Първоначално изпратено от Jekata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
Заключена.
X
X
-
:Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение"Искам след 22 часа в заведенията да се разрешат чекиите! Всичко друго е ограбване на моята свобода! Искам да мога да си лъскам в баровете след 22! Не мога да лъскам навън, защото ми е студено. На който не му харесва да му свършват в лицето и върху яденето, да не ходи по ресторанти след 22. Моята свобода е нарушена, ако няма поне стая за чекиджии. Защото аз не мога да издържа 2 часа в затворено място без да си ударя една. Не мога да прекарам приятна вечер с приятелите ми нечекиджии, ако не си ударя поне 20 чекии на масата! Аз вече се съобразявам като не лъскам в тролея и в театъра, затова трябва да ми бъде разрешено след 22 часа поне в ресторанти да си лея спермата на воля. Защото това е моята свобода!"Добро е!
Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
http://dnes.dir.bg/news/varna-mvr-sa...-12605773?nt=4
Само за 13 часа варненски полицаи спасиха живота на трима мъже, опитали се да скочат от Аспаруховия мост, .....
Около 14.30 часа вчера двама служители от Четвърто РУП, преминавайки по Аспаруховия мост, забелязват на парапета мъж, който се кани да скочи от моста.
Незабавно двамата спират и след кратка борба го свалят от парапета
...........................................
5 часа по-късно - в 19.30 ч. в полицията е подаден нов сигнал от граждани, че на моста стои мъж и се кани да скочи. На място веднага е изпратен автопатрул, който успява да свали 48-годишния варненец от парапета.
.................................................. ..........
Сигналът за последния опит за самоубийство е бил подаден на тел. 112 в 3.30 ч. На Аспаруховия мост е изпратен същият патрулен екип от Четвърто РПУ - полицаите Дачев и Златев, които в 19.30 ч. са спасили 48-годишния мъж.
Този път те заварват на парапета на моста 22-годишен младеж.
Служителите на реда успяват да свалят и него.
.................................................. ...............
Коментар
-
"Искам след 22 часа в заведенията да се разрешат чекиите! Всичко друго е ограбване на моята свобода! Искам да мога да си лъскам в баровете след 22! Не мога да лъскам навън, защото ми е студено. На който не му харесва да му свършват в лицето и върху яденето, да не ходи по ресторанти след 22. Моята свобода е нарушена, ако няма поне стая за чекиджии. Защото аз не мога да издържа 2 часа в затворено място без да си ударя една. Не мога да прекарам приятна вечер с приятелите ми нечекиджии, ако не си ударя поне 20 чекии на масата! Аз вече се съобразявам като не лъскам в тролея и в театъра, затова трябва да ми бъде разрешено след 22 часа поне в ресторанти да си лея спермата на воля. Защото това е моята свобода!"
Коментар
-
via Bloomberg
............................
To contact the editor responsible for this story: Gary Putka at gputka@bloomberg.net
Дано не му се наложи да се запознава със славянин...
Коментар
-
Бавен, чувствен танц. Тя страстно се притиска до партньора:
- Малко се вълнувам. Струва ми се, че деколтето ми е прекалено дълбоко... Вие какво мислите?
Той надзърта в деколтето и казва предпазливо:
- Ее, честно казано... не. А вие косми ли имате на гърдите?
Тя кокетно се прави на ужасена:
- Какво говорите?! Разбира се, че не!
- Е, тогава наистина е малко дълбочко...
Коментар
-
В бара влиза посетител и моли бармана
да налее в 200 грамова чаша 300 грама уиски.
Барманът удивено:
- Това е невъзможно?
- Тогава ми сипете в две чаши по 150.
Барманът налива в две чаши по 150 грама.
Посетителят излива всичкото в 200 грамова чаша и го събира.
Барманът:
- Вие сте фокусник!
- Не, братле, фокусник си ти, аз съм данъчен инспектор! :-)))
Коментар
Коментар