IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Детска площадка в кварталната градинка. Петгодишната Марийка дотичва до майка си и й казва възбудено:
    - Мамо, имам си вече съпруг!
    - Браво, Марийке, - подсмихва се майка й - и кой е той?
    - Иванчо, дето досега си играхме на пясъка.
    - И по какво разбра, че Иванчо ти е съпруг?
    - Ами преди малко ми каза: "Събирай си боклуците и отивай при майка ти!"

Коментар

• Две младоженки си говорят:
      - Моят мъж ме носи на ръце!
      - А моят - без ръце!

Коментар

• Едно бабе застава на касата на една банка и казва на служителката ,че иска да си изтегли парите от сметката до стотинка .Закриват сметката и изплащат парите.Бабето ги взема и излиза от банката .След малко се връща и иска да си ги внесе отново.
        -Защо тогава ги изтегли бабо ? - пита служителката
        -Как защо бе момиче - исках само да си ги преброя-отвръща бабата.

Житейска мъдрост, особено актуална в днешно време-парите си искат броене нон стоп!!!
        мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

• Първоначално изпратено от kokonut28 Разгледай мнение
          Бръсни ги гадините и действай!
          Една студентка поканила приятеля си на гости. Започнали да се целуват. По едно време момчето й пуснало ръка и подскочило:
          - Ама ти си бръсната, нямаш никаква вълна!
          - А ти за какво си дошъл, да ебеш или да плетеш?

Коментар

• Надпис в маршрутка: "Пътници, не пречете на шофьора, молете се мълчаливо!"
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Митко Щерев не е първият композитор, който забранява на Лили Иванова да пее неговите песни. Първият е Бетовен.
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                с миризмата се свиква, с космите не
                Бръсни ги гадините и действай!
                podpis

Коментар

• Между приятелки:
                  - Знаеш ли, вече нямам такива претенции към мъжете, както преди. Важното е да е добър, отзивчив, човечен. Как мислиш, има ли още такива банкери?

Коментар

• Получавам sms oт мобилния си оператор - общувай с приятелите си сега три пъти повече! Хубаво е, разбира се, но черният ми дроб няма да издържи!
                    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Глутница вълци обикалят гладни посред зима в гората и успяват да хванат един заек.
                      Заекът им казва:
                      - Не ме изяждайте. Аз съм малък, вие сте много и сте гладни, но мога да ви заведа до кошара с овце.
                      Най-старият вълк казал: "Добре, води ни!" Повел ги заекът, но на тях бързо им омръзнало да вървят и го изяли. Малко по-късно намират кошарата, изяждат няколко овце и доволни лягат на снега:
                      Един вълк казва:
                      - Не е ли добре да направим на заека паметник?
                      Глутницата се съгласява, но започва да умува какво да пише на паметника.
                      - Да напишем: "Тук почива наш приятел", предлага един от вълците.
                      - Е, как да го напишем, като го изядохме, реагират другите.
                      - Тогава да напишем: "Тук почива наш враг."
                      - Е, как враг, нали той ни доведе до кошарата с овце?
                      Тогава най-старият вълк казал:
                      - Ще напишем на паметника: "Тук почива наш съдружник и консултант."

Коментар

• Обява:
                        "Млад писател търси опитна секретарка."
                        След 20 години:
                        "Опитен писател търси млада секретарка".

Коментар

• Жена се кара на мъжа си:
                          - Ще взема да напиша с блажна боя над леглото какъв простак си!
                          - Що ма?
                          - За да разбере целия град.

Коментар

• Автомобилно изложение. Инженер обяснява на клиенти достойнствата на нов спортен модел автомобил:
                            - Невероятен дизайн! Набира 100 км/ч само за 4 секунди, развива до 300 км/ч, като разхода на гориво е само 8 на 100!
                            Клиент пита:
                            - А какво ще стане, ако при скорост 300 км/ч натисна рязко спирачката?
                            - Тогава от таблото излиза една чистачка, която внимателно Ви избърсва от предното стъкло.

Коментар

• Cultural Differences Noticed at the G20 meeting in Toronto ...
                              The Canadian: Self-absorbed and disconnected from reality.
                              The American: Businesslike, unwilling to be distracted.
                              The French and the Italian: "LOOK AT THAT ASS!"

Коментар

• Промоция: Купувате 3 китайски презерватива,получавате подарък-детска количка!

Коментар

Working...
                                X