Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
Заключена.
X
X
-
Родил се синът на един борец. Минала една година а детето още не можело да говори. Майката не се притеснявала и не обръщала внимание. Минали 2, 3, 4, 5 години и майката вече била в ужас че синът й не говори. На един обяд детето казало:
- Мамо, супата е солена!
- О миличкото - казала развълнувано майката - какво ти беше?! Защо досега не ми говори?
- Храната си беше хубава!http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Търся секретарка за секс
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=QuHpjBBqvDcХората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеПреди малко зададоха по телевизията неудобен въпрос на Дянков и той отговори: Следващия въпрос.
Такива глупости ръси Дянков защо увеличават възрастта за пенсиониране, че само хора с никаква финансова култура може да му се вържат.
Тема Дянков цялата е за Бисери и вицове.
По лошо от това България да я управлява Борисов няма но българите напълно си го заслужават Борисов, защото по-голямата част от тях все още са на умствено ниво от каменната ера.
Аааааа,моля ти се,не ни обиждай,вече сме в родово-общинния строй!
Коментар
-
10X
Първоначално изпратено от 1anti Разгледай мнениеПред децата е Бойко Борисов. Разказва за пожарникарския живот. Накрая пита:
- Деца, имате ли въпроси?
Иванчо вдига ръка:
- Имам три въпроса:
1) Защо хората в страната са толкова бедни?
2) Защо храната и бензина у нас непрекъснато поскъпват?
3) Защо се нарушават правата на човека?
ББ се изпотява, но точно в този момент звънва звънеца и децата се втурват навън. След междучасието ББ отново пита децата имат ли въпроси. Петърчо вдига ръка:
- Имам пет въпроса:
1) Защо хората в страната са толкова бедни?
2) Защо храната и бензина у нас непрекъснато поскъпват?
3) Защо се нарушават правата на човека?
4) Защо звънеца би 20 минути по-рано?
5) И къде е Иванчо?!
Такива глупости ръси Дянков защо увеличават възрастта за пенсиониране, че само хора с никаква финансова култура може да му се вържат.
Тема Дянков цялата е за Бисери и вицове.
По лошо от това България да я управлява Борисов няма но българите напълно си го заслужават Борисов, защото по-голямата част от тях все още са на умствено ниво от каменната ера.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Who needs rap when there's a Queen song about fat asses?
Коментар под клипа на QUEEN в Youtube 'Fat Bottomed Girls'He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Егоцентризъм =+50000 лева
"Оказало се, че българските политици чакали гражданския полет на правителствения ВИП на "Летище София".
Самолетът обаче излетял от друг терминал на летището и така 15-членната делегация останали с куфарите си на летището, съобщи в парламента синият депутат Ваньо Шарков, който трябваше да лети заедно с останалите си колеги от българската официална делегация." http://www.dnes.bg/politika/2011/11/...t-litna.134880
Коментар
-
Коварство и любов
"Оказва се , че на 04.01.2011 г. , по време на 16-тата сесия на Генералната Асамблея на ООН , е огласено РЕШЕНИЕ за , цитирам ......"награждава се полковник Муамар Кадафи и Либийската Джамахирия за изключителния напредък в областа на спазването на човешките права" ... , край на цитата.
С похвално слово по повод на това РЕШЕНИЕ на ГА на ООН е излязъл и лично г-н Пан Ги Мун , който е прочел заключенията от доклада на Комисията по спазване на човешките права , а именно :
....."Няколко комисии които работиха в Либия единогласно отбелязаха привързаноста на ръководството на страната към защитата и уважаването на правата на човека. Доказателства за този извод са толкова много , че няма да стигне времето за да бъдат посочени поотделно от трибуната.".......
В приложението към документа се посочват и държавите подържащи инициативата на Съвета по награждаването на полковник Кадафи и Либийската Джамахирия , и това са :
Дания , Китай , Холандия , Италия , Мавритания , Словения , Никарагуа , Русия , Испания , Индонезия , Швеция , Норвегия , Еквадор , Унгария , ЮАР , Филипините , Малдивските острови , Чили , Сингапур , Германия , Австралия , Казахстан , Латвия , Ангола , Нигерия , Конго , Бурунди , Замбия , Руанда , Буркина Фасо , Сенегал , Кот-д Вуар , Джибути , Зимбабве.
Според решението на Съвета , церемонията по награждаването е насрочена за последната декада на Март , но ..... но по обясними причини не се състоя
Обяснимите причини са ввезапната нужда на САЩ , Франция и Великобритания да "защитят мирното население" от "кървавия диктатор".
В екстремен режим , държавите които два месеца преди това гласуват за НАГРАЖДАВАНЕТО , а именно - Дания , Италия , Холандия , Швеция , Испания , Норвегия , Германия и Австралия , преосмислят ценостната си система и се включват в познатите ни вече от дистанцията на времето , събития. " http://clubs.dir.bg/showthreaded.php...sed&sb=5&part=
Коментар
-
Риалити шоу "Фермер търси жена" ...
- Задачата за днес е, да хванете по една овца и да я издоите!
Момичетата хукват да ловят овце. По едно време едната казва:
- Това мляко много гъсто ми се вижда??!
- Ами да! - Отговаря фермерът - Това не е овца, а коч....
11 годишно момиче към баща си:
- Тате, боли ме гърлото .
- Защо?
- Мисля, че е от водката която пих ...
- Ти си пила?!
- Ми да, бяхме с гаджето ми ...
- Имаш си гадже?!
- Ами да! Стара работа...
- И как изглежда?
- Ами,.. 10 клас ... има обици, малко побойник, но от детска педагогическа стая казаха, че няма проблеми, те се познават там отдавна ...
- О-о-о-о-о-о!....... - Бащата вече е блед като финландец...
- Да... а пък и главата ме боли ... мисля, че е от дискотеката ...
- Ходила си на дискотека?!
- Ами да! Само там дават да се пуши и сам там се намира трева ...
- Ти пушиш!?
- ... и мисля, че ударихме колата ти ...
- Гаджето ти е карало колата ми!?
- Не-е-е-е.... аз ... опитах се де...
Бащата се е хванал вече за сърцето .... Момчето му казва:
- Шегувам се бе татко-о-о-о-о!... исках да ти покажа, че има много по-страшни неща от една тройка ...
Минава папата през България с кола. По едно време му се поискало да шофира и казал на шофьора да седне отзад. Спира го катаджия. Като видял кого е спрял, катаджията губи ума и дума и тича при шефа си:
- Шефе, голям гаф стана... Да знаеш кого спрях...
- Кого си спрял бе, министъра???
- Не, по-лошо!
- Министър-председателя?
- Не, шефе...
- Президента? Абе, кого си спрял ти бе?
- Не знам, кой е шефе, обаче папата му е шофьор!
- Български ускорител за елементарни частици?
- Тунелът за Люлин...Last edited by Jay Gould; 27.11.2011, 12:46.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
Коментар