Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеТатуировка на годинатаМнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнениеЕто една загадка от ученическите ми години...
Един овчар, докато пасял овцете... намерил кръст от диаманти ... хубав кръст, но връзката между диамантите била лоша и бил готов да се разпадне. Трябвало да го даде на местния златар да го “стегне”.
Тук е мястото да спомена, че овчаря бил загубил вяра в ближния (в резултат на тежкия преход) и имал натрапчивото усещане, че целия свят иска да прекара... ако може вкупом. И най вече златаря. На него пък нямал хептен вяра...
За жалост нашия човек не бил от най-начетените (трудно си давал сметка кога има право да повдига на степен и да коренува от двете страни на уравнението), нещо повече... можел да брои само до 13.
Но пък за негова радост, намерения кръст позволявал лесна проверка с наличните му знания.
Накъдето и да броял камъните все били 13. – от долу до горе, отдолу – наляво и отдолу надясно все 13.
И така - дал кръста за ремонт, после отишъл в уреченото време да си го прибере. Проверил – всичко ОК.
Но историята не свършва до тук...
Златаря, този изпечен мошеник му бил задигнал два диаманта... (ако има златари във форума им се извинявам)
Как успял?
Изместил е хопизонталната част на кръста с един брилянт нагоре .При даденита условия горната част на кръста ,а също лявата и дясната му части съдържат по равен брой брилянти.Означаваме с Х и У броя на брилянтите съответно в горната част -включително и в сечението на хоризонталната и вертикалната му части....и в долната част на кръста.Съгласно условието х+у =12......3х + у=16 ...т.е. х=2 и у=10
Златарят може да вземе по два брилянта ,например по 1 от лявата и от дясната част на кръста ,и да премести един брилянт от горната част на кръста в добната му част.
------------------------------------------
За справка:"Математически фолклор",издание Народна просвета от 1983г
Задачата е под № 164 на стр.45,а отговора на стр. 117....
Коментар
-
"Комисията Павлов" е коментарно късно шоу, базирано на инфотеймънта или новините в техния необичаен, "обърнат" вид. http://tv7.bg/komisiata-pavlov#3358782
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
Коментар
-
Филипинец разплака цяла България с изпълнението си - Облаче ле бяло - X Factor 11.09.2011
http://vbox7.com/play:6edc0b177c&al=2&vid=10824221Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Магарето отишло при лъва и му вика:
-Абе, що ти трябва да си цар на животните? Що па да не съм аз?
-Ми как що, я гледай ква хубава грива имам
-Ми, то и аз имам хубава грива. Значи и аз може да съм цар?
-Е, да ама аз имам и много голям хуй. Гледай къв е
-Ми и аз имам голям хуй - извадило го магарето
Премерили си хуйовете и се оказали точно до сантиметър еднакви. Тогава лъва казал:
-Е, да, ама аз еба много яко и дълго
-Ми и аз еба яко и дълго
Накрая лъва предложил:
-Дай да се ебем един друг и който издържи по-дълго без да свърши, той ще е цар на животните.
Съгласило се магарето, теглили чоп и се паднало на лъва да ебе пръв. Почнал той да шкури магарето, ебал, ебал и след 30 минути не издържал и свършил. Дошъл ред на магарето. Набил го до корен на лъва и почнал да го лющи. Минали 20 минути и лъва си казал: Абе тоя нещо много издържа, ще вземе да ме стигне. Я, да се сетя кво ми прави лъвицата като я еба. А, да, хапе ме закачливо по врата. Обърнал се и почнал да хапе магарето по врата. То пощуряло и почнало да му го набива още по здраво. Обаче минали 25 мин. и не свършва. Лъва пак се замислил за триковете на лъвицата и се сетил как му драска с нокти ташаците. Почнал да го прави и на магарето, а то зацвилило от кеф и го залашкало още по-жестоко. Станали 28 мин и лъва вече се притеснил сериозно. Пак се замислил и се сетил, че за да му направи най-голям кеф, лъвицата почвала да си върти гъза на осморки. Речено-сторено, започнал да се върти като луд на шиша, а магарето откачило и се изпразнило мощно на 29-тата минута, след което прошепнало в ухото на лъва: Ти не си цар...ти си БОГ !Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Видове тройки
Македонска: Двама правят секс, третият лежи с нож в корема.
Руска: Мъж, жена и мечка.
Студентска: Двама правят секс, третият се прави, че спи.
Гръцка: Двама убеждават трети, че правят секс, той се прави, че им вярва.
Италианска: Двама говорят, че ще правят секс, третият също говори нещо.
Немска: Двама правят сeкс, третия следи, дали нормите се изпълняват според стандартите.
Еврейска: Двама правят секс, третия урежда правата за излъчване.
Арабска: Двама правят секс, третият подготвя динамита и изявлението.
Албанска тройка: двама правят секс,трети им пази дрехите.
Анадолска тройка: двама мъже и един мъж.
Българска: Един прави секс, другите двама му дават акъл.
Втора българска: Един прави секс, другите двама му завиждат.
Пернишка: Голф тройка.Last edited by msimov; 25.12.2011, 12:45.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
Коментар