IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ето ги служебните бележки за празниците:

Коментар

• Пред-петъчни след-коледни парти-наблюдения*:
      1. Уиски с луканка е супер! Много по-добре от луканка с фъстъци.
      2. Кутийка презервативи струват колкото голям шоколад. От второто поне удоволствието е гарантирано.
      3. Ъгълът на падане в чинията със ордьоври е равен на сумата от градусите на изпитото.
      4. Най-слушаната музика по купони е албумът на групата "Unknown artist". Ония същите, дето пеят "Track 1","Track 2", "Track 3"...
      5. Леката небрежност подчертава изискаността. Но е ужасно трудно на купон да нацелиш момента, в който лекият пикантен безпорядък в хола се превръща в грозна, неконтролируема кочина.
      6. Неминуемо идва момент, в който само още 100 гр. инвестиция ви превръщат в недвижимост.
      7.Имате само още 48 часа да решите къде ще прекарате нощта на 31 декември срещу 3 януари.

---
      *Изследването е проведено сред трицифрен брой мъже и жени на възраст 18-78 г., в продължение на няколко дни и на няколко събирания от различен тип.

Коментар

• http://vbox7.com/play:7b68c73ad1&ef=1

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=xOpXTlOD4rQ

Коментар

• Един пич с Трабант си пътува по Цариградско шосе.
            На светофара на Орлов мост, обаче нещо се заблеял и се ударил в задницата на един Баварец пред него.
            Подава се от джама на Бавареца една мутра, поглежда с укор! Пича направо се шашнал, свил ръце в молитвена поза, накатал се в ембрионално кълбо... Светнало зелено и Бавареца отфучал напред.
            На следващия светофар, до Ялта, пича едвам се съвземал и пак - фрааааас в задницата на Бавареца!
            Писнало му на мутрата, изскача от Бавареца, тръгва заканително към пича с Трабанта - оня вече се примирил с безславният си край... обаче мутрата вика с бяс:
            - Абе, брато, като ме нема мене, ти как спираш, бе!

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
              .................... пак ще изгрее слънце на нашата "улица"
              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                ++++++++++++
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Стоичков избухна: По-прост не мога да стана, но по-умен мога

Ми то няма накъде повече да изпростее...
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                    Продава се всичко, което може /само ликвидните/ Вижте кво стана на Форекса е ще се ориентирате....Губещите там скъсяват тук - не им е лесно на комарджиите
                    евала за анализа, пич
                    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение

Стив Джобс от iCloud или iVat (в зависимост къде са го разпределили) сигурно се ядосва, че не се е сетил сам!!!

Коментар

• Първи януари. Две приятелки си говорят по телефона:
                        - Галя, как изкара Нова година?
                        - Ами както обикновено - в леглото...
                        - И много народ ли се събрахте?

Коментар

• Коментар

• Attached Files

Коментар

• Ето нещо малко забравено:

Коментар

• Коментар