IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Поздрав за всички математици!

Блондинка става сутринта на Коледа и намира под елхата малка кутийка с пръстен. Отваря я и прочита: "Ще се омъжиш ли за мен?"
      - Миличък - крещи тя - Ставай бързо, Дядо Коледа иска да се ожени за мен!

Коментар

• добре, че поне съм се изложил в подходящата тема и няма нужда някой да ме цитира и да ме прехвърля от друга тема

Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
        тва със скобите е ГЕЕЕЕНИААААААЛНО някой не е Фнимавал в часовете по АРИТМЕТИКА в 1-ви клас
        верно, че е гениално ...................... без да искам съм измислил нов вид математика

Първоначално изпратено от dnb Разгледай мнение
        полки, като малък май си бягал от часовете по математика
        интересното е, че от всички часове съм бягал, но само по математика нямам нито едно отсъствие

друго интересно нещо е, че може би съм единствения ученик на който са му писали двойка по математика заради това, че съм седнал сам в къщи и съм решил задачите за десетина урока напред в тетрадката по математика и математичката като я видя тетрадката и полудя, и ми каза, че ако "всички вземат сами да си учат уроците нямало да има нужда от нея и тя нямалo да има какво да прави - така не можело…"

а в бележника ми освен двойката, написа и следното:

Моля Ви, обърнете внимание на сина Ви, учи предварително уроците си и обърква правилата за решаване на задачите

по принцип по математика нямам крайна оценка под много добър 5 в периода от 4-и до 12-и клас ............................ разбира се, че ако някой има желание може лесно да провери думите ми понеже си пазя всички бележници от този период

но за съжаление доста неща съм забравил вече, а дори и не се напрягам да се замисля к'ви глупости ще напиша тук
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от T.A.D. Разгледай мнение
            Интересна дискусийка се е получила. Отчаяха ме резултатите в една соц. мрежа и реших да видя как е тук. Перфектни сте (с малко изключение ) Не съм казал, че толкова разбирам, но много хора разбират по-малко от мен Твоята ме затруднява и ако има някаква уловка, също не се сещам - предавам се Весела Коледа!
            ами уловката е, че все ще се намери един, които няма нито един пръст на някоя от ръцете си... т.е. в произведението е достатъчно да се появи една нула ... и то да стане нула ... (число умножено по нула = 0 ) ... с една дума отговора е "0"

Коментар

• Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнение
              Като толкова разбираш - колко ще се получи ако умножиш броя на пръстите на всяка ръка на всеки човек от планетата .... т.е. 5х5х5х5х..... ?
              Интересна дискусийка се е получила. Отчаяха ме резултатите в една соц. мрежа и реших да видя как е тук. Перфектни сте (с малко изключение ) Не съм казал, че толкова разбирам, но много хора разбират по-малко от мен Твоята ме затруднява и ако има някаква уловка, също не се сещам - предавам се Весела Коледа!

Коментар

• Първоначално изпратено от atb Разгледай мнение
                Ами честно казано е така спор няма, че не е е за тук, но просто имаше изчисления дето...И икономистите са хора, и те грешат.... )) Както и да е Весела Коледа и още мнооого смях в темата )))
                Мерси за поздрава, заслужава си!
                Весели и на теб, и на все математици!

Коментар

• Ами честно казано е така спор няма, че не е е за тук, но просто имаше изчисления дето...И икономистите са хора, и те грешат.... )) Както и да е Весела Коледа и още мнооого смях в темата )))
                  Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от atb Разгледай мнение
                    защо, какво му е на пояснението?

То си е отлично, но не е като за такъв тип форум. Виж тийнпроблемните - да, ама не и форума на "заслужилите инвеститори".

Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                    имах, верно по едно време спор (не помна, баш с кого), дали нещо мое да поевтинее повече от 100 працента ...
                    Е не е нужно толкова назад да се връщаш, само страница-две в темата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      ами 5 на 14 милиардна степен, ама няма как да се изчисли, щото не е ясно колко точно са хората и дали всички имат по 5 пръста на ръка
                      ... и все ще се намери един, които няма нито един пръст на някоя от ръцете си (да пази господ) ... това доста ще опрости задачата

Коментар

• нова коледна песньовка

Над смълчаните полета ,
                        някой праска Николета.
                        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнение
                          Като толкова разбираш - колко ще се получи ако умножиш броя на пръстите на всяка ръка на всеки човек от планетата .... т.е. 5х5х5х5х..... ?
                          ами 5 на 14 милиардна степен, ама няма как да се изчисли, щото не е ясно колко точно са хората и дали всички имат по 5 пръста на ръка
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Започнаха да ми изскачат едни въпроси що за хора има тук, смятащи спадове в пъти, после вече и с тая задачка, но щом се стига до това пояснение вече наистина мисля, че съм сбъркал форума.
                            защо, какво му е на пояснението?
                            Last edited by atb; 22.12.2011, 17:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от T.A.D. Разгледай мнение
                              Зави ми се свят от проценти Съвременните "елки" много лъжат.
                              Популярна задачка напоследък: 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 x 0 = ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                                имах, верно по едно време спор (не помна, баш с кого), дали нещо мое да поевтинее повече от 100 працента ...
                                как не помниш бе?
                                гениалния форумджия хасан123456789
                                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Working...
                                X