Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
Заключена.
X
X
-
Върви милиционер и гледа пред него един чете "Работническо дело" и псува
- "да е . . таз шибана държава"... Милиционера го арестува и води при началника като си мисли да "набере точки". Началника му пита гражданина:
- Ти защо псуваш държавата бе?
- Как да не ги псувам, виж какво правят тези американци във Виетнам. Началника доволен от отговора, вика подчинения:
- Ти защо не си разбрал за коя държава псува, а ми го водиш да ми губиш времето
- три дена арест. Излизат гражданина и милиционера и последния мърмори:
- Е каква стана тя, аз те водех теб да те арестуват, а аз ще седя в ареста. Гражданинът:
- А аз като ти казвах "да е . . таз шибана държава", ти не ми вярваше.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of foolsАко имате свободни седем минути (и здрави нерви) можете да се насладите на това ЖЕНСКО паркиране на лек автомобил в гараж. Главно действащо лице в тази феерия на колела е млада руска девойка. Коментарите на автора на видеото са на руски, но също са доста интересни. Наслаждавайте се.
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=jyMETjQMLXc
Коментар
-
Лозунги от едно време: Съветската сол, най-солената сол в света. Съветските джуджета, най-високите джуджета в света. В някои страни СПИН е неизличим, а в СССР, СПИН е непобедим.
Другарка на средна възраст в трамвая.
-Другарю, веднага си махнете ръката от там...Не, не вие...Ама не тази ръка...Ама не оттам.
Коментар
-
Last edited by netware5; 31.03.2013, 15:47.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДвете глави на ламята клюкарили третата , която спяла :
- Знаеш ли , че тя прави свирки за пари ?
- Докато не почне да си продава задника , не ми пука ...Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар