If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
това е зрителна измама, според мен. Хайде сега честно да си кажете, кой не би я изпраскал тая? Ама честно? И не говорим да се жените за нея, а да я изпраскате - веднъж, дваж, 3-4-5, който колкото може
И понякога наистина ми е много смешно като ми ревнат някои - ама аз съм против силикона (хеле пък жени). Не им било натурално А против грима ли сте, против лакирането, против избелването на зъбите, против антицелулитните масажи, против .... А против лекасрствата ли сте - щото и те хич, ама хич не са естествени, че даже реално й доста пречат на естествения подбор.
Много си е добра булката, пък който не го кефи - ами лелките от снимките с фръБните цици да не са по-хубави, като са натурални
Акцента е върху кофти зашитата за ушите цомба.
Праскането е друга тема.
Донякъде може и да е зрителна, а то е, но за съжаление има и таквизи случаи - сега не ми се дирят.
Което ме сеща за един виц от преди тунинг-времената:
На първия ден Господ създаде Земята. Погледна я и каза - "Хубава е".
На втория ден Господ създаде Океана и моретата. Погледна ги и каза - "Хубави са".
На третия ден Господ създаде Разстенията. Погледна ги и каза - "Хубави са".
На четвъртия ден Господ създаде Животни. Погледна ги и каза - "Хубави са".
На петия ден Господ създаде Мъжа. Погледна го и каза - "Хубав е".
На шестия ден Господ създаде Жената. Погледна го и каза - "ЩЕ СЕ ГРИМИРА".
Момчета, оправете си стандартите. Тая скочибра ако я имате за хубава, не ща и да виждам някоя грозна.
Тя не е "хубава"!
Тя е "тунингована"!
Което ме сеща за един виц от преди тунинг-времената:
На първия ден Господ създаде Земята. Погледна я и каза - "Хубава е".
На втория ден Господ създаде Океана и моретата. Погледна ги и каза - "Хубави са".
На третия ден Господ създаде Разстенията. Погледна ги и каза - "Хубави са".
На четвъртия ден Господ създаде Животни. Погледна ги и каза - "Хубави са".
На петия ден Господ създаде Мъжа. Погледна го и каза - "Хубав е".
На шестия ден Господ създаде Жената. Погледна го и каза - "ЩЕ СЕ ГРИМИРА".
Момчета, оправете си стандартите. Тая скочибра ако я имате за хубава, не ща и да виждам някоя грозна.
Не съм казал, че е хубава, казвам, че е идеална за клатене и който твърди друго е лицемер. Но може и да греша - eто виц и за тези, на които не им става
Учител пита:
- Деца, какво е съблазън?
- Банани и портокали - му отговаря един ученик.
- Дъвки и вафли - му отговаря друг.
- Осемнайсетгодишна със страхотно дупе - отговаря Иванчо от първият чин.
- Марш на вън - казва учителя - и утре баща ти да е тук!
На другия ден Иванчо влиза в клас и сяда на последния чин.
На въпроса защо сяда там, след като това не е неговия чин, отговаря:
- Тате ми каза, че за този мъж, за който осемнайсетгодишна със страхотно дупе, не е съблазън, значи е обратен и трябва да съм по-далеч от него.
– Как викат на жените, които не правят с..рки?
– Не ги викат...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Но представи си ако отвори уста ... и почне да говори разни тъпи и грозни приказки, което е доста вероятно?..
Плюс опасността от взрив на некоя от циците, та ше требе да ходиш на пръсти около нея...
Не, не съм такъв гигант, при тези условия вероятно не ще го вдигна.
Ами веднага след като отвори устата и и давай салама. С пълни уста няма да говори!
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Хайде сега честно да си кажете, кой не би я изпраскал тая? Ама честно?
Ти обсъждаш само от снимката.
Но представи си ако отвори уста ... и почне да говори разни тъпи и грозни приказки, което е доста вероятно?..
Плюс опасността от взрив на некоя от циците, та ше требе да ходиш на пръсти около нея...
Не, не съм такъв гигант, при тези условия вероятно не ще го вдигна.
Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Ми тя цицата й се сачила на рамото, бе
Ти къде гледаш??
това е зрителна измама, според мен. Хайде сега честно да си кажете, кой не би я изпраскал тая? Ама честно? И не говорим да се жените за нея, а да я изпраскате - веднъж, дваж, 3-4-5, който колкото може
И понякога наистина ми е много смешно като ми ревнат някои - ама аз съм против силикона (хеле пък жени). Не им било натурално А против грима ли сте, против лакирането, против избелването на зъбите, против антицелулитните масажи, против .... А против лекасрствата ли сте - щото и те хич, ама хич не са естествени, че даже реално й доста пречат на естествения подбор.
Много си е добра булката, пък който не го кефи - ами лелките от снимките с фръБните цици да не са по-хубави, като са натурални
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Опит за перифраза на реплика от култов филм - "Тук има повече пластика, отколкото в пластичен експлозив".
Оригиналът в диалог между Дани Глоувър и Мел Гибсън май беше "... отколкото при М. Джексън"
Коментар