IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Срещат се президентите на Франция, САЩ и България. Саркози: - При нас заплатата е 4000 евро, данъците като се извадят, получават се 3500. За живеене са нужни 2000. Къде отиват другите 1500 не ни интересува! Обама: - При нас заплатата е 6000 долара, данъците като се извадят, получават се 5500. За живеене трябват 3000. Къде отиват другите 2500 нас не ни интересува. ... ... Българския президент: - При нас заплатата е 600 лева, данъците като се извадят, получават се 500. За живеене трябват 1000. Откъде взимат другите 500 нас не ни интересува!

Коментар

• Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Един шофьор си плаща глобата за превишена скорост на полицая и той му дава квитанция.
        - Какво да правя с това листче? - пита шофьорът.
        - Запазете го! - казва му полицаят. - Като получите още 9 от тях, ще ви дадем колело

Коментар

• В магазина мъж към продавачката:
          - Здравейте, ще искам, моля, три кашона водка, 5 каси бира, два кашона вино и 30 опаковки презервативи.
          - Ето, заповядайте.
          - Благодаря.
          - Господине, почакайте!
          - Какво има?
          - Вземете ме с вас!

Коментар

• Айше и Хасан спят. По едно време Айше се стряска и се оцъкля в тъмното и що да види. Смъртта до леглото им:
            - Дошла съм да ти взема душата! - казала смъртта. Айше взела да ръчка с лакът Хасан.
            - Асане ставай бе, душа! Тебе търсят!
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• да бе, да баш "българската" гледна точка ще е Българин никога няма да нарече БЮРМ-ци - greek slavs, Косово - south serbia (това само изкукалите комунета си го мислят) или Шумадия - loose cannon, a Хърватия - Serbocroatia. Хеле пък гърците всички си им викаме маляки, а не трошачи на чинии

Тази карта е правена от някой полупиян ирландец, обграден от софийски "интелектуалци" на 18-та бира в Мърфис - естествено бирата е платена от ирландеца
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Коментар

• В двореца на царя живял млад градинар. Той бил верен, но имал едно тайно и опасно желание - да полиже големите и сочни цици на царицата! Един ден не се сдържал и споделил с придворния лекар мъката си. Лекарят помислил, смилил се над човешката неволя и казал:
                  - Има начин да ти помогна, но ми требват малко пари. Съгласен ли си?
                  - Колкото кажеш, само сбъдни мечтата ми - светнали очите на мераклията.
                  Още на следващия ден лекаря издебнал царицата докато се къпе и насипал в сутиена й гъделичкаща пудра. Излязла царицата от банята, сложила сутиена на пищните си гърди и пудрата мигом подействала. Сърбят я циците... не се трае! Повикали лекаря ,той я прегледал , погладил се по брадичката и мъдро казал:
                  - Болестта е рядка, но лечима. Тук в двореца живее един градинар. Той трябва два часа да ближе гърдите на царицата. Друг лек няма!
                  Какво да направи царя? Пратил стража да доведат градинара и му обещал да го набучи на кол, ако някой узнае за случката. Сбъднал мечтата си младия градинар. После лекарят го помолил:
                  - Плати ми, нали обеща.
                  - Какво? Я си гледай работата, пустиняк такъв.
                  Лекарят въздъхнал, навел глава и си тръгнал.

На следващият ден се чука на вратата на градинара. Отваря той, а насреща му лекаря:
                  - Здравей приятелю, има заповед веднага да се явиш в двореца.
                  - Пак ли? –светнали му очите.
                  - Познай сега кой го сърби уяааа!
                  Only God Can Judge me...

Коментар

• hlebarka.com
                    Много интересен бизнес модел. А продуктите на Майкрософт са ги пуснали доста изгодно.

Коментар

• Mъж избягал от затвора. Търсейки пари и оръжие, разбил една къща. А в леглото хванал младо семейство.
                      Наредил на мъжа да стане от леглото и го вързал за стола. Докато връзвал жената за леглото се качил върху нея, целунал я по врата и отишъл в банята.
                      Докато крадеца бил в банята, съпруга прошепнал на жена си:
                      - Слушай и изпълнявай какво ти казва този тип - той е избягал затворник, виж му дрехите! Вероятно е прекарал много време в затвора и от години не е бил с жена. Видях го как те целува по врата. Ако поиска секс, не се съпротивлявай, не отказвай и прави каквото той ти каже. Задоволи го, независимо колко много те отвращава. Ако се ядоса ще ни убие. Бъди силна скъпа! Обичам те!
                      И съпругата отговорила:
                      - Той не ме целуваше по врата, а ми шепнеше на ухото. Каза ми, че е гей, мисли че си сладък и ме попита дали имаме вазелин. Аз му казах, че има в банята. Бъди силен скъпи. И аз те обичам.
                      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• djkfsghdjkfgh

Друг критерий за тарифите е обемът на двигателя. Според застрахователите собствениците на автомобили с над 2000-2500 куб. см са по-опасни. Повече катастрофи правят и тези от София и големите градове като Варна, Бургас и Пловдив.

До тях се нареждат и перничани. Ако са и 25-годишни, яхнали скъпа лимузина, комбинацията може да е убийствена.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                          В бара мъж пие чаша след чаша. Барманът го пита:
                          - Някаква мъка?
                          - Да, и всичко заради шестгодишния ми син...
                          - Проблеми в училище?
                          - Ех, да беше това...Много по сериозно. Заради него забременя 18-годишната детегледачка.
                          - Не говорете глупости. Това просто е невъзможно!
                          - Възможно е! Този пикльо да вземе с игла да ми надупчи всички презервативи!

хахахааа, ей тва кърти ....

Коментар

• В бара мъж пие чаша след чаша. Барманът го пита:
                            - Някаква мъка?
                            - Да, и всичко заради шестгодишния ми син...
                            - Проблеми в училище?
                            - Ех, да беше това...Много по сериозно. Заради него забременя 18-годишната детегледачка.
                            - Не говорете глупости. Това просто е невъзможно!
                            - Възможно е! Този пикльо да вземе с игла да ми надупчи всички презервативи!

Коментар

• новото гръцко евро
                              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Митничар влиза на проверка в автобус и пита:
                                - Цигари, алкохол, наркотици, оръжие?
                                Пътник от последната седалка се обажда:
                                - За мен две бири, ако обичате!

Коментар

Working...
                                X