Първоначално изпратено от Jay Gould
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
Заключена.
X
X
-
Един фермер имал голямо стадо крави. Имал трима синове, които пасяли кравите. По едно време кравите взели да измират без причина. За да не фалира, бащата решил да изпрати най-големия син до големия град да доведе доктор да установи причината.
Тръгнал той, пътувал що пътувал и срещнал в гората една горска фея.
- Къде си тръгнал, юначе?
- Баща ми ме прати да разбера от какво умират кравите...
- Ако ме оправиш 10 пъти, аз ще ти кажа!
Казал си юнакът "ех,че късмет" и се съгласил. Почнал 1, 2,5, 8,ама тя била много добра, изморила го и той не успял...
Върнал се с увесен нос, разказал. Бащата решил да прати средния брат.
Феята, обаче, като от по-млад поискала 15 пъти...
Той капитулирал на 13-ия...
Върнал се и той отчаян, а малкият брат изявил желание и той да отиде. Погледнали го с недоверие, но нямали избор, пратили го...
Феята - като от най млад, поискала 20 пъти!
Почнал той - 5, 10, 20, 30 пъти и не спирал, феята по едно време не издържала и изпъшкала:
- Стига, стига, не издържам повечеееее...
А той:
- Ей сега ще разбереш от какво умират кравите!...и продължил...Liverpool was made for me and I was made for Liverpool!
Коментар
-
Кара си мутрата БМВ-то по пътя със 90км и изневиделица срещу него един Мерцедес, а в ляво,а вдясно, и се ударили челно. След няколко минути в несвяст борчето се събужда и си мисли ядосан-"ей ся кат го фана тоя че го утепам", излиза от колата и гледа как от Мерцедеса излиза един поп. Борчето: -Ко праиш бе идиот, ей сега че те утепам. Попа: -О чадо успокой се-важното е че сме живи и здрави Борчето: -Виж ко ми напраи колата бе ... Попа: -Виж мое чадо , това са само ламарини. Важното е, че сме живи и здрави(попа вади една бyтилка Джони из под расото) Дай да пийнем по едно за това. Борчето хванало бутилката ударило един голям гълток да освободи напрежението и подало бутилката на попа. Попа затворил бутилката и я прибрал под расото. Борчето: -Ти няма ли да пиеш? Попа: -Не аз ще чакам полицията.
Коментар
-
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=8jQZRCg3S5M
Тия са по-корави и от Чък Норис, с всички вицове за него.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Цветан Цветанов решил да провери коя от трите служби-ДАНС,НСБОП или Полицията,си вършат по добре работата.
Пуснал в Борисовата градина една катеричка и казал на трите служби да я намерят за два часа.
След два часа ДАНС излезли със становище че такова животно като катеричка-няма.
След още два часа,НСБОП избили всички катерички в Борисовата под предлог че били криминално проявени.
След още два часа полицията донесла на Цветанов един пребит плъх който крещял:
-Катеричка съм,катеричка съм!....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеАко на вашата улица са сложили нов асфалт, построили са детска площадка, посадили са дръвчета и никой не е дошъл да пререже лентата, значи живеете в Германияhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Виц на деня
Ръководство за тези, които искат да разбират от изкуство.
1. Ако виждаш на картината тъмен фон и всякакви страдалчески лица - това е Тициан
2. Ако на картината има ееей такива задници и целулит даже при мъжете - това е Рубенс
3. Ако на картината мъжете приличат на тъмнооки къдрави жени, или просто на италиански педали - това е Караваджо. Жена той е нарисувал, общо взето. веднъж. На тази картина жената е Горгона Медуза. А защо прилича на Джони Деп е загадка, по-тайнствена и от усмивката на Мона Лиза
4. Ако на картината има много малки човечета - това е Брьогел
5. Много малки човечета + малки непонятни нещица - Бош
6. Ако на картината могат да бъдат дорисувани поне две дебелогъзи амурчета и овце (или вече са нарисувани в различна комплектация) без да нарушават композицията, то това могат да бъдат:
а) Буше
б) Вато
7. Красиво, всички са голи и фигурите са като на културисти след обезводняване - Микеланджело
8. Виждаш балерина - казваш Дега, казваш Дега - виждаш балерина...
9. Контрастно, рязко, всички имат еей такива изпити брадати лица - Ел Греко
10. Ако всички, даже лелите приличат на Путин - това е Ван Дайк.
П. П.: Моне - петна, Мане - хора
dir.bg
Коментар
-
Ако един мъж помни цвета на очите ти след първата среща, значи имаш малки гърди...http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнениеВсички обобщения са грешни, включително това
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЖените са по-умни от мъжете, иначе за секс те щяха да плащат.
Всички обобщения са грешни, включително това
Коментар
Коментар