IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
      Татуировка на годината
      +1
      Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Коментар

• Не е лесно да си пророк

Днес за втори път се смях на вица, как малкият Нострадамус се прибрал вкъщи и от вратата попитал майка си: "Мамо какво ще ядем днес?", а тя отговорила нервно: "Ти ли не знаеш гадино".

Коментар

• Адвокат праща телеграма на клиента си:
            - Тази вечер почина вашата тъща.
            Какво да поръчам: погребение, кремация или балсамиране?
            Клиентът отговаря:
            - Поръчайте и трите, не мога да рискувам!

Коментар

• браво
              Без авиация, няма нация!!!

Коментар

• Не е хич за тая тема, но иска да го споделя, та ми е най-близка от все инвеститорските, сиреч математическите.

Коментар

• Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнение
                  Ето една загадка от ученическите ми години...

Един овчар, докато пасял овцете... намерил кръст от диаманти ... хубав кръст, но връзката между диамантите била лоша и бил готов да се разпадне. Трябвало да го даде на местния златар да го “стегне”.

Тук е мястото да спомена, че овчаря бил загубил вяра в ближния (в резултат на тежкия преход) и имал натрапчивото усещане, че целия свят иска да прекара... ако може вкупом. И най вече златаря. На него пък нямал хептен вяра...

За жалост нашия човек не бил от най-начетените (трудно си давал сметка кога има право да повдига на степен и да коренува от двете страни на уравнението) , нещо повече... можел да брои само до 13.
                  Но пък за негова радост, намерения кръст позволявал лесна проверка с наличните му знания.

Накъдето и да броял камъните все били 13. – от долу до горе, отдолу – наляво и отдолу надясно все 13.
                  И така - дал кръста за ремонт, после отишъл в уреченото време да си го прибере. Проверил – всичко ОК.
                  Но историята не свършва до тук...
                  Златаря, този изпечен мошеник му бил задигнал два диаманта... (ако има златари във форума им се извинявам)

Как успял?
                  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                  Изместил е хопизонталната част на кръста с един брилянт нагоре .При даденита условия горната част на кръста ,а също лявата и дясната му части съдържат по равен брой брилянти.Означаваме с Х и У броя на брилянтите съответно в горната част -включително и в сечението на хоризонталната и вертикалната му части....и в долната част на кръста.Съгласно условието х+у =12......3х + у=16 ...т.е. х=2 и у=10
                  Златарят може да вземе по два брилянта ,например по 1 от лявата и от дясната част на кръста ,и да премести един брилянт от горната част на кръста в добната му част.
                  ------------------------------------------
                  За справка:"Математически фолклор",издание Народна просвета от 1983г
                  Задачата е под № 164 на стр.45,а отговора на стр. 117....

Коментар

• "Комисията Павлов" е коментарно късно шоу, базирано на инфотеймънта или новините в техния необичаен, "обърнат" вид. http://tv7.bg/komisiata-pavlov#3358782

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                      А, бе. вие не се ли притеснявате че децата ще ви хванат да гледате такива глупости. Това ли е примера, който давате ?

Коментар

• Филипинец разплака цяла България с изпълнението си - Облаче ле бяло - X Factor 11.09.2011

http://vbox7.com/play:6edc0b177c&al=2&vid=10824221

Коментар

• Тибидибидип с Андрей, Иван и Деян.

http://www.youtube.com/watch?v=o9xZnxgLxzs

Коментар

• Вицът на месеца, ама на предния Както и да е, жесток е!

Коментар

• Магарето отишло при лъва и му вика:
                              -Абе, що ти трябва да си цар на животните? Що па да не съм аз?
                              -Ми как що, я гледай ква хубава грива имам
                              -Ми, то и аз имам хубава грива. Значи и аз може да съм цар?
                              -Е, да ама аз имам и много голям хуй. Гледай къв е
                              -Ми и аз имам голям хуй - извадило го магарето
                              Премерили си хуйовете и се оказали точно до сантиметър еднакви. Тогава лъва казал:
                              -Е, да, ама аз еба много яко и дълго
                              -Ми и аз еба яко и дълго
                              Накрая лъва предложил:
                              -Дай да се ебем един друг и който издържи по-дълго без да свърши, той ще е цар на животните.
                              Съгласило се магарето, теглили чоп и се паднало на лъва да ебе пръв. Почнал той да шкури магарето, ебал, ебал и след 30 минути не издържал и свършил. Дошъл ред на магарето. Набил го до корен на лъва и почнал да го лющи. Минали 20 минути и лъва си казал: Абе тоя нещо много издържа, ще вземе да ме стигне. Я, да се сетя кво ми прави лъвицата като я еба. А, да, хапе ме закачливо по врата. Обърнал се и почнал да хапе магарето по врата. То пощуряло и почнало да му го набива още по здраво. Обаче минали 25 мин. и не свършва. Лъва пак се замислил за триковете на лъвицата и се сетил как му драска с нокти ташаците. Почнал да го прави и на магарето, а то зацвилило от кеф и го залашкало още по-жестоко. Станали 28 мин и лъва вече се притеснил сериозно. Пак се замислил и се сетил, че за да му направи най-голям кеф, лъвицата почвала да си върти гъза на осморки. Речено-сторено, започнал да се върти като луд на шиша, а магарето откачило и се изпразнило мощно на 29-тата минута, след което прошепнало в ухото на лъва: Ти не си цар...ти си БОГ !

Коментар

• Видове тройки

Македонска: Двама правят секс, третият лежи с нож в корема.

Руска: Мъж, жена и мечка.

Студентска: Двама правят секс, третият се прави, че спи.

Гръцка: Двама убеждават трети, че правят секс, той се прави, че им вярва.

Италианска: Двама говорят, че ще правят секс, третият също говори нещо.

Немска: Двама правят сeкс, третия следи, дали нормите се изпълняват според стандартите.

Еврейска: Двама правят секс, третия урежда правата за излъчване.

Арабска: Двама правят секс, третият подготвя динамита и изявлението.

Албанска тройка: двама правят секс,трети им пази дрехите.

Анадолска тройка: двама мъже и един мъж.

Българска: Един прави секс, другите двама му дават акъл.

Втора българска: Един прави секс, другите двама му завиждат.

Пернишка: Голф тройка.
                                Last edited by msimov; 25.12.2011, 12:45.

Коментар

Working...
                                X