IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Миналия месец бях на посещение в една фабрика за производство на лютеница, сега вече не ям лютеница.
    Миналата седмица бях на посещение във фабрика за производство на пастет, сега вече не ям пастет.
    Тази седмица ме канят в един Винпром, за нищо на света няма да отида...
    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
      баси, нечовешко е,
      всяка цица по 1000 кубика

Коментар

• България Бизнес Избори 2011 Европа Свят Общество Спорт Greenpool Справочник Анкети

Последно:
        Еколози: Снимките на “Непобедимите” заплашват прилепите

Начало » България » Ние сме втори по големина на малък външен дълг
        Бойко Борисов към студенти от цяла Европа:
        Ние сме втори по големина на малък външен дълг
        Сергей Игнатов: Не се учудвайте, ако ви почерпят ракия в 5 часа сутринта
        12:04 | 10.11.2011 | 36313 прочитания | Мартина Бозукова
        Размер на текста

Ние сме горди, че сме втори по големина на малък външен дълг и шести по нисък дефицит, зад нас е и Германия включително, заяви премиерът Бойко Борисов в четвъртък при откриването на 61-то Общо събрание на Европейския студентски съюз.

“Добре дошли в София, в град, който е един от двата града в Европа, столицата, на която вчера “Стандарт енд пуърс“ вдигна за пореден път кредитния рейтинг. Трябва да ви кажа, че ние сме горди с това, че от последната статистика, освен, че и Мудис вдигна кредитния рейтинг на България, ние сме втори по големина на малък външен дълг и шести по нисък дефицит, зад нас е и Германия включително. България е страната с най-ниските данъци в ЕС и строгата фискална дисциплина, която пазим, гарантира, че и в следващите години ще имаме наука, образование, ще продължим всички реформи, които имаме в момента“, приветства Борисов събралите се близо 150 студенти от цяла Европа.

“Аз лично много се радвам за студентското кредитиране и възлагам огромни надежди на рейтинговото позициониране, което очакваме да подреди университетите, и всъщност те от само себе си да намалеят. Аз считам, че силово затваряне или със заповед на университети не е правилна мярка. А именно конкуренцията и това, че ние ще даваме пари – 25% на тези, които са добри, ще стимулираме добрите, ще накара знаещите и можещите студенти да подбират такива университети, където съответно да имат по-високо заплащане“, каза Борисов.

Той информира студентите, че правителството дава пари и за култура и ги покани да разгледат археологическите разкопки в столицата. “Ще отворим да погледнете това, което разкриваме като археологически забележителности в София. Ще видите неща, които никъде в света няма да можете да ги видите. Това са десетки гробници, една върху друга, които са на по няколко хиляди години, още преди Христа“, заяви Борисов.

“Като домакини на днешната среща, студентите могат да ви кажат, че финансирането, когато го поискате от нас, това е единственото финансиране, което сме го дали на мига, без изобщо да питаме дали трябва или не трябва“, посочи още премиерът и пожела ползотворна работа на студентите.

Преди изказването на Борисов министърът на образованието Сергей Игнатов се зае да разясни на чуждите студентите ползите и привилегиите от ученето в България.

“Ще видите, че България, освен че е добре уредена европейска страна, ние, българите живеем уютно. Живеейки уютно, ние проявяваме уважение към глобалните ценности. Така че, ако вашите домакини-студенти сутрин, към 5-6 часа, ви черпят с ракия или с уиски, не смятайте, че това е нарушение на добрите нрави. Все някъде в света е 17 часа“, заяви Игнатов.

Той се похвали и с рейтинговата система, която класира висшите училища у нас от миналата есен. “Тази рейтингова система е не просто на университетите, а на отделните специалности и българските студенти могат да си направят собствен рейтинг. Примерно, могат да искат да имат професор със зелени очи и басейн под прозореца, където се четат лекциите, и те си правят собствен рейтинг и издирват специално тази катедра, този факултет", обясни Игнатов.

Информацията му обаче е подвеждаща за чуждестранните студенти, тъй като цвета на очите на преподавателите и екстри като басейн не фигурират в критериите, по които се подреждат университетите.

Игнатов покани чуждестранните студенти да дойдат да учат у нас. “Освен, че ще има подготвени курсове на английски и френски език, имате шанса да научите и един доста авторитетен древен език. На този език хората разговарят с бога между адриатическото крайбрежие и Владивосток“, заяви още Игнатов.

Коментар

• http://prodavalnik.com/prodavam-zhena-si-i2940852

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
            срещнали се два клитора,
            единия вика на другия:
            -а бе знаеш ли какво говорят за нас?
            -какво?
            -ми, че мн миришем!
            -и кой го вика това?????
            -ами, злите езици
            с миризмата се свиква, с космите не
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• срещнали се два клитора,
              единия вика на другия:
              -а бе знаеш ли какво говорят за нас?
              -какво?
              -ми, че мн миришем!
              -и кой го вика това?????
              -ами, злите езици

Коментар

• http://dnes.dir.bg/news/hristo-stoic...rsitet-9896105
                Да му е честито
                Last edited by НАИВHИК; 11.11.2011, 15:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                  Млада двойка в киното на последния ред.
                  Той: Скъпа, вече цял час седим тук, а ти не си ме целунала нито веднъж!?!
                  Тя: Нали преди малко ти направих свирка!
                  Той: На мен ли?
                  Ахахахаххахаххахахаа ...
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Млада двойка в киното на последния ред.
                    Той: Скъпа, вече цял час седим тук, а ти не си ме целунала нито веднъж!?!
                    Тя: Нали преди малко ти направих свирка!
                    Той: На мен ли?

Коментар

• Белият лъв

Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Действителен случай от близкото минало в София:
                      В психиатрията на Медицинска академия имало луд, бивш инженер с особена форма на шизофрения. Бил от кротките луди - ходел си свободно насам-натам, разговарял с всички, може да го сбъркаш и с нормален.
                      Веднъж на лекция професорът го вкарал в аудиторията с идеята да демонстрира на студентите редкия му случай. Изправил го на катедрата и му казал:
                      - Хайде, говори, кажи нещо. Какво те вълнува в момента?
                      Пациентът избърсал очилата си, сложил ги обратно и се обърнал с въздишка към цялата аудитория:
                      - Какво ме вълнува в момента ли, драги студенти? Вълнува ме докъде стигнаха професорите ви – да водят лудите да им изнасят лекциите...
                      Хм,този луд се казваше Белият Лъв. Проф. Никола Шипковенски (след кратко въведение) напускаше аудиторията и го оставяше Него да говори (като пред всички му даваше дребна банкнота, като хонорар). Белият Лъв беше много меркантилен и се пазареше. Лъвът беше си пришил някакви пагони на болничния халат и казваше че е генералисимус от армията на лудите. Той казваше че е предизвикал втората св. война като е скарал Сталин и Хитлер, а сега замислял Трета световна, между СССР и САЩ (това беше мисля през 1968 г.) победител в която щял да бъде сам Той. В тая война Той щял да унищожи всичли мъже на замята за да може безпрепятствено да се наслаждава на жените. Впрочем, той бил вече измислил начин за извършване на полов акт на разстояние. Когато го питаха какъв е този начин, той снисходително отговори че това откритие е патентовано и за него трябва да Му платят десетки и десетки вагони със злато.
                      Той беше измислил и 'Азбука на лудите' , която се базира не на думи, а на мисли. Асистента на проф.Н.Ш, д-р Колев беше посветил 3 год от работата си за да я усвои. Написал е докт. дисертация за азбуката.
                      Вж. " Въведение в психиатрията", проф. Никола Шипковенски
                      Не препоръчвам никому нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                        Двама си говорят за семейния живот.
                        - Вече 15 години сме женени. В началото така я прегръщах и целувах, че ме беше страх да не, я задуша.
                        - А, сега?
                        - Сега, натам отиват нещата!

aaaaa, 15 години са много, за да стигнеш до тоз извод... И след 5-тата можеш да изтрещиш

Коментар

• Двама си говорят за семейния живот.
                          - Вече 15 години сме женени. В началото така я прегръщах и целувах, че ме беше страх да не, я задуша.
                          - А, сега?
                          - Сега, натам отиват нещата!

Коментар

• Защо блондинките не могат да карат водни ски?
                            Защото, когато се намокрят между краката винаги ги РАЗТВАРЯТ.

Коментар

• The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• И в пряк и в преносен смисъл.

Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
                                Фенки на БСП и ГЕРБ спорят кой лидер е
                                по-велик:
                                - Ти чувала ли си за Атлантическия
                                океан? - пита симпатизантката на
                                червената партия.
                                - Е? - отговорила гербаджийката.
                                - Сергей Станишев го премина целия с
                                плуване - възторжено казала
                                бесепарката.
                                - А ти чувала ли си за Мъртво море? -
                                попитала привърженичката на ГЕРБ.
                                - Да - отвърнала дамата от БСП.
                                - Е.. Бойко Борисов го уби - отговорила
                                фенката на ГЕРБ.
                                Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

Working...
                                X