Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение"Искам след 22 часа в заведенията да се разрешат чекиите! Всичко друго е ограбване на моята свобода! Искам да мога да си лъскам в баровете след 22! Не мога да лъскам навън, защото ми е студено. На който не му харесва да му свършват в лицето и върху яденето, да не ходи по ресторанти след 22. Моята свобода е нарушена, ако няма поне стая за чекиджии. Защото аз не мога да издържа 2 часа в затворено място без да си ударя една. Не мога да прекарам приятна вечер с приятелите ми нечекиджии, ако не си ударя поне 20 чекии на масата! Аз вече се съобразявам като не лъскам в тролея и в театъра, затова трябва да ми бъде разрешено след 22 часа поне в ресторанти да си лея спермата на воля. Защото това е моята свобода!"
Къде за пушачите такъв избор.
Коментар
-
витз
На отдалечен остров закъсали англичанин, французин и българин. Глад и мизерия.
Англичанинът първи като стар джентълмен казал, че така и така ще се умира само да не останат гладни ще си отреже единия крак. Направил го, хапнали и закърпили положението. На другия ден французинът по кавалерски казал, че той е наред и ще си отреже ръката за вечерята. Всички доволни, Хапнали. Дошъл ред на българина на другия ден. Французинът и англичанинът го погледнали с очакване. Нашия си събул гащите. -Ммммммм наденичка, възкликнали англичанина и французина. -Айде бе! Стига с тва месо! Тая вечер по едно леко кремче и си лягаме! :-))
Коментар
-
Собственик на апартамент получава писмо от ВиК,че не е платил навреме сметката за вода.....и т.н.Той отговаря със следното писмо:
"Уважеми, господине! Само за ваше сведение, всеки месец, когато получа всички сметки по апартамента, аз ги поставям на едно място, старателно ги разбърквам, изтеглям три от тях и ги плащам. Ако си позволите още веднъж, да ми изпратите такова заплашително писмо, с подобен рязък тон, то сметката на Вашата фирма ще бъде окончателно изключена от лотарията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнениеКакво очакваш, като 99% от подобните експерти са бивши политофицери милиционери или аонсовци?
Доц. д-р Николай Радулов е роден в София през 1956 г., семеен, с две деца. Работил е в МВР като оперативен работник, анализатор, администратор.
Експерт по проблемите на националната сигурност, автор на книгата "Специални разузнавателни средства", както и на многобройни статии за сигурността и гражданското общество. В момента е преподавател в Нов български университет.
"В коментар пред РЕПУБЛИКА експертът по национална сигурност Николай Радулов изказа съмнения, че камикадзе може да извърши атентат по къси панталони, което не би му позволило да влезе в Рая."He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ.........
7 секунди отнема на храната, за да премине от устата към стомаха. Човешкият косъм може да издържи 3 кг. Дължината на пениса е 3 пъти дължината на палеца. Сърцето на жената бие по-бързо от това на мъжа. Жените мигат 2 пъти повече от мъжете... Ние използваме 300 мускула, само за да запазим равновесие, когато се изправим.
Жените вече са прочели целия този пост.
Мъжете все още гледат палеца си... и мерят...
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеБахти "експерта", бахти чудото ....
Доц. д-р Николай Радулов е роден в София през 1956 г., семеен, с две деца. Работил е в МВР като оперативен работник, анализатор, администратор.
Експерт по проблемите на националната сигурност, автор на книгата "Специални разузнавателни средства", както и на многобройни статии за сигурността и гражданското общество. В момента е преподавател в Нов български университет.
"В коментар пред РЕПУБЛИКА експертът по национална сигурност Николай Радулов изказа съмнения, че камикадзе може да извърши атентат по къси панталони, което не би му позволило да влезе в Рая."Last edited by Bango; 13.12.2012, 09:09.
Коментар
-
"Проституцията у нас не трябва да се легализира. Трябва да се запитаме кой ще има полза от това. Според мен легализирането на този бизнес ще доведе до криминализирането му", заяви експертът по национална сигурност- Николай Радулов.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
Коментар