If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Започнаха да ми изскачат едни въпроси що за хора има тук, смятащи спадове в пъти, после вече и с тая задачка, но щом се стига до това пояснение вече наистина мисля, че съм сбъркал форума.
имах, верно по едно време спор (не помна, баш с кого), дали нещо мое да поевтинее повече от 100 працента ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Природата почита паметта на покойния севернокорейски лидер Ким Чен Ир - снежна буря се развихри на свещената планина Пектусан, ледът на планинско езеро се пропука с оглушителен трясък, а една птица сведе глава край статуя на баща му в провинцията, се казва в съобщение на севернокорейската агенция КЦТА.
Значи, ако някой си направи труда да прочете поне малко за действия и приоритет ще разбере, че 1. са действия в скоби, 2. степенуване 3. * / 4 + - . смяташ си в този случай първо умножението, след това събирането и си готов. ако почнеш да събираш от ляво надясно и стигнеш до умножението с нула... без коментар.... то по тая логика я да ми кажеш: 1+1+1+1+1+1+1+1+1+1-1+1+1+1+1+1+1x0 = ?
Започнаха да ми изскачат едни въпроси що за хора има тук, смятащи спадове в пъти, после вече и с тая задачка, но щом се стига до това пояснение вече наистина мисля, че съм сбъркал форума.
Значи, ако някой си направи труда да прочете поне малко за действия и приоритет ще разбере, че 1. са действия в скоби, 2. степенуване 3. * / 4 + - . смяташ си в този случай първо умножението, след това събирането и си готов. ако почнеш да събираш от ляво надясно и стигнеш до умножението с нула... без коментар.... то по тая логика я да ми кажеш: 1+1+1+1+1+1+1+1+1+1-1+1+1+1+1+1+1x0 = ?
Обаждане до интернет провайдер:
- Развали ни се пералнята.
- ?? Ние какво общо имаме? Ние отговаряме само за вашия интернет.
- Ама аз я купих през интернет!!!
Коментар