IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бойко Борисов на лекции...

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      това както и да е, може да се оправдае, колкото и да е сложно, с по-високите транспортни разходи, курортен град и т.н., ама в статията има следното:

Със 81% е по-висока цената на зрелия фасул в Сливен, в сравнение с най-ниските му нива в Ямбол.

Е, тук, ако ми обяснят защо, направо Че то градовете са сравнително еднакви като показатели, намират се на 20 км един от друг и двата са в плодородна равнина и т.н. и т.н. Единственото ми обяснение е, че Боко Борисков хайуей минава по-близо до Ямбол, отколкото до Сливен
      Забравил си уроците по икономиката!
      Цената се движи от търсенето и предлагането! Изхождайки от хипотезата, че предлагането е горе-долу еднакво остава да мислим само, че сливналии ма'ат яко бобец...и предполагам тамошния градски транспорт е един от най-неприятните за пътуване

Last edited by man_united; 25.09.2012, 14:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Храните най-евтини в София, най-скъпи във Варна

Ако БФБ, беше БФБ-Варна, какви ВИСОКИ цени щяхме да имамееее, а не като тези на калпавото БФБ-София!
        това както и да е, може да се оправдае, колкото и да е сложно, с по-високите транспортни разходи, курортен град и т.н., ама в статията има следното:

Със 81% е по-висока цената на зрелия фасул в Сливен, в сравнение с най-ниските му нива в Ямбол.

Е, тук, ако ми обяснят защо, направо Че то градовете са сравнително еднакви като показатели, намират се на 20 км един от друг и двата са в плодородна равнина и т.н. и т.н. Единственото ми обяснение е, че Боко Борисков хайуей минава по-близо до Ямбол, отколкото до Сливен
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Калпави сте "софиянците", калпави....

Храните най-евтини в София, най-скъпи във Варна

Ако БФБ, беше БФБ-Варна, какви ВИСОКИ цени щяхме да имамееее, а не като тези на калпавото БФБ-София!

Коментар

• http://nenovinite.com/news.php?actio...sXUNU.facebook

Last edited by Jekata; 25.09.2012, 12:28.

Коментар

• Вече не избирам здравословната и натурална храна,
              на моята възраст ми трябват повече консерванти.
              http://milom.blog.bg/

Коментар

След Ицатаааа Стоичков, Димииииитър Бербаааатов и Лео-Лео, Меси-Меси, Гошо от почивка възпя Светиня Му
                Как можа да се забавиш толкова, Гоше и пресцентъра на МС ли ти писа текста
                "С Бойко борисов съм по-спокоен за нашито бъдеще, по-добро образованьие, възпинетьие и културъъъъъ..." М`че къй! И аз тъй!

Коментар

След Ицатаааа Стоичков, Димииииитър Бербаааатов и Лео-Лео, Меси-Меси, Гошо от почивка възпя Светиня Му
                  Как можа да се забавиш толкова, Гоше и пресцентъра на МС ли ти писа текста:p

Не е пресцентъра. Там работят умни момичета. Този текст трябва да го е писал Цветанов. А музиката вероятно е на Дянков.
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• След Ицатаааа Стоичков, Димииииитър Бербаааатов и Лео-Лео, Меси-Меси, Гошо от почивка възпя Светиня Му
                    Как можа да се забавиш толкова, Гоше и пресцентъра на МС ли ти писа текста
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                        Знаете ли, че...

Нищо не повдига скапаното понеделнишко настроение в офиса така, както две-три таблетки виагра в каната с общо кафе?
                        hihihi
                        Това от личен опит ли го казваш

Коментар

• Знаете ли, че...

Нищо не повдига скапаното понеделнишко настроение в офиса така, както две-три таблетки виагра в каната с общо кафе?
                          http://milom.blog.bg/

Коментар

• Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• Където и да отидеш да живееш, съседът с бормашината ще те открие и ще купи съседния апартамент.

Коментар

Working...
                                X