IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    След "Бойко Борисов-футболист на годината" се гответе за "Искра Фидосова-мисис България".

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      ГОЛКО БОРИСОВ
      След "Бойко Борисов-футболист на годината" се гответе за "Искра Фидосова-мисис България".

Ма то както е тръгнало с д-р Стоичков-нищо чудно...
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• ГОЛКО БОРИСОВ

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
          Осведомих се..
          "Тогавашния военен министър Добри Джуров харесал много високите кафяви обувки на кубинската армия и ги въвел за офицерите. Оттогава им остава името "кубинки". Въпреки че са си чиста проба американски военни обуща от времето на Втората световна война."
          Така си и мислех, кубинките са американки... То остана и Куба да "дарява" военното дело с изобретенията си..
          Не са лоши, но поне на времето бяха излишно тежки.. Харесваха ми тия с шев, за разлика от по-масовия модел без шев, който бе само лепен към подметката. Зимните модели с овча козина от вътре бяха жестоки. Това за което си мислих тогава бе, защо не се произведе малко по-скъп модел, но с ограничители за да не може кракът да се извива извън определен градус настрани и да се предотвратяват навяхванията (или по-просто казано, стъпването на криво). Само който не е бягал по пресечна местност, с 40 кила снаряжение на гърба, стъпвайки върху буци пръст, остри камъни, паднали дървета не би се сетил, че това ще е страшно удобно, би повишило и скоростта на войника пеш и би предотвратило някой инциденти, при които не само някой пострадва, но и с това ангажира още 1-2 ма човека да се грижат за него и да го изнесат. Така и не съм виждал дори после и в цивилния живот такива обувки. Другото за което мислих бяха наколенници, в случай на куршум в крака си след няколко месеца най-много, пак на крака, но в коляното - оставаш сакат завинаги. Сега май щатската и някой други армии са се сетили и пехотинците им имат такива освен бронежилетките.
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
            Най-вероятно заради уханието им след 20км поход в горещ (40*) юлски ден ...
            Осведомих се..

"Тогавашния военен министър Добри Джуров харесал много високите кафяви обувки на кубинската армия и ги въвел за офицерите. Оттогава им остава името "кубинки". Въпреки че са си чиста проба американски военни обуща от времето на Втората световна война."

Така си и мислех, кубинките са американки... То остана и Куба да "дарява" военното дело с изобретенията си..

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
              Някой знае ли защо на армейските чепици им викат "кубинки"?
              Най-вероятно заради уханието им след 20км поход в горещ (40*) юлски ден ...
              Only God Can Judge me...

Коментар

• Възпитаният мъж никога не прави забележка на жена, неправилно носеща .... каси бира

http://milom.blog.bg/

Коментар

• ‎- Кои са трите плюса на работата?
                  - Петък, заплата и отпуск.

Коментар

• Магaрето отишло при лъва и му вика:
                    -Абе, що ти трябва да си цар на животните? Що па да не съм аз?
                    -Ми как що, я гледай ква хубава грива имам
                    -Ми, то и аз имам хубава грива. Значи и аз може да съм цар?
                    -Е, да ама аз имам и много голям к*р. Гледай къв е
                    -Ми и аз имам голям к*р - извадило го магарето
                    Премерили си хуйовете и се оказали точно до сантиметър еднакви. Тогава лъва казал:
                    -Е, да, ама аз е*а много яко и дълго
                    -Ми и аз е*а яко и дълго
                    Накрая лъва предложил:
                    -Дай да се ебем един друг и който издържи по-дълго без да свърши, той ще е цар на животните.
                    Съгласило се магарето, теглили чоп и се паднало на лъва да ебе пръв. Почнал той да шкури магарето, ебал, ебал и след 30 минути не издържал и свършил. Дошъл ред на магарето. Набил го до корен на лъва и почнал да го лющи. Минали 20 минути и лъва си казал: Абе тоя нещо много издържа, ще вземе да ме стигне. Я, да се сетя кво ми прави лъвицата като я е*а. А, да, хапе ме закачливо по врата. Обърнал се и почнал да хапе магарето по врата. То пощуряло и почнало да му го набива още по здраво. Обаче минали 25 мин. и не свършва. Лъва пак се замислил за триковете на лъвицата и се сетил как му драска с нокти ташаците. Почнал да го прави и на магарето, а то зацвилило от кеф и го залашкало още по-жестоко. Станали 28 мин и лъва вече се притеснил сериозно. Пак се замислил и се сетил, че за да му направи най-голям кеф, лъвицата почвала да си върти гъза на осморки. Речено-сторено, започнал да се върти като луд на шиша, а магарето откачило и се изпразнило мощно на 29-тата минута, след което прошепнало в ухото на лъва:
                    -Ти не си цар, бе. Ти си Бог.

Коментар

• vicove.com

Бойко бил фаворит за футболист на годината. Както е тръгнало догодина ще е фаворит за Жена на годината.

Коментар

• жена зад волана

Коментар

• Някой знае ли защо на армейските чепици им викат "кубинки"?

Коментар

• Орднунг мус зайн - натопиха папата, че се вози без колан!

Срещу папа Бенедикт е подадена жалба, че пренебрегва правилата за безопасност на пътя, защото се вози без колан. Съдебната жалба е подадена от неиндетифициран жител на Дортмунд, а делото се движи от адвокат Йоханес Кристиан Зундерман.

В жалбата срещу понтифика пише, че е забелязан без колан по време на визитата си в Германия през септември тази година. Той се е возел в папамобила из град Фрайбург незакопчан повече от час.

Според жителя на Дортмунд, подал жалбата, Римският папа е подложил на опасност не само своя живот, но и този на немците дошли да го видят. В случай, че вината на Бенедикт XVI в нарушаване на правилата за безопасност на движението бъде доказана, папата ще трябва да плати глоба в размер от 30 до 2500 евро.

От Ватикана засега няма коментар по случката.
                            ordnung muss sein -

Коментар

• Кое е най-голямото нещо във вселената ?? СЪРВЪР с всички епизоди на " Дързост и Красота" в 1080р HD формат !!!

Коментар

• Полицай изпраща жена си и детео на морето. След седмица пристига при тях и той. Много искал да прави секс с жена.
                                - Не може, скъпи, детето може да събудим.
                                - Права си, да отидем на плажа, сега няма да има никой.
                                Отишли и правили секс на празния плаж. Но се появява полицай.
                                - Веднага се облечете, засрамете се, на публично място сте все пак.
                                - Прав сте, - признава си мъжа, - Но не се бяхме виждали седмица. Знаеш ли, и аз съм полицай, ще е много странно ако искаш да ме глобиш.
                                - Не се притеснаявай, колега, имаш късмет, че ти е за първи път. Но тази жена я хващам за трети път тази седмица и този път вече ще си плати.

Коментар

Working...
                                X