Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
Заключена.
X
X
-
добре, че поне съм се изложил в подходящата тема и няма нужда някой да ме цитира и да ме прехвърля от друга тема
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениетва със скобите е ГЕЕЕЕНИААААААЛНОнякой не е Фнимавал в часовете по АРИТМЕТИКА в 1-ви клас
верно, че е гениално ...................... без да искам съм измислил нов вид математика
Първоначално изпратено от dnb Разгледай мнениеполки, като малък май си бягал от часовете по математика
друго интересно нещо е, че може би съм единствения ученик на който са му писали двойка по математика заради това, че съм седнал сам в къщи и съм решил задачите за десетина урока напред в тетрадката по математикаи математичката като я видя тетрадката и полудя, и ми каза, че ако "всички вземат сами да си учат уроците нямало да има нужда от нея и тя нямалo да има какво да прави - така не можело…"
а в бележника ми освен двойката, написа и следното:
Моля Ви, обърнете внимание на сина Ви, учи предварително уроците си и обърква правилата за решаване на задачите
по принцип по математика нямам крайна оценка под много добър 5 в периода от 4-и до 12-и клас ............................ разбира се, че ако някой има желание може лесно да провери думите ми понеже си пазя всички бележници от този период
но за съжаление доста неща съм забравил вече, а дори и не се напрягам да се замисля к'ви глупости ще напиша тукfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от T.A.D. Разгледай мнениеИнтересна дискусийка се е получила. Отчаяха ме резултатите в една соц. мрежа и реших да видя как е тук. Перфектни сте (с малко изключение) Не съм казал, че толкова разбирам, но много хора разбират по-малко от мен
Твоята ме затруднява и ако има някаква уловка, също не се сещам - предавам се
Весела Коледа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнениеКато толкова разбираш - колко ще се получи ако умножиш броя на пръстите на всяка ръка на всеки човек от планетата .... т.е. 5х5х5х5х..... ?) Не съм казал, че толкова разбирам, но много хора разбират по-малко от мен
Твоята ме затруднява и ако има някаква уловка, също не се сещам - предавам се
Весела Коледа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от atb Разгледай мнениеАми честно казано е такаспор няма, че не е е за тук, но просто имаше изчисления дето...И икономистите са хора, и те грешат....
)) Както и да е Весела Коледа и още мнооого смях в темата
)))
Весели и на теб, и на все математици!
Коментар
-
Първоначално изпратено от atb Разгледай мнениезащо, какво му е на пояснението?
То си е отлично, но не е като за такъв тип форум. Виж тийнпроблемните - да, ама не и форума на "заслужилите инвеститори".
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеимах, верно по едно време спор (не помна, баш с кого), дали нещо мое да поевтинее повече от 100 працента ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеами 5 на 14 милиардна степен, ама няма как да се изчисли, щото не е ясно колко точно са хората и дали всички имат по 5 пръста на ръка... и все ще се намери един, които няма нито един пръст на някоя от ръцете си (да пази господ) ... това доста ще опрости задачата
Коментар
-
Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнениеКато толкова разбираш - колко ще се получи ако умножиш броя на пръстите на всяка ръка на всеки човек от планетата .... т.е. 5х5х5х5х..... ?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Започнаха да ми изскачат едни въпроси що за хора има тук, смятащи спадове в пъти, после вече и с тая задачка, но щом се стига до това пояснение вече наистина мисля, че съм сбъркал форума.Last edited by atb; 22.12.2011, 17:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от T.A.D. Разгледай мнениеЗави ми се свят от процентиСъвременните "елки" много лъжат.
Популярна задачка напоследък: 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 x 0 = ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеимах, верно по едно време спор (не помна, баш с кого), дали нещо мое да поевтинее повече от 100 працента ...
гениалния форумджия хасан123456789Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
Коментар