Таа работа не е като онаа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
Заключена.
X
X
-
Две дами отишли да поиграят голф. Още първата топка обаче литнала надалеч право към група мъже край съседната дупка. Топката пернала един от мъжете, той стиснал ръце в скута си в очевидна агония и се строполил на земята.
Дамата притичала до него и започнала да се извинява, като обяснила, че е лекар:
- Моля ви, позволете ми да Ви помогна. Ще облекча болката ви, само ми позволете!
- Няма нужда, ще се оправя - отвърнал през стиснати зъби мъжът, легнал на тревата с ръце в скута. Но жената толкова настояла, че накрая той й позволил да му помогне. Тя внимателно отстранила ръцете му от слабините, разкопчала панталона, бръкнала вътре и започнала да го масажира. След няколко минути го запитала:
- Е, как е сега?
- Великолепно - отвърнал той. - Но палецът продължава да ме боли ужасно.
Коментар
-
Съпруг разбрал че жена му се заиграва с любовник от друг град и започнал да я държи по от късо.Жената се обадила на любовника си и му обяснила че мъжът и е разбрал и няма как да се срещат, а той и казал че ще направи нещо по въпроса.Пристига телеграма до съпругата(изпратена от любовника) :Леля ти почина.Утре е погребението.Трябва да дойдеш.:
-Скъпи трябва да отида,тя ми беше много близка.
Мъжът се позамислил и отсякъл.
-Добре обаче отиваш с мама.
Младата булка отново се обадила и обяснила за ситуацията.
Мъжът качил майка си и жена си в колата и ги закарал на автобусната спирка.Изчакал да тръгне автобуса и се прибрал.
Пристига автобуса в съседния град и двете жени слизат.От две коли слизат двама и канят двете жени.Свекървата се качва в едната кола а снахата в другата.И така три дни нито се виждат нито се чуват.На четвъртият ден спират двете коли на спирката .От едната слиза снахата и се качва в автобуса а от другата слиза свекървата и сяда до снахата в автобуса.
Снахата пита гузно свекървата.
-Мамо какво ще обясняваме.
Свекървата казала.
-Ти дъще квот искаш обяснявай.Аз на деветях и четирсетях дена пак съм тук.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Две мутри решават да се ебават с келнера в луксозен ресторант: - Имате ли нещо екзотично?
- Имаме абсолютно всички видове екзотични блюда. – отговаря им келнерът.
- А имате ли черен колбас?
Келнерът се сконфузил и обещал да пита в кухнята. Мутрите хихикат ехидно зад него.
След малко келнерът се връща и им казва: - За съжаление нямаме “Черен колбас”, но имаме “Черно мляко”.
Те се изненадали и си поръчали по едно “Черно мляко”.
От кухнята излиза дебела, мазна негърка с огромни цици, стиснала ги за вратовете и започнала да ги кърми. Когато повече не могли да поемат, ги проснала на пода и си отишла.
Едната мутра промълвила изнемощено: - Добре, че нямаха “Черен колбас”…
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
Продавал един дядо дини на пазара. Под дините - надпис "една диня за 3 лв., три дни за 10 лв."
Приближил се един мъж и купил една диня за 3 лв., после купил още една диня за 3 лв. и после още една за 3 лв. Засмял се и казал на дядото:
- Не умееш да търгуваш, дядо ! Ето аз купих три дини за 9, а не за 10 лв.
Дядото погледнал след него и казал:
- Така е всеки път, купуват не една, а три дини и после мен учат на търговия!"
Коментар
Коментар