Първоначално изпратено от MILOM
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеДумите наистина казват всичко. Думите на една политическа седмица в България.
„Ние сме втори по големина на малък външен дълг.“ – Бойко Борисов, министър-председател.
„Основен извод е, че телевизорът победи хладилника.“ – президентът Георги Първанов по повод отминалите избори
Телевизорът не победи хладилника а глупостта надделя над разума.
България не е втората по интелигентност в света дори не е вече и в челната стотица.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Думите наистина казват всичко. Думите на една политическа седмица в България.
„Ние сме втори по големина на малък външен дълг.“ – Бойко Борисов, министър-председател.
„Основен извод е, че телевизорът победи хладилника.“ – президентът Георги Първанов по повод отминалите избори
„Спортът в Пловдивския университет се развива на висока висота… Пловдив остава люпилнята на българските спортисти. От този град са излезли много големи спортисти, които със своите изключителни постижения прославиха България абсолютно в най-голям аспект в световния спорт.“ – Христо Стоичков, доктор хонорис кауза на Пловдивския университет
“Ние, българите живеем уютно. Живеейки уютно, проявяваме уважение към глобалните ценности. Така че, ако вашите домакини-студенти сутрин, към 5-6 часа, ви черпят с ракия или с уиски, не смятайте, че това е нарушение на добрите нрави. Все някъде в света е 17 часа.“ – Сергей Игнатов, министър на образованието
„Независимо че вотът, при който бях избрана, беше таен, реално той беше абсолютно явен.“ – Владимира Янева, председател на Софийския градски съдhttp://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеНай-популярният мол тази зима - Парацетамол.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Хахахахах скоро не се бях смял така
http://www.besove.com/новини/30059/И...а-49-кила
Имам 25 приятелки от Несебър! Имам и шеста булка - 180 сантиметра, 49 кила
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКупувайМнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
С ГЕРБ България стигна дъното.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение- Как псува Стоичков след като го направиха доктор хонорис кауза?
- Алма ви матерна!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнениеХайде стига сте се репчили! Титлата "доктор хонорис кауза" е почетна и се дава за всякакви заслуги. По цял свят университетите дават тази титла на известни хора. А Цв. Томов е един вечно мрънкащ социолог (на когото прогнозите не се сбъдват), който не си е намерил място в София и затова плюе наляво и надясно. Повече надясно!
ПП И вече си е намерил нова работа, а с оставката иска да стане герой за един ден.
ПП А ако трябва да се оценяват Стоичков и Томов, то кой ще постави втория пред първия!
Ако се дава за всякакви заслуги аз тука виждам няколко човека които трябва да я имат също.
С ГЕРБ България стигна дъното.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Хайде стига сте се репчили! Титлата "доктор хонорис кауза" е почетна и се дава за всякакви заслуги. По цял свят университетите дават тази титла на известни хора. А Цв. Томов е един вечно мрънкащ социолог (на когото прогнозите не се сбъдват), който не си е намерил място в София и затова плюе наляво и надясно. Повече надясно!
ПП И вече си е намерил нова работа, а с оставката иска да стане герой за един ден.
ПП А ако трябва да се оценяват Стоичков и Томов, то кой ще постави втория пред първия!Last edited by Софиянец80; 14.11.2011, 10:25.
Коментар
-
- Как псува Стоичков след като го направиха доктор хонорис кауза?
- Алма ви матерна!http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
Коментар