?id=54448
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеБойко Борисов и Цветан Цветанов отишли на сафари в Африка. Преди да се приберат, Цв. Цв. получил информация, че се готви атентат срещу тях по пътя на връщане. Затова двамата с Бойко останали в Африка, а в самолета качили един негър и една маймуна.
На летището в София Цецка Цачева посрещнала самолета. Като видяла от самолета да слизат негърът и маймуната, тя се обърнала към негъра:
- Божичкооо, г-н Борисов, колко сте почернял. Ако не беше Цветан Цветанов, нямаше да ви позная!Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Двама пият в парка. На другия ден се срещат, единия в синини и гипсиран. Другият пита:
- Какво е станало?
- Като се разделихме с теб, успях да мина само 20-30 метра и една кола ме блъсна. Точно да стана и един кон с копито ме удря яко в гърба. Отново падам, ставам и един самолет.. Пр-р-р-р... пра-ас.. с крилото по шията. Едва не ми откъсна главата. Едва се надигам вече и една ракета, точно между очите!
- Стига, бе! Ти се майтапиш!
- Питай шефа на въртележката ако не вярваш!http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Бойко Борисов и Цветан Цветанов отишли на сафари в Африка. Преди да се приберат, Цв. Цв. получил информация, че се готви атентат срещу тях по пътя на връщане. Затова двамата с Бойко останали в Африка, а в самолета качили един негър и една маймуна.
На летището в София Цецка Цачева посрещнала самолета. Като видяла от самолета да слизат негърът и маймуната, тя се обърнала към негъра:
- Божичкооо, г-н Борисов, колко сте почернял. Ако не беше Цветан Цветанов, нямаше да ви позная!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеДядото се успокои, че не е толкова болен, като видя внука му колко таблетки пие преди дискотека.
хехееееееееееее
Коментар
-
В трамвая се качва майка с бебе. След малко дава на бебето да суче,но то се мръщи и не ще да яде.
- Айде яж млекце, мамо, че виждаш ли тоя чичко... ей сега ще го дам на него!- бебето продължава да се мръщи и да извива главица.
- Айде, де... яж, моля те... иначе ще го дам на чичкото!!!
Най-накрая мъжа нетърпеливо се обадил:
- Госпожо, може ли да вземете окончателно решение, че трета спирка изпускам вече....http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Wikipedia:
- Аз знам всичко!
Google:
- Аз намирам всичко!
Facebook:
- Аз знам всеки!
Е.ОН:
- Я мълчете!http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение- От къде си? - От София, брато (копелье)!
- От къде си? - От Пловдив, майна!
- От къде си? - От Бургас, уе маняк (агент)!
- От къде си? - От Варна, що, проблем ли има?!
Коментар
Коментар