If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
това както и да е, може да се оправдае, колкото и да е сложно, с по-високите транспортни разходи, курортен град и т.н., ама в статията има следното:
Със 81% е по-висока цената на зрелия фасул в Сливен, в сравнение с най-ниските му нива в Ямбол.
Е, тук, ако ми обяснят защо, направо Че то градовете са сравнително еднакви като показатели, намират се на 20 км един от друг и двата са в плодородна равнина и т.н. и т.н. Единственото ми обяснение е, че Боко Борисков хайуей минава по-близо до Ямбол, отколкото до Сливен
Забравил си уроците по икономиката!
Цената се движи от търсенето и предлагането! Изхождайки от хипотезата, че предлагането е горе-долу еднакво остава да мислим само, че сливналии ма'ат яко бобец...и предполагам тамошния градски транспорт е един от най-неприятните за пътуване
Ако БФБ, беше БФБ-Варна, какви ВИСОКИ цени щяхме да имамееее, а не като тези на калпавото БФБ-София!
това както и да е, може да се оправдае, колкото и да е сложно, с по-високите транспортни разходи, курортен град и т.н., ама в статията има следното:
Със 81% е по-висока цената на зрелия фасул в Сливен, в сравнение с най-ниските му нива в Ямбол.
Е, тук, ако ми обяснят защо, направо Че то градовете са сравнително еднакви като показатели, намират се на 20 км един от друг и двата са в плодородна равнина и т.н. и т.н. Единственото ми обяснение е, че Боко Борисков хайуей минава по-близо до Ямбол, отколкото до Сливен
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар