IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• селяндурки
    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Напет младеж се приближава до атрактивна девойка на бара и смело я пита:
      - Какво ще пиеш?
      Девойката бавно оглежда младежа от глава до пети, усмихва се доволно и му прошепва нежно на ухо:
      - Противозачатъчни...

Коментар

• Гле'ам комшията, в 04.00 простира: - Абе, комши, к'во правиш, бе!? - Простирам! - Че кога изпра? - Докато готвех.
        - Докато готвеше? Че кога спа?

- Като се жених!...

Коментар

• Родил се синът на един борец. Минала една година а детето още не можело да говори. Майката не се притеснявала и не обръщала внимание. Минали 2, 3, 4, 5 години и майката вече била в ужас че синът й не говори. На един обяд детето казало:
          - Мамо, супата е солена!
          - О миличкото - казала развълнувано майката - какво ти беше?! Защо досега не ми говори?
          - Храната си беше хубава!

Коментар

• НОИ събрал всички животни в ковчега и ги изнудил да си платят осигуровките.

Коментар

• Гледам по дискавъри чанъл един вика на жена си:
              Ще ми направиш клизма. И тя пита: о-отзад?
              О-отзад ами, о-отпред се прави минет, а не клизма...
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Търся секретарка за секс
                http://www.youtube.com/watch?feature...&v=QuHpjBBqvDc
                Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                  Преди малко зададоха по телевизията неудобен въпрос на Дянков и той отговори: Следващия въпрос.

Такива глупости ръси Дянков защо увеличават възрастта за пенсиониране, че само хора с никаква финансова култура може да му се вържат.

Тема Дянков цялата е за Бисери и вицове.

По лошо от това България да я управлява Борисов няма но българите напълно си го заслужават Борисов, защото по-голямата част от тях все още са на умствено ниво от каменната ера.

Аааааа,моля ти се,не ни обиждай,вече сме в родово-общинния строй!

Коментар

• 10X

Първоначално изпратено от 1anti Разгледай мнение
                    Пред децата е Бойко Борисов. Разказва за пожарникарския живот. Накрая пита:
                    - Деца, имате ли въпроси?
                    Иванчо вдига ръка:
                    - Имам три въпроса:
                    1) Защо хората в страната са толкова бедни?
                    2) Защо храната и бензина у нас непрекъснато поскъпват?
                    3) Защо се нарушават правата на човека?
                    ББ се изпотява, но точно в този момент звънва звънеца и децата се втурват навън. След междучасието ББ отново пита децата имат ли въпроси. Петърчо вдига ръка:
                    - Имам пет въпроса:
                    1) Защо хората в страната са толкова бедни?
                    2) Защо храната и бензина у нас непрекъснато поскъпват?
                    3) Защо се нарушават правата на човека?
                    4) Защо звънеца би 20 минути по-рано?
                    5) И къде е Иванчо?!
                    Преди малко зададоха по телевизията неудобен въпрос на Дянков и той отговори: Следващия въпрос.

Такива глупости ръси Дянков защо увеличават възрастта за пенсиониране, че само хора с никаква финансова култура може да му се вържат.

Тема Дянков цялата е за Бисери и вицове.

По лошо от това България да я управлява Борисов няма но българите напълно си го заслужават Борисов, защото по-голямата част от тях все още са на умствено ниво от каменната ера.
                    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Идеалният мъж не пие, не пуши, не играе хазарт, не спори и не съществува....

Коментар

• Един мъж пуснал обява във вестника: "Търся съпруга".
                        На следващия ден получил стотина писма. Във всички пишело:
                        "Вземете моята".....

Коментар

• Who needs rap when there's a Queen song about fat asses?

Коментар под клипа на QUEEN в Youtube 'Fat Bottomed Girls'
                          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Егоцентризъм =+50000 лева

"Оказало се, че българските политици чакали гражданския полет на правителствения ВИП на "Летище София".

Самолетът обаче излетял от друг терминал на летището и така 15-членната делегация останали с куфарите си на летището, съобщи в парламента синият депутат Ваньо Шарков, който трябваше да лети заедно с останалите си колеги от българската официална делегация." http://www.dnes.bg/politika/2011/11/...t-litna.134880

Коментар

• Коварство и любов

"Оказва се , че на 04.01.2011 г. , по време на 16-тата сесия на Генералната Асамблея на ООН , е огласено РЕШЕНИЕ за , цитирам ......"награждава се полковник Муамар Кадафи и Либийската Джамахирия за изключителния напредък в областа на спазването на човешките права" ... , край на цитата.
                              С похвално слово по повод на това РЕШЕНИЕ на ГА на ООН е излязъл и лично г-н Пан Ги Мун , който е прочел заключенията от доклада на Комисията по спазване на човешките права , а именно :
                              ....."Няколко комисии които работиха в Либия единогласно отбелязаха привързаноста на ръководството на страната към защитата и уважаването на правата на човека. Доказателства за този извод са толкова много , че няма да стигне времето за да бъдат посочени поотделно от трибуната.".......
                              В приложението към документа се посочват и държавите подържащи инициативата на Съвета по награждаването на полковник Кадафи и Либийската Джамахирия , и това са :
                              Дания , Китай , Холандия , Италия , Мавритания , Словения , Никарагуа , Русия , Испания , Индонезия , Швеция , Норвегия , Еквадор , Унгария , ЮАР , Филипините , Малдивските острови , Чили , Сингапур , Германия , Австралия , Казахстан , Латвия , Ангола , Нигерия , Конго , Бурунди , Замбия , Руанда , Буркина Фасо , Сенегал , Кот-д Вуар , Джибути , Зимбабве.

Според решението на Съвета , церемонията по награждаването е насрочена за последната декада на Март , но ..... но по обясними причини не се състоя

Обяснимите причини са ввезапната нужда на САЩ , Франция и Великобритания да "защитят мирното население" от "кървавия диктатор".
                              В екстремен режим , държавите които два месеца преди това гласуват за НАГРАЖДАВАНЕТО , а именно - Дания , Италия , Холандия , Швеция , Испания , Норвегия , Германия и Австралия , преосмислят ценостната си система и се включват в познатите ни вече от дистанцията на времето , събития. " http://clubs.dir.bg/showthreaded.php...sed&sb=5&part=

Коментар

• Риалити шоу "Фермер търси жена" ...
                                - Задачата за днес е, да хванете по една овца и да я издоите!
                                Момичетата хукват да ловят овце. По едно време едната казва:
                                - Това мляко много гъсто ми се вижда??!
                                - Ами да! - Отговаря фермерът - Това не е овца, а коч....

‎11 годишно момиче към баща си:
                                - Тате, боли ме гърлото .
                                - Защо?
                                - Мисля, че е от водката която пих ...
                                - Ти си пила?!
                                - Ми да, бяхме с гаджето ми ...
                                - Имаш си гадже?!
                                - Ами да! Стара работа...
                                - И как изглежда?
                                - Ами,.. 10 клас ... има обици, малко побойник, но от детска педагогическа стая казаха, че няма проблеми, те се познават там отдавна ...
                                - О-о-о-о-о-о!....... - Бащата вече е блед като финландец...
                                - Да... а пък и главата ме боли ... мисля, че е от дискотеката ...
                                - Ходила си на дискотека?!
                                - Ами да! Само там дават да се пуши и сам там се намира трева ...
                                - Ти пушиш!?
                                - ... и мисля, че ударихме колата ти ...
                                - Гаджето ти е карало колата ми!?
                                - Не-е-е-е.... аз ... опитах се де...
                                Бащата се е хванал вече за сърцето .... Момчето му казва:
                                - Шегувам се бе татко-о-о-о-о!... исках да ти покажа, че има много по-страшни неща от една тройка ...

Минава папата през България с кола. По едно време му се поискало да шофира и казал на шофьора да седне отзад. Спира го катаджия. Като видял кого е спрял, катаджията губи ума и дума и тича при шефа си:
                                - Шефе, голям гаф стана... Да знаеш кого спрях...
                                - Кого си спрял бе, министъра???
                                - Не, по-лошо!
                                - Министър-председателя?
                                - Не, шефе...
                                - Президента? Абе, кого си спрял ти бе?
                                - Не знам, кой е шефе, обаче папата му е шофьор!

‎- Български ускорител за елементарни частици?
                                - Тунелът за Люлин...
                                Last edited by Jay Gould; 27.11.2011, 12:46.
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                                X