IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Той: Плакала ли си?
    Тя: Да.. Как разбра?
    Той: Мустака ти е мокър...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
      Тъжно, но факт.
      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Коментар

• То това е тежка и черна работа, но редовно трябва да си я вършим. Въпрос на обществена отговорност. Когато вървим по улиците и срещаме усмихнати жени и на нас настроението се повдига. Снощи някой се е трудил за това.

Коментар

• Любов...не знаеш къде ще я откриеш

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
              и по-грозни сме е*али и по-хубави сме виждали, .........
              Прав си, то иначе само Мис Свят (Вселена и т.н.) щяха да е еб*ни .
              А нееб*ната жена ако е и над 25 г. е многоооооооооооооооооо страшно животно, вервайте ми . Що хУрмон я бие.
              www.investor.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от кофе бабоне Разгледай мнение
                Пичове,ако тая мацка не ви кефи,значи сте на отсрещния бряг.
                Ората еб*т ора,а ние говеда!

Не е моя реплика!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                  Лоша идея за БГ идиотчетата, а за изрусената вероятно бих се прежалил веднъж - не е случила на добър хирург :/

Коментар

• Пичове,ако тая мацка не ви кефи,значи сте на отсрещния бряг.
                    нека силата бъде с вас

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      това е зрителна измама, според мен. Хайде сега честно да си кажете, кой не би я изпраскал тая? Ама честно? И не говорим да се жените за нея, а да я изпраскате - веднъж, дваж, 3-4-5, който колкото може
                      И понякога наистина ми е много смешно като ми ревнат някои - ама аз съм против силикона (хеле пък жени). Не им било натурално А против грима ли сте, против лакирането, против избелването на зъбите, против антицелулитните масажи, против .... А против лекасрствата ли сте - щото и те хич, ама хич не са естествени, че даже реално й доста пречат на естествения подбор.
                      Много си е добра булката, пък който не го кефи - ами лелките от снимките с фръБните цици да не са по-хубави, като са натурални
                      и по-грозни сме е*али и по-хубави сме виждали, а мацката коя е... публична личност?

Коментар

• http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Контролно по математика. Всички вече са предали своите работи, само двама ученици седят пред празните листа и дремят. Учителката ги гледа, гледа и накрая пита:
                          - Иска ли ви се тройка?
                          - Даааа - отговарят в един глас двамата.
                          - И аз искам.... Да вървим.....!! - палаво казва учителката.
                          http://milom.blog.bg/

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              Но може и да греша - eто виц и за тези, на които не им става
                              Last edited by vmаnkov; 12.09.2012, 18:12.
                              Свободен във виелицата.
                              http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Ела да ти измия колата и... още нещо
                                Автомивка в Малайзия предлага безплатен секс при редовно миене на автомобила
                                Малии, мойта кола каква е мръсна. Още не съм я измил от ходенето на плажове....
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X