If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
То това е тежка и черна работа, но редовно трябва да си я вършим. Въпрос на обществена отговорност. Когато вървим по улиците и срещаме усмихнати жени и на нас настроението се повдига. Снощи някой се е трудил за това.
и по-грозни сме е*али и по-хубави сме виждали, .........
Прав си, то иначе само Мис Свят (Вселена и т.н.) щяха да е еб*ни .
А нееб*ната жена ако е и над 25 г. е многоооооооооооооооооо страшно животно, вервайте ми . Що хУрмон я бие.
това е зрителна измама, според мен. Хайде сега честно да си кажете, кой не би я изпраскал тая? Ама честно? И не говорим да се жените за нея, а да я изпраскате - веднъж, дваж, 3-4-5, който колкото може
И понякога наистина ми е много смешно като ми ревнат някои - ама аз съм против силикона (хеле пък жени). Не им било натурално А против грима ли сте, против лакирането, против избелването на зъбите, против антицелулитните масажи, против .... А против лекасрствата ли сте - щото и те хич, ама хич не са естествени, че даже реално й доста пречат на естествения подбор.
Много си е добра булката, пък който не го кефи - ами лелките от снимките с фръБните цици да не са по-хубави, като са натурални
и по-грозни сме е*али и по-хубави сме виждали, а мацката коя е... публична личност?
Контролно по математика. Всички вече са предали своите работи, само двама ученици седят пред празните листа и дремят. Учителката ги гледа, гледа и накрая пита:
- Иска ли ви се тройка?
- Даааа - отговарят в един глас двамата.
- И аз искам.... Да вървим.....!! - палаво казва учителката.
Коментар