Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеЦветан Цветанов решил да провери коя от трите служби-ДАНС,НСБОП или Полицията,си вършат по добре работата.
Пуснал в Борисовата градина една катеричка и казал на трите служби да я намерят за два часа.
След два часа ДАНС излезли със становище че такова животно като катеричка-няма.
След още два часа,НСБОП избили всички катерички в Борисовата под предлог че били криминално проявени.
След още два часа полицията донесла на Цветанов един пребит плъх който крещял:
-Катеричка съм,катеричка съм!....Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
От Ладо >,,Еволюция на възгледа''
Цветанов и Дянков виждат премиера умислен и разтревожен. Питат:
- Г-н премиер, проблеми ли имате?
- Всъщност, да - отвръща Бойко.
- И какви са те?
- Чудя се какво да избера: от една страна ме канят на мястото на Бербатов в "Юнайтед", от друга Илиана Раева - в нейния ансамбъл.
- Че там какво?
- Дето го мога: ленти и бухалки!Last edited by коки; 05.12.2011, 10:41.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Поздрав за левскарите
Един левскар легнал на смъртно легло. Когато попът дошъл за последното причастие, умиращият му изповядал, че е станал цесекар! Попът го попитал учуден :
- Синко, защо се предаваш така?
А умиращия му отговорил :
- Отче, по-добре да умре един от тях!http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Журналистически простотийки
"Ликовете на демократично избраните президенти на България Желю Желев, Петър Стоянов и Георги Първанов ще бъдат изваяни върху Коматинските скали до края на тази година. Това заяви пред "Стандарт" кметът на община Симитли Апостол Апостолов. В началото на тази година е възложен проект на местния художник Николай Кашев, който до месец трябва да е готов с окончателния вариант на идеята. Вече са намерени спонсори, които са готови да финансират реализирането й. Става въпрос за 60 000-70 000 лева. "Ликовете на тримата президенти ще са високи поне по 1,50 метра, за да се виждат отвсякъде", уточни градоначалникът. Щурата за някои идея му хрумнала преди 3 години. Тогава се качил до Коматинските скали край село Брестово със свои приятели. Те останали поразени от красотата на скалния масив и на природата в района. "Реших, че сме длъжни да превърнем това място в привлекателна туристическа дестинация. Знаех за монумента в САЩ с изсечените в планината Ръшмор, Южна Дакота" http://paper.standartnews.com/bg/cat...-03-08&cat=414
Коментар
-
Цветанов и Дянков виждат премиера умислен и разтревожен. Питат:
- Г-н премиер, проблеми ли имате?
- Всъщност, да - отвръща Бойко.
- И какви са те?
- Чудя се какво да избера: от една страна ме канят на мястото на Бербатов в "Юнайтед", от друга Илиана Раева - в нейния ансамбъл.
- Че там какво?
- Дето го мога: ленти и бухалки!Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
-
Като изсвирят " Полета на бръмбъра " тогава ще ги призная
Може и малко по бавно от това изпълонение ( ама малко ) : http://vbox7.com/play:78faabeb
Коментар
Коментар