IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Започнаха да ми изскачат едни въпроси що за хора има тук, смятащи спадове в пъти, после вече и с тая задачка, но щом се стига до това пояснение вече наистина мисля, че съм сбъркал форума.
    имах, верно по едно време спор (не помна, баш с кого), дали нещо мое да поевтинее повече от 100 працента ...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Природата почита паметта на покойния севернокорейски лидер Ким Чен Ир - снежна буря се развихри на свещената планина Пектусан, ледът на планинско езеро се пропука с оглушителен трясък, а една птица сведе глава край статуя на баща му в провинцията, се казва в съобщение на севернокорейската агенция КЦТА.

http://www.dnes.bg/world/2011/12/22/...&if_height=298

Коментар

• Първоначално изпратено от atb Разгледай мнение
        Значи, ако някой си направи труда да прочете поне малко за действия и приоритет ще разбере, че 1. са действия в скоби, 2. степенуване 3. * / 4 + - . смяташ си в този случай първо умножението, след това събирането и си готов. ако почнеш да събираш от ляво надясно и стигнеш до умножението с нула... без коментар.... то по тая логика я да ми кажеш: 1+1+1+1+1+1+1+1+1+1-1+1+1+1+1+1+1x0 = ?

Започнаха да ми изскачат едни въпроси що за хора има тук, смятащи спадове в пъти, после вече и с тая задачка, но щом се стига до това пояснение вече наистина мисля, че съм сбъркал форума.

Коментар

• Значи, ако някой си направи труда да прочете поне малко за действия и приоритет ще разбере, че 1. са действия в скоби, 2. степенуване 3. * / 4 + - . смяташ си в този случай първо умножението, след това събирането и си готов. ако почнеш да събираш от ляво надясно и стигнеш до умножението с нула... без коментар.... то по тая логика я да ми кажеш: 1+1+1+1+1+1+1+1+1+1-1+1+1+1+1+1+1x0 = ?

Коментар

• Мале мале, излагациите с математически познания тези дни са повече от изцепките на Боко Туквата в медийното пространство
            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
              не е нужно да ползваш калкулатор за да събереш 7 единици и накрая да ги умножиш по нула и да се получи нула

за да се получи 6 то тогава трябва да има скоби 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + (1 x 0) = 6

=================

на манафа му се развалила пералнята и затова го нямаше десетина дни във форума
              тва със скобите е ГЕЕЕЕНИААААААЛНО някой не е Фнимавал в часовете по АРИТМЕТИКА в 1-ви клас
              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Временно класиране по промили във ФК Левски:

1. Мариян Огнянов - 2,55 промила
                2. Юсеф Рабех - 2,04 промила
                3. Лъчезар Балтанов - 2 промила
                4. Гара Дембеле - 1,64 промила
                5. Божидар Митрев - 1,36 промила
                6. Ричард Еромоигбе - 0,9 промила
                http://milom.blog.bg/

Коментар

• Коментар

• полки, като малък май си бягал от часовете по математика

Коментар

• Първоначално изпратено от T.A.D. Разгледай мнение
                      Моите уважения, връщам си вярата в живота. Във Fb ми се схванаха пръстите да споря с "математиците" и да обяснявам, защо калкулаторите "лъжат" )

Просто тогава ги накарай да сметнат с "Елките" 0 х 1 + 1 + 1 + 1 +1 + 1 + 1

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                        не е нужно да ползваш калкулатор за да събереш 7 единици и накрая да ги умножиш по нула и да се получи нула

за да се получи 6 то тогава трябва да има скоби 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + (1 x 0) = 6
                        Е, някои действия са с известен приоритет пред други.

Коментар

• Първоначално изпратено от T.A.D. Разгледай мнение
                          Зави ми се свят от проценти Съвременните "елки" много лъжат.
                          Популярна задачка напоследък: 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 x 0 = ?
                          =6
                          Моите уважения, връщам си вярата в живота. Във Fb ми се схванаха пръстите да споря с "математиците" и да обяснявам, защо калкулаторите "лъжат" )

=================

на манафа му се развалила пералнята и затова го нямаше десетина дни във форума
                          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• vicove.com

Обаждане до интернет провайдер:
                              - Развали ни се пералнята.
                              - ?? Ние какво общо имаме? Ние отговаряме само за вашия интернет.
                              - Ама аз я купих през интернет!!!

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=opq3-...eature=related

Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

Working...
                                X